- 3 Ekim 2012
- 644
- 7
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.001
ben hallettim yendikten sonra bile alışana kdr kendimi kastım zamanla alıştım bir müüdet jelle yaptım sonra jelide bıraktım şimdi herşey mukemmel kendime kızıyorum naptım ben diye ne kolaymış su anda hiç kasmıyorum dün aksam hıç anlamadım bile girişi çok kolaymış ya kendimizi nasıl boşa üzüyoruz nasıl gözümüzde büyütmüssek.ben doktorla yendim egzerszlerde zorlandığım anlar oldu hiçbirimiz güle oynıya yapmadık ilk başta bu egzersizleri sen yeterki pes etme buraya her zaman gir yapamasandaa.ben yapamıyorum deyip vazgecme kendine bu kötulüğü yapma inan zor değil.milyonlarca kadın yapıyo sonuçta.kastığında o an dur gevşemeye calış.ben ilk egzersiz yaparken çok gerilirdim bacaklarım titrerdi ama zamanla herşey geçiyo şu anda vajinsms yaşadığımı bile unuttum gibi:)
bakalım ne olcak yarın denemeye baslarım bu geceden geçti artık simdlik cıkıyorum
bilgiler için cok teşekkür
cnm senin ne kadar oldu yeneli bir de bu alışma süreci ne kadar sürdü
7 ay kadar oldu canım.yendiğimde bazen çok iyi oluyodu bazen gerilediğimi düşünüyodum.ruha halime bile baglıydı:)eşime kızgınsam zor oluyodu.son bir aydır tam anlamıyla alıştım diyebilrim hiç kasılmıyorum.ondan öncede çok zorlanmıyodum ama ilk girişte kendimi kasıyodum bazen sonra bıraz durup oyle devam ediyodum ve hiç zevk almıyodum onada razıydım gerçi:) kısa sürede alışanlarda var bu kişiden kişiye göre değişiyo sanırım.
evet yendim canım çok şükür 1 ekimde ,ben de işte 2. kez deneme yaptım yani zevk olayı bende de yok ama zaten hemen de olmasını beklemiyorum çünkü tam olarak rahat olmayınca olması da mümkün değil pek,alışma süreci geçtikten sonra o da olacaktır diye düşünüyorum önecelikli amacım alışmak,peki sen de düzeldi mi zevk meselesi burada çok görüyorum alıştım ama zevk alamıyorum diyen
düzeldı oda canım kasmayı bırakınca oda oldu.dün aksam ilk defa zevk aldım.kendimi daha normal göruyorum şimdı:)kasmayınca zevkde oluyo ben hiç olmıycak sanıyodum o zamn yenmmenın verdiği mutlulukla yapıyo ınsan ama bişeyde anlamıyo.umarım en kısa sürede alışırsın herşey sırayla rayına oturuyo
hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyo denemelerr
ne güzel sevindim senin adına,inş cnm ben de öle düşünüyorum yendiysek zamanla diğerleri de düzelecek rayına oturacaktır Allah başka dert vermesin
ne güzel sevindim senin adına,inş cnm ben de öle düşünüyorum yendiysek zamanla diğerleri de düzelecek rayına oturacaktır Allah başka dert vermesin
benım denemeler bıttı canım alıstık artıkkk deneme denmez artıkkk allhıma sukurler olsunn ıyıyım canım sen nasılsınnn?
iyyim canım şukur.sen cok cabuk alıştın maşallahhhh:)iyi bir örneksin yani:)
valla bende sasıyorum kendıme pozısyonlarda sorun vardıı dun bır ıkı denedım olduuuu ben hayatta yapamam zannedıyodummmm ama yaptımmm ınsllah herkes yenerr ve kurtulurrr bı derttennn zevk olayına gelınceee kasmayınca oda oluyo beeee :26::26::26:
canımmm kendını kasmassan rahat bırakırsannn ınan bana yasarsın o zevkıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?