- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #124.161
Günaydın canlarım lafa nerden başlamalıyım bilmiyorum.artık son aşamadaydım biliyorsunuz.dün olabilceğini pek düşünmüyordum açıkçası kendimi pazara odaklıyordum.akşam yemeği için balık şarap hazırlamıştı eşim.şaraptan bir iki yudum alınca uyku bastırdı( zaten kendisi eksik olmaz benden.)dedim uyumadan duşumu da alayım.neyse duştan sonra öyle uzanıyordum eşim sırnaştı baktım iş o noktaya gidecek tamam ama egzersiz yapayım ondan sonra deneyelim dedim.üfff püüfff çekti siz zaten yaparsın kafanızda büyütüyorsunuz dedi.kenara çekildi sen ne zaman hazır hissedersen ozaman deneriz dedi sarıldı,uyuklamaya başladı.ama bende uykudan eser kalmadı.kalktım evin içinde birkaç tur attım.sonra tekrar yattım sarıldım kocama baktım uyandı.ben hala pazara odaklıyım ya getirdim jeli verdim eline kukiyi jellemesini ve oralarda gezinmesini istedim.ardında dedim ki pazar egzersiz yaptıktan sonra deneriz ama gel en azından poziyon deneyelim nasıl rahat edicez.ben altta hep rahattım yine alta geçtim popomun altına yastık koydum.sonra bolca jellendik.mikiyi ben yönlendircem ani harekette bulunma dedim.mumla çalıştığım gibi nefes alıp verdim ıkındım iki hamlede miki içerdeydi.ne ya uy acıyor sesim çıkmadı.o duvar dediğimiz yerden ne zaman geçti ne oldu hiç bişey anlamadım hatta dışarı çıktı sandım ama kegeldeki gibi kaslarımı sıktırdığımda içerdeydi!biz oldu mu yani içerde mi bilmem derken mikiyi şişirdi biraz evet geçekten içerdeydi ve hiç birşey hissetmedim.sadece içerde yanlış yere mi gittik ya da vajinin derinliği okadar mı anlayamadım mikinin dokunduğu yerde yanma oldu biraz.sonra üstte denedim sırtım eşime dönüktü. beni en şaşırtan da o oldu.üst hep garip gelmiştir bana yapamam edemem derdim ama bir baktım o da pıt diye içerde.oldu mu içer de mi sorularını papağan gibi tekrarladık durduk.sonra hala olduğuna inanmıyoruz ya yine altta denedik yine oldu hatta bu defa çok az git gel de yaptık ama çıkış kısmında herzaman olduğu gibi beni rahatsız eden bir his vardı.Buarada yön bulmada ve girişte hiç zorlanmadık ilk denemede hemen girdi ve kan olayı olmadı.hani hep diyordunuz ya miki daha kolay gerçekten egzersiz yapmak daha zormuş.ben zaten egzersiz yaparak mikiden çok daha zorunu yapıyormuşum.yani okadar ki miki olmasına rağmen sanki herzaman yaptığım doğal bişeymiş gibi doğal karşıladım.meğer benim gerçek zaferim mumlarmış.Kızlar okadar kolay yani bunları yazdığıma inanamıyorum ama evet yenenlerin söylediği doğru.yeni başlayan arkadaşlarım eğer egzersizlere başlama cesaretini gösterdiyseniz bile olayın %50sini bitmiş,eğer içinize bişeyler alabildiyseniz%99 bu işi çözmüşsünüz var sayın okadar diyorum.
tebrikleeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelin mi olmuş altheaaa amanda aman