Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

harikasın gerçekten. çok iyi motive ediyorsun beni.kimisi p.. dokunmasına bile izin vermiyormuşi. ben öyle değilim ve eşime ısrarla ben hadi deneyelim birkez daha diyorum. bunu yenmeyi çok istiyorum çabada sarfediyorum. ama hala bi sonuca varmış değiliz. bu şekilde birkezde hamile kaldım ve bebeğimi kaybettim((

yırtılma diye birşey yok bunu kafandan sil at artık canımorası çok esnek balon gibi düşün girişi dar içi geniş ve boşluk.anestol ya da benzeri krem kullancaksan eşin prezervatif kullansın yoksa o da uyuşurvaji girişine çok az masaj yapar gibi sür aynı şekide prez.geçirilmiş mikiye de biraz sür.sonra ben bolca jel sürmüştüm.ama dediğim gibi belden aşağı felç gibi bir uyuşma bekleme.duyu hissini biraz azaltıyor hepsi bu

bende p.. biraz giriyor ama sonunu getiremiyoruz. kendimi kasmadığımı düşünüyorum.bende anlayamadım nası bişey bu! insanlar ilk geceden nası yapıyorlar.

Tatlım sen o anda korktuğun için orası kasılıyo ve girmesine engel oluyo. Aslında rahat olsann Cuupppp diyee kayıveriyor.Sen P....s 'i biraz içine alabiliyomuşsun bu çok iyi bişey aslında canının acıdığı yerde bırakmayıp devam etsenn hemen girer aslında. Tek yapman gereken devam etmenn.Cesaretini biraz topla bak burdaki herkes bu sorunla başa çıkmaya çalışıyo. Yapabilirsin kendine güvenn..

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun umarım birdahaki hamileliğin normal şekilde olurdediğim gibi korkularınızda haklısınız biz de sizler gibi çok korktuk ağladık sızladık ama hepsi zaman kaybı.kafanız rahat oldu mu bu iş bitmiştir.sıktığınız için canınız acıyor yoksa dayanılmaycak bir acı değil zaten hissetmiyorsun bile çok az yanıyor okadar.yırtılma falan yok öyle bişey

anladım canım hadi olur artık inşallah bende başarırım inşallah benimde bebeğim olur ...

Tatlımmmm..Nasılsınn devam ediyo musun egzersizlere ? Bugünn nasıl egzersiz yaptınn ?? Arada gel rapor ver merak ediyorummm ❤❤ Unutmaa EKİM GELİNİ Olucaksınn!! Onun İçin egzersizleri sakın aksatmaa

Son düzenleme:

canımmcımm bugün henüz egzersiz denemesi yapamadım...Ama tabi yapıcam inş...mumu kalınlaştırarak denicem santim santim...mumu olabildiğince küçük küçük kalınlaştırarak denemek niyetindeyim..inş. bu işllemde diğerleri gibi tamamlanmış olarak yazarım burdan...:))

Evet Canımm ama her gün egzersiz yapmaya çalış lütfen ara vermeni istemiyorum çünkü. Eş denemesi yapmayı sakın unutmaa her gece yatmadan önce eşine yaptırr. Bu Çok iyi Gelecek. Bu arada mumda yaklaşık olarak kaç cm'desin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…