• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sabah ıkıncı denemeyi yaptık girişte hiç bir problemim yok.ama uzay boşluğunda mikinin başının deydiği yer hala yanıyor ileri geri yapamıyoruz.çok az oluyor ama onda da yanma fazla olduğundan zorlayıp tahriş etmek istemiyorum.yönü yanlış olabilir mi diyeceğim ama popomun altında yastık var ve miki giriyor zaten onda sorun.bu yanmanın sebebi ne olabilir.egzersizlerde yaşadığımız girişteki yanma değil içerdeki yanmdan bahsediyorum girişte sorun yok acımıyor bile

Canım senin bu durumun mantar kaynaklı sistit gibi duruyor...Bir doktora gözükmende fayda var...muhtemelen egzersizler esnasında enfeksiyon oluşmuş...Doktorun verdiği ilaç 2 günde rahatlama sağlar...:128:

Canım senin bu durumun mantar kaynaklı sistit gibi duruyor...Bir doktora gözükmende fayda var...muhtemelen egzersizler esnasında enfeksiyon oluşmuş...Doktorun verdiği ilaç 2 günde rahatlama sağlar...:128:

hadi ya öyle mi dersin:18:ama sadece ilişkide yanma daha doğrusu haznede mikinin başının deydiği yerde batma var.orda bişey hissetmem lazım:26:doktordan çok korkuyorum yaaa biraz daha alışayım öyle gitmek istiyorum,hem zarıma baktırıcam hem vajinin yapısına:18:

üzülme canım benim.iki parmağın giriyorsa belki yönün yanlıştır.o duvar dediğimiz yerde mi zorlanıyorsun?
selam canim benim evet duvar mi bilmiyorum ki sanki orasi o bahsettigimizzar gibi esnemiyor gibi bilmiyorum ki aciyor ilerletince korkuyorum :( böyle ilerleyemem ki penisin basindan sonrasini nasil alamiyorsam parmakta da öyle. :(

bide bisey daha söylemek istiyorum...benim senelerdir yani adet oldugumdan beri beyaz akintim var. hergün günlük ped kullanmak zorunda kaliyorum. bildiginiz ped doluyor. böyle sarimsi beyazimsi bisey. daha önce doktora gitmistim normal akinti olmasi demisti karnimdan ultrasonla bakti bisey yok dedi.
ama annem ve akrabalarim arkadaslarim normal olmadigini söylüyorlar. yaklasik 10 senedir böyle ama korktum simdi ya sizde nasil akinti? arkadaslarimda sadece adet öncesi oluyormus günlük akintilari olmuyormus?

selam canim benim evet duvar mi bilmiyorum ki sanki orasi o bahsettigimizzar gibi esnemiyor gibi bilmiyorum ki aciyor ilerletince korkuyorum :( böyle ilerleyemem ki penisin basindan sonrasini nasil alamiyorsam parmakta da öyle. :(

canım popunun altına yastık koy bol jel kullan,sonra popoya doğru ilerle.eğer bir yerde takılıyorsan derin nefes al ver ve ıkın,ilk kez geçeceğin zaman 2-3 sanıye kadar yanma oluyor korkma bekle,ondan sonrası zaten boşluğa gidiyor.belki parmakla yapabmıyorsundur başka aparat da dene:34:

bide bisey daha söylemek istiyorum...benim senelerdir yani adet oldugumdan beri beyaz akintim var. hergün günlük ped kullanmak zorunda kaliyorum. bildiginiz ped doluyor. böyle sarimsi beyazimsi bisey. daha önce doktora gitmistim normal akinti olmasi demisti karnimdan ultrasonla bakti bisey yok dedi.
ama annem ve akrabalarim arkadaslarim normal olmadigini söylüyorlar. yaklasik 10 senedir böyle ama korktum simdi ya sizde nasil akinti? arkadaslarimda sadece adet öncesi oluyormus günlük akintilari olmuyormus?

o akıntı bende de var maalesef.sen doktora gitmişsin ben doktora da gitmedim.ama herzaman yoğun olmuyor bazen az bazen çok.çörek otuyla bitkisel tedavisi vardı galiba onu bulursan denemeyi düşünüyorum

ben dün akşam kafayı yedim artık..yoook olmuyo ya..ben bu işi ya-pa-mı-yo-ruum! ağlamaktan telef oldum..boğazım düğümlenio artık.

Yapacaksın, önce kendine güven yapadıysan tekrar dene olmadıysa tekrar yılmak yok. benim 1 gün oluyosa diğer gün daha zor olduğu oluyodu, ama hep yapıcam diyordu inan girişi zor sonrası kendiliğinden gidiyo hiç hissetmiosun, canım yılma egzersize başla

Bende de var akıntı, bazen yoğun oluyo bazen az. hatta hasta olduğumu düşündüğüm anlar bile oldu, ama doktora gitmedim hiç.

Canım benim çok tebrik ederim...Darısı bu illeti yaşayan tüm kadınların başına...Eylül uğurlu geldi bir çok arkadaşa...Ekimden de aynı performansı bekliyoruz...:52::46::124::128:

Bir de sen neler yapmıştın, egzersizde hangi aşamadaydın, pozisyon vs...her konuda ayrıntı bekliyoruz ona göre

Tşkrler cnm. Ben toplam 1 bilemedin 2 hafta egzersiz yaptım, bilseydim 11 ay beklemezdim valla. ilk banyodayken bi parmak deneyeyim dedim baktım girdi sonra iki denedim, başka zaman denedim olmadı, sonra pazartesiydi galiba, iki tane göz kalemiyle denedim, sonra 3 e çıkardım, sonra muma geçtim, mumu 2-3 saat beklettim içimde, bunlar 1.5 hafta falan sürdü ama hergün işten geldikten sonra denedim. sonrada kendime güvenmesemde eşimle denedik ve oldu, pozisyon olarakta üstte sırtım eşime dönük elimde ayna :1:

hadi ya öyle mi dersin:18:ama sadece ilişkide yanma daha doğrusu haznede mikinin başının deydiği yerde batma var.orda bişey hissetmem lazım:26:doktordan çok korkuyorum yaaa biraz daha alışayım öyle gitmek istiyorum,hem zarıma baktırıcam hem vajinin yapısına:18:

Canikom sen bilirsin tabi de; bizim ilk ayda denemelerimizde başıma gelmişti benim, içeriye doğru basınç yaptıkça mikican, fena halde bir yanma oluyordu...doktor enfeksiyon var balayı sistiti demişti...fitil değil de normal ağızdan alınan 4 tabletlik bir ilaç verdi...günde 2 tane aldım ve 2 günde bitti...yanmalarım da geçti...eğer enfeksiyonsa daha fazla ilerlemesin derim ben...ilaçla geçer...ilk ilişki deneyiminle ilgili birşeyse de uzman doktor sana tavsiyelerde bulunur, sebeplerini anlatır...yani her 2 halükarda da doktora gitmelisin derim:10::10:

althea canim tsk yardimci oluyorsun cok. simdi benim kafam karisti biz ikiniyoruz ya...oraya bisey girsin diye...ama dogum yaparken de kadinlar ikiniyor bebek ciksin diye. bide alman sitelerinde ikinmak bisey cikartmak icin geriye cekmek de icine bisey almak ciin diye yaziyor kafam karisti :D

ben doktora gittiğimde egzersizler de oranın florası bozulmuş olabilir demişti (mantar için gitmiştim) bir ilaç verdi dengeyi korusun diye. bilmiyorum belki o yüzdendir ama ben hiç acı,yanma hissetmiyorum.3 hafta oldu yeneli.doktora gittiğinizde bunu da sorabilirsiniz.

Ya bana lütfen biri yardım etsin ben nişanlımla ilşkiye giremiyorum kasmam nedeniyle ve vajinam yokmu varmı bilimiyorum ortada bir delik var ayırına cıkıyor ortaya ve adetimin son günlerindeyim o deliği ayırınca o delikten kan aktıı lütfen varmı yokmu birşey söyleğin bana :( ama vajinam olmasa adet olamam dzenli bir şekilde değlmi.s

Canikom sen bilirsin tabi de; bizim ilk ayda denemelerimizde başıma gelmişti benim, içeriye doğru basınç yaptıkça mikican, fena halde bir yanma oluyordu...doktor enfeksiyon var balayı sistiti demişti...fitil değil de normal ağızdan alınan 4 tabletlik bir ilaç verdi...günde 2 tane aldım ve 2 günde bitti...yanmalarım da geçti...eğer enfeksiyonsa daha fazla ilerlemesin derim ben...ilaçla geçer...ilk ilişki deneyiminle ilgili birşeyse de uzman doktor sana tavsiyelerde bulunur, sebeplerini anlatır...yani her 2 halükarda da doktora gitmelisin derim:10::10:

Bu arada serçe parmağım içeri girdi...her yerim titriyo...ama oturarak yapamadım, ayakta yapabildim...ilk defa içeriyi hissettim ve acı sızı falan olmadı...daha büyük bir parmakla deneyeceğim...:46:
Olacak olacak...yapıcam ben bu işi...:15:

althea canim tsk yardimci oluyorsun cok. simdi benim kafam karisti biz ikiniyoruz ya...oraya bisey girsin diye...ama dogum yaparken de kadinlar ikiniyor bebek ciksin diye. bide alman sitelerinde ikinmak bisey cikartmak icin geriye cekmek de icine bisey almak ciin diye yaziyor kafam karisti :D

ıkınmada amaç oranın açılması bence. sen takma onları kafana,ıkınınca her şey çok daha kolay:52::52::52::52::52::52:

Back
X