- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #126.021
Bende de reglden önce bahsettiğin gibi akıntı geliyor. 4-5 gün kahverengi akıntı geliyor sonra normal regl oluyorum. Bende de kist juar.
gittinmi doktora hiç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de reglden önce bahsettiğin gibi akıntı geliyor. 4-5 gün kahverengi akıntı geliyor sonra normal regl oluyorum. Bende de kist juar.
aekadaşlar berayy,,cadıkedi yenenlerrr...7 cm kalınlık da oldu...arka arkaya kalınlaştırıp denemek dahamı iyi acaba...
gittinmi doktora hiç?
mrb arkadaşlar kuzenimde bu sorunu 2 yıldır yaşıyor. 2 hafta önce kayınvalidesi öğrendi ve o melek kaynana gitti( kuzenime demediği söz kalmamış kız çok daha kötü oldu. zaten bu dertten psikolojisi bozlmuştu iyice depresyona girdi. sizler kayınvalidenize nasıl söylediniz onlar ne tepki verdi.herkesmi aynı tepkiyi verirdi yoksa bizimkisi mi abarttı
mrb arkadaşlar kuzenimde bu sorunu 2 yıldır yaşıyor. 2 hafta önce kayınvalidesi öğrendi ve o melek kaynana gitti( kuzenime demediği söz kalmamış kız çok daha kötü oldu. zaten bu dertten psikolojisi bozlmuştu iyice depresyona girdi. sizler kayınvalidenize nasıl söylediniz onlar ne tepki verdi.herkesmi aynı tepkiyi verirdi yoksa bizimkisi mi abarttı
Evet, normal demişti. Ama sen yine de git n'olur n'olmaz![]()
herşeyin bir vakti var buna inan. hiçbir şey vaktinden önce olmuyor. bebişler de öyle. hayırlısıyla zamanı gelince o da olacak. yapman gerekn öncelikle bu sıkıntı yenmen. onun içinde egzesizleri sürdürmen. 1 hafta veriyorum sana. rahatla,dua et yada başka sana ne iyi geliyosa onu yap.bak nasıl ilerliyosun o zaman egzersizlerde sonra da buraya gelip" kızlar bumuymuş gerçekten" diyosun :))
ve bir vaka daha:)
iyi geceler arkadaşlar...eşimle ilk evlendiğimiz gün ilişkiye girdik daha doğrusu o da hiç beklemediğim bi anda oldu çok aşırı olmasa da bi acı hissettim fakat o günden sonra bir daha yapamadım.bacaklarımı dahi açamaz oldum sanki olursa o an bayılcakmış çok acı hissetcekmişim gibi geliyo tam 5 ay geçti üzerinden hala tık yok kimseye anlatamıyorum doktora da gidemedim.aaparmak egzerszilerini int okuya okuyo yapmaya çalıştım.kendi parmağımla yapamıyorum ama eşimin bi parmağının tamamını alabiliyorum.daha vagınusmus muyum onu bile tam bilmiyorum ne olcak benim bu halimçokk sıkıldım çokk..
ve bir vaka daha:)
iyi geceler arkadaşlar...eşimle ilk evlendiğimiz gün ilişkiye girdik daha doğrusu o da hiç beklemediğim bi anda oldu çok aşırı olmasa da bi acı hissettim fakat o günden sonra bir daha yapamadım.bacaklarımı dahi açamaz oldum sanki olursa o an bayılcakmış çok acı hissetcekmişim gibi geliyo tam 5 ay geçti üzerinden hala tık yok kimseye anlatamıyorum doktora da gidemedim.parmak egzerszilerini int okuya okuyo yapmaya çalıştım.kendi parmağımla yapamıyorum ama eşimin bi parmağının tamamını alabiliyorum.daha vagınusmus muyum onu bile tam bilmiyorum ne olcak benim bu halimçokk sıkıldım çokk..
İnşallah ben de bumuymuş gerçekten derim ama birkaç ay daha sürecek sanırım, yarım cm kalınlaştırarak yapıyorum ama hergün kalınlaştırmıyorum haftada 1 yarım cm falan kalınlaşıyor kaplumbağa hızıyla ilerliyorum ben bu korkaklıkla nyapıcbilmiyorcanım çok tatlı eşim de bugüne kadar hiç destek olmMnladı O destekleseydi belki deqqize. yenerdik şimdoiye okadar.
doktor bir defa yapanlar devamını muhakkak getirir demişti. bizde sorun ilkini yapabilmekti. sen aslında sonuca ulaşmışsın ama çözüm yolunu değiştirmek gerekli sanırım. canım eş parmağını denemekte hiç kolay değil eşine güven de bir sıkıntı yok sanırım. bence eşin pe... yavaş yavaş yaklaştırarak duyarsızlaştırabilirsiniz. bacaklarını açabilmen için onun isteğin olmadan hiçbir şey yapmayacağını görmen lazım. denemeyin sadece bacakların pe... alışsın ve açabilesin diye.
denedim 1-2 sefer ama yanlış bişey mi yapıyorum bilmiyorum sanki bişey varda dokunuyo gibi parmağım ilerlemiyo bi türlü.
İnşallah ben de bumuymuş gerçekten derim ama birkaç ay daha sürecek sanırım, yarım cm kalınlaştırarak yapıyorum ama hergün kalınlaştırmıyorum haftada 1 yarım cm falan kalınlaşıyor kaplumbağa hızıyla ilerliyorum ben bu korkaklıkla ne yapıcam bilmiyorum canım çok tatlı eşim de bugüne kadar hiç destek olmadı O destekleseydi belki de yenerdik şimdiye kadar.
Yönünü tam tuttaramadıginiz da öyle olur, popoya doğru eğip tekrar deneyin
kızlar eşimle denedik olmadı(moralim bozuldu.o da sinirlendi.ben de aparatlarımı aldım tv yi açtım egzersiz yapıyorum.mum oluo o olmuo yaaa.