• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydın canlarım lafa nerden başlamalıyım bilmiyorum.artık son aşamadaydım biliyorsunuz.dün olabilceğini pek düşünmüyordum açıkçası kendimi pazara odaklıyordum.akşam yemeği için balık şarap hazırlamıştı eşim.şaraptan bir iki yudum alınca uyku bastırdı( zaten kendisi eksik olmaz benden.)dedim uyumadan duşumu da alayım.neyse duştan sonra öyle uzanıyordum eşim sırnaştı baktım iş o noktaya gidecek tamam ama egzersiz yapayım ondan sonra deneyelim dedim.üfff püüfff çekti siz zaten yaparsın kafanızda büyütüyorsunuz dedi.kenara çekildi sen ne zaman hazır hissedersen ozaman deneriz dedi sarıldı,uyuklamaya başladı.ama bende uykudan eser kalmadı.kalktım evin içinde birkaç tur attım.sonra tekrar yattım sarıldım kocama baktım uyandı.ben hala pazara odaklıyım ya getirdim jeli verdim eline kukiyi jellemesini ve oralarda gezinmesini istedim.ardında dedim ki pazar egzersiz yaptıktan sonra deneriz ama gel en azından poziyon deneyelim nasıl rahat edicez.ben altta hep rahattım yine alta geçtim popomun altına yastık koydum.sonra bolca jellendik.mikiyi ben yönlendircem ani harekette bulunma dedim.mumla çalıştığım gibi nefes alıp verdim ıkındım iki hamlede miki içerdeydi.ne ya uy acıyor sesim çıkmadı.o duvar dediğimiz yerden ne zaman geçti ne oldu hiç bişey anlamadım hatta dışarı çıktı sandım ama kegeldeki gibi kaslarımı sıktırdığımda içerdeydi!biz oldu mu yani içerde mi bilmem derken mikiyi şişirdi biraz evet geçekten içerdeydi ve hiç birşey hissetmedim.sadece içerde yanlış yere mi gittik ya da vajinin derinliği okadar mı anlayamadım mikinin dokunduğu yerde yanma oldu biraz.sonra üstte denedim sırtım eşime dönüktü. beni en şaşırtan da o oldu.üst hep garip gelmiştir bana yapamam edemem derdim ama bir baktım o da pıt diye içerde.oldu mu içer de mi sorularını papağan gibi tekrarladık durduk.sonra hala olduğuna inanmıyoruz ya yine altta denedik yine oldu hatta bu defa çok az git gel de yaptık ama çıkış kısmında herzaman olduğu gibi beni rahatsız eden bir his vardı.Buarada yön bulmada ve girişte hiç zorlanmadık ilk denemede hemen girdi ve kan olayı olmadı.hani hep diyordunuz ya miki daha kolay gerçekten egzersiz yapmak daha zormuş.ben zaten egzersiz yaparak mikiden çok daha zorunu yapıyormuşum.yani okadar ki miki olmasına rağmen sanki herzaman yaptığım doğal bişeymiş gibi doğal karşıladım.meğer benim gerçek zaferim mumlarmış.Kızlar okadar kolay yani bunları yazdığıma inanamıyorum ama evet yenenlerin söylediği doğru.yeni başlayan arkadaşlarım eğer egzersizlere başlama cesaretini gösterdiyseniz bile olayın %50sini bitmiş,eğer içinize bişeyler alabildiyseniz%99 bu işi çözmüşsünüz var sayın okadar diyorum.

tebrikleeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelin mi olmuş altheaaa amanda aman :1::1::1::1::1::1:

Foruma girdiğim ilk günden beri beni şevkatli kanatlarının altına alarak varlıklarını hep yanımda hissettiren ve bu başarının perde arkasında olan kahramanlarım Ocean,Zealea,Sela,Beray,İnci,Umut,Çileklipuding,Yaramazpis,Yoruldum,Sessizcekimsesizce,E_lvan,Çiçekrose,Melis...başta olmak üzere bilgi destek ve motivasyonunu üzerimden eksik etmeyen tüm arkadaşlarıma binlerce kez teşekkür ederim hakkınızı helal edin.her şer de bir hayır vardır ya benim hayrım sizlerdiniz sizin gibi inasanlarla tanışmaktı.sizleri tanıdığım için çok şanslıyım iyi ki varsınız:43:sizleri çok seviyorum...:kkk:

Kizlar snowflaken arkadasimiz önceleri yarisma düzenlerdi.. Feci gaza gelirdik :9:
Güzel bi sistemdi.. Liste düzenlemek isterdim ama pek giremiyorum epey yeni egzersizcilerimiz var..

Yarismanin son günü 11 EKiM .. Varmisiniz kizlarrrrrr - Vajinusmusa SoNnnnnnnnn - :41::41:
Bakalim ilk gelinimiz kim olacak.. :97:

BEN BEN BEN OLDUMMMMMMMMMMM:123:Eylülün açılışını Beray yapmıştı kapanışa doğru da Eylül çıkmadan yakaladım kuyruğundan Eylül gelini oldum ben de:16:kızlar ayağımı sürüyorum en kısa zamanda darısı başınıza:16:

Cok sevindim cok cok cok seni gozluodum cnm darisi bize...yaa ne guzel yaa rabbim bizede nasip et.........ahhhhhh

umutcum şu nazlı kocanla aranı bir düzeltsen senin de hemen olacak inanıyorum.maket mum falan bahane onlar daha zormuş meğer.o duvar deiğimiz yerden geçtiğini bile anlamadım okadar diyorum.Dualarım seninle en kısa zaman da senin de halayını çekicez inşallah:16:

halay ekibim nerdesiniz uleynnnn GELİN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:92::92::92::92::92::92::92::92::124::124::124::124::124::122::122::122::118::118::118::119::119::119:

:nazar::nazar:Kuzuummmmm gözün aydın :46::46::46::46:Allah başka dert, sıkıntı vermesin..Malum oldu galiba yüzümü yıkamadan foruma koştum..Şimdi de halay zamanı hobaaaa tey teyyyy :64:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::21::21::21::21::21::21::21::21::21::64::64::64::64::64::64::64::64:

tuhhhh be ya gece ben 00:05te yazip cikmisim sen girip hbr etmisin00:13te 8dk ile halaybasiligi kacirdimm ama olsnn sen yendinya gerci sasirmadim okadar emindimki ilk denemede olacaginaaa bollll fikifikili geceler sizin olsn kuzum....:72::kkk:

incim dün ben yazarken sen burdaydın ama yetiştiremedim mesajım bittiğinde çıkmıştın.herkes bekliyormuş zaten kimse şaşırmadı ağız tadıyla br süpriz bile yapamadım:9:

canmm oncelikle saol rabbimin isleri sabir dilemekten.baska bise yapamioruz.
sanada cok gecmiss olsunn sukur bunuda atlattin canm sen.neyle egz yapmistin yada iliskide ne kulllanmistinki baya enfeksiyon var dedii sende kasinma falan oluyomuydu ersat beye gittin.demi ilk soyledinmi ben vajiliydim.die ne dedi? Girdigini falan hissettinmi el.parmak.falan soktumu acimi duydun yoksa korkudan kastinmi kendini yumurtaligina bise dedimii ayy cokk soru sordum k.b tatlim ama gecmiss olsnn atlattin bunuda anlayisli davrandimi dr

Erşat beye gittik ilk çok kalabalıktı bekledik ama sıra cok olunca diş randevum kaçacak diye dişçiye gittik..Ordan çıkınca ben bugün muayene olcam dedim eşime a ya da b doktoru farketmez götür yeter ki cesaretlenmişken dedim..Ayşe hanıma gittik sevgi hast.daha önce de ona görünmüştm 1 kez zar sıkıntım oldugunda ona gitmiştim biliyordu vaji oldugunu da ben yapayım aleti dedim ama izin vermedi kendisi yaptı basta kasıldım sonra girince alıştım acı filan olmadı kuzum pek ilişki de nasıl hissediyorsan öyle..parmak filan sokmadı sonrasında spekulumla baktı.Enfeksiyon var ama yumurtalıkların iyi dedi..Erşat beye yönlendirdi beni Rahim filmi çektrmem için bu ilaçlar bitsin hsg çekilecek işte.Bu arada egzersizlerimi allık fırçasıyla yaptım prez. kullandım ondan olacağını sanmıyorum iç çamaşırlarımı ütülüyorum da ama daha evvel duş alırken vajiyi bol köpükle yıkıyordum bu yanlışmış vajinin ph dengesini bozup bakteri üretiyormuş o sebep olmuş olabilir.

y.gif
e.gif
n.gif
i.gif
empty.gif
empty.gif
g.gif
e.gif
l.gif
i.gif
n.gif
empty.gif
empty.gif
a.gif
l.gif
t.gif
h.gif
e.gif
a.gif
empty.gif
empty.gif

Ooo 1.5 saattir içinizde mi? o.O Ah, ah. Ben o başarılara uraşabilecek miyim bakalım? İnşallah, inşallah. Vaji' sorununu atlatanları duydukça sanki kendim atlatmış gibi seviniyorum. Hayırlı geceler, Allah rahatlık versin.

İnşAllah en kısa zamanda deneyeceğim bakalım. Olumlu yanıtla dönerim(z) inşAllah. ^^

Bence ulaşabilleceksin bende yapamam diyordum şimdi içimde bekletiyorum. hepimi z yenecek inş.

Back
X