Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bakalım ne olcak yarın denemeye baslarım bu geceden geçti artık simdlik cıkıyorum
bilgiler için cok teşekkür

biz de 2. denemeyi yaptık sonunda dediğiniz gibi 1.ciye göre daha rahat oldu ve gitgel yaparken p.. değdiği son noktada eskisi ağrımaz oldu sanırsam alışmaya başladı umarım hiçbir ağrı sızı kalmaz da tam oalarak rahatça yapabiliriz,hala şaşkınım yendiğime inanamıyorum herkese dua ediyorum bu dertle uğraşanlar bir an önce kurtulsun diye,
vajili arkadaşlar hadi beklemeyin durmayın biran önce egzersize başlayın kısa sürede yeneceksiniz buna inanın yeter ki...

cnm senin ne kadar oldu yeneli bir de bu alışma süreci ne kadar sürdü

7 ay kadar oldu canım.yendiğimde bazen çok iyi oluyodu bazen gerilediğimi düşünüyodum.ruha halime bile baglıydı:)eşime kızgınsam zor oluyodu.son bir aydır tam anlamıyla alıştım diyebilrim hiç kasılmıyorum.ondan öncede çok zorlanmıyodum ama ilk girişte kendimi kasıyodum bazen sonra bıraz durup oyle devam ediyodum ve hiç zevk almıyodum onada razıydım gerçi:) kısa sürede alışanlarda var bu kişiden kişiye göre değişiyo sanırım.

evet yendim canım çok şükür 1 ekimde ,ben de işte 2. kez deneme yaptım yani zevk olayı bende de yok ama zaten hemen de olmasını beklemiyorum çünkü tam olarak rahat olmayınca olması da mümkün değil pek,alışma süreci geçtikten sonra o da olacaktır diye düşünüyorum önecelikli amacım alışmak,peki sen de düzeldi mi zevk meselesi burada çok görüyorum alıştım ama zevk alamıyorum diyen

düzeldı oda canım kasmayı bırakınca oda oldu.dün aksam ilk defa zevk aldım.kendimi daha normal göruyorum şimdı:)kasmayınca zevkde oluyo ben hiç olmıycak sanıyodum o zamn yenmmenın verdiği mutlulukla yapıyo ınsan ama bişeyde anlamıyo.umarım en kısa sürede alışırsın herşey sırayla rayına oturuyo

Son düzenleme:

ne güzel sevindim senin adına,inş cnm ben de öle düşünüyorum yendiysek zamanla diğerleri de düzelecek rayına oturacaktır Allah başka dert vermesin

ne güzel sevindim senin adına,inş cnm ben de öle düşünüyorum yendiysek zamanla diğerleri de düzelecek rayına oturacaktır Allah başka dert vermesin

amin canım herkes kurtulsun ınş bu sorundan en kısa sürede.kadın olmak zor iş bırazda biz zorlaştırıyoruz sanki.bu kolay bışymış ama gelde bunu beynımıze anlat yanlış bılgıler duyduklarımız bızı bu hale getırıyo baskalarının zevk aldığı olayı bız kendimize eziyet haline getirıyoruz.yaşıyan bilir. Allah yardımcısı olsun herkesinn

iyyim canım şukur.sen cok cabuk alıştın maşallahhhh:)iyi bir örneksin yani:)

valla bende sasıyorum kendıme pozısyonlarda sorun vardıı dun bır ıkı denedım olduuuu ben hayatta yapamam zannedıyodummmm ama yaptımmm ınsllah herkes yenerr ve kurtulurrr bı derttennn zevk olayına gelınceee kasmayınca oda oluyo beeee :26::26::26:

kesinlikle oda kasmayla ilgili.hepımız yapamayız sanıyoduk oldu sükür kurtulanda çok bu sorunu yaşıyanda yeni gelenleri görunce üzülüyorum ama yencek inş herkes Allahın ıznıyle ve burası sayesindee.ıyı aksamlar canım ben cıkıyorumm

Merhaba kızlar bende bu olaydan müzdariptim 8 ayda kndi çabamla bir kitap sayesınde yendım hersey ınsanın hazır olmasında rahatlamasında bıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…