- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #125.101
merhaba canım geçmiş olsun öncelikle.aslında anestezik krem kullanmaya gerek yok bol jel kullansan yeter zaten o kremler normalde yandığından daha çok yakıyor bence gereksiz.regli olcak olsan bile ilk gün okadar kan gelmez diye düşünüyorum.duyduklarım kadarıyla(benden kan gelmedı de)zarda çok fazla bir zorlama olmadıkça okadar kan gelmemesi lazım:26: en iyisi doktora görün farklı bir sorun olabilir,bu sırada da deneme yapmamakta fayda var.tabii sen bilirsin canım
çok tşk ederim canım...ewt gerek yok ama korku işte 26 aylık evliyim çünkü bişeyler yapmam gerekiyodu ve sadece denemek istedim ama bana ne kadar yararı oldu bilmiyorum...o cesareti verip beni o pozisyona krem soktu ona güveniyodum çünkü sadece...ama ondan sonrasında güvenemedim çünkü korktum anlamadım bişey...ben hiç egzersiz filan yapmadan direk denedim amannn ne olursa olsun dedim ve birden oturdum zaten hemen sonra kanama geldi...ama acı yoktu zaten 2-3 dk sonra kanama durdu daha sonrasında yanma hissettim...yaa böyle karnım o kadar şiştiki yani biliyorum en geç ertesi günü yada bir kaç saat sonra regl olucam karnım o şekilde başladı çünkü ağrımaya her zamanki gibi ama 5 gün boyunca adamın daha fazla triplerini çekmemek için o gece olsun istedim...hani böyle regli olunca böyle akıntı gibi kanama olur saydam öyle şeylerde geldi o yüsden anlayamadım...şuan hiçbir acı sıkıntı yok ama denemedim tabi bir daha...doktora gitmek evet doğru ama zaten kasılıyorum yani en kötü durumda gidebilirim sanırım...ilgilendiğin için tekrar teşekkür ederim canım...ben hala vajiyi yenebildimmi yenemedimmi onu düşünüyorum :))