• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inş cnmm inş yazarım çok sagolun beni mmmotive ettiginiz için

emın ol yeneceksın bunları ve guleceksın bu yasadıklarına.. nıye bu kadar beklemısım bıle dıyeceksın.. emın ol.. esınle o ozel anları dusun.. ben hep onu mutlu edecem dıe dusundum... ve o ankı yuz ıfademızı ölümsüzleştırmek ısterdımm ben aglıyorumm o da şaşkınn.. bı yandan da gozyaslarımı sılıoo.. gercektenn cok rahat olll.. yapabılırsınn..

emın ol yeneceksın bunları ve guleceksın bu yasadıklarına.. nıye bu kadar beklemısım bıle dıyeceksın.. emın ol.. esınle o ozel anları dusun.. ben hep onu mutlu edecem dıe dusundum... ve o ankı yuz ıfademızı ölümsüzleştırmek ısterdımm ben aglıyorumm o da şaşkınn.. bı yandan da gozyaslarımı sılıoo.. gercektenn cok rahat olll.. yapabılırsınn..

ne güzel yaa.. o günü yaşamak için sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kaç gün yapmam lazım egzersizi p... ne zaman geçmem lazım

yok yapmadım canım bılmıodum belkı bılıo olsam denerdım.. cunku ozaman herseyı yapmaya hazırdımm ınan
inş cnm ya bakalım herşeyin hayırlısı rüyamdada bundan 1 kaç gün önce yani kadınlar kulübüne daha girmemiştim rüyamda masmavi bi beşik gördüm çok etkiledi beni bilmiyorum belli mi olur belki vajinismusu atlatıcm ve hamile kalıcam inş çok istiyouz biz bebiş

Kızlar tekrar merhaba, malum tek tek cvp yazamyrm. Ben 4 günde yendim ama 3 bile diyebiliriz, çünkü 3. Gün hazırdım ama eşimin başı agrıdıgı için denememiştik:-) aparatta yarıda kaldım ilerisi batıyor bu yetmez mi diyenlere; esas önemli olan o ilerisi, orası hissiz bi bölge geçtiğine bile inanamıyorsun, ve batması yanlış yönde oldugun anlamı taşır, battığın an aşağı popoya dogru yönünü degiştir parmagın ya da aparatın;-)

Her gün yapıp alışmak taraftarıydım ama napalım beklicez artık , yoksa çok zevk aldığımdan ya da can attığımdan değil:1:
:))) hadi bakalımm zevkde alırsın ya zamanlaa
herşey iyi hoşta bu bacak açma olayını nasıl yenicemm:((
aynen bacak açma işi benide korkutuyo sanki öyle çok acıyacak gibi kasılıyorum hemen
canim, girmesine izin veremiyorum ki, batma hissedince esimi durduruyorum ve cok korkuyorum o an. istem disi bacaklarimi kapatiyorum kacmaya basliyorum, aci falan umrumda degil yeter ki izin verebileyim :(
bende bacaklarımı açınca baktım eşim geliyo kapıyom orda herşey başa dönüyo işte
Kızlar tekrar merhaba, malum tek tek cvp yazamyrm. Ben 4 günde yendim ama 3 bile diyebiliriz, çünkü 3. Gün hazırdım ama eşimin başı agrıdıgı için denememiştik:-) aparatta yarıda kaldım ilerisi batıyor bu yetmez mi diyenlere; esas önemli olan o ilerisi, orası hissiz bi bölge geçtiğine bile inanamıyorsun, ve batması yanlış yönde oldugun anlamı taşır, battığın an aşağı popoya dogru yönünü degiştir parmagın ya da aparatın;-)

ya mum kırılırsa bişey olmaz değilm i

ben seni napayım bilmiyorum tam sona gelmişken bu da nerden çıktı kaç gündür:15:parmak olmuyorsa başka aparatla çalışmayı dene canım.yani p..sin yarısını alıyordun neden böyle oldu anlam veremiyorum.hep erteliyorsun biraz boşluyorsun mu nee:20:sen bu illeti yenene kadar ensendeyim ve bu iş en geç bu ay bitecek haberin ola:34:

huu kiz kulagimi cinlatiyon bakiyom da :)) saka saka...bi kac gundur giremedim, egzersiz de deneyemedim cunku mantar oldum :( asiri akintim var diyordum ya bi ara yeminle ped degistirir olmustum mantar olmusum anlamadim niye, hep kayganlastirici kullaniyordum ama su eldivenlerden oldu galiba. yani prez. kullanin kizlar. her neyse mantar oldum,gezme tozma derken simdi de adet oldum :( adet mantar oh ne guzel valla deli oldum...ama evet altheacim canim yarisini degil basini aliyordum hihihi :)) zaten artik sana söz veriyorum adetim biter bitmez bu is bitecek, cunku cok skmaya basladi. kendimi o geceye vericem ve bunu bitircem...böyle devam edemez:(
BAHANE... BAHANE... BAHANE...:19:

Serçe parmağın tamamını alabiliyorsunuz... İşareti de yarıya kadar.... Hele hele iki parmak bir boğuma kadar... Daha ben bu işi yapamıyorum diyorsanız bu bahanedir... :20:

Tembelsinizzzzzzzzzzzzzzz:33:

Siz yönünü yanlış tutturuyorsunuz bence tek sorun bu... Aşağı doğru popoya doğru eğerseniz daha da ilerlediğini göreceksiniz:34:

Sanırım hemen bir yanma hissedince bırakıyorsunuz, birazcık katlanın:34: Bakın biraz ilerleyince onlardan eser kalmıyor:34:
evet canim bahane belkide, biraz yaninca hemen birakiyorum. aman diyorum bu ne...popoya dogru ittirmeye gayret ediyorum...esim de parmakla denemek istemiyor o yuzden bu is yine bana düsüyor. adetim bitsin buraya sadece güzel haberi vermeye gelicem! peki bisey sorucam sende esle denemede hic aci olmadi mi? yanma falan?

herkeseee merhaba
dun bu illetten kurtulan o geyşayı hatırladınızmıı :) işte o benimm :)) öncelikle herkese egzersiz yapın dıyorum başka yolu yok ..
yenen arkadaşlara sorularım olacak.
öncelikle dün o başarıdan hemen sonra biz çok sevindik flan derken eşimin s...rtleşmesi geçti bizde o heyecanla bi daha denemedik.şimdi beni endişe sardı sadece bi kere sokabildik ve 30 sanıye filan bekledik .şimdi tekrar yapamazsam die endişeleniyorum.böyle bi sorun olmaz dimi ben bugund egzersiz yapacağım siz ne diyosunuz

:))) hadi bakalımm zevkde alırsın ya zamanlaa

aynen bacak açma işi benide korkutuyo sanki öyle çok acıyacak gibi kasılıyorum hemen

bende bacaklarımı açınca baktım eşim geliyo kapıyom orda herşey başa dönüyo işte

ya mum kırılırsa bişey olmaz değilm i

mumu streçleyip przrvatife geçirirsen bir şey olmazjkırılsa da:34:

huu kiz kulagimi cinlatiyon bakiyom da :)) saka saka...bi kac gundur giremedim, egzersiz de deneyemedim cunku mantar oldum :( asiri akintim var diyordum ya bi ara yeminle ped degistirir olmustum mantar olmusum anlamadim niye, hep kayganlastirici kullaniyordum ama su eldivenlerden oldu galiba. yani prez. kullanin kizlar. her neyse mantar oldum,gezme tozma derken simdi de adet oldum :( adet mantar oh ne guzel valla deli oldum...ama evet altheacim canim yarisini degil basini aliyordum hihihi :)) zaten artik sana söz veriyorum adetim biter bitmez bu is bitecek, cunku cok skmaya basladi. kendimi o gecee vericYanem ve bunu bitircem...böyle devam edemez:(

evet canim bahane belkide, biraz yaninca hemen birakiyorum. aman diyorum bu ne...popoya dogru ittirmeye gayret ediyorum...esim de parmakla denemek istemiyor o yuzden bu is yine bana düsüyor. adetim bitsin buraya sadece güzel haberi vermeye gelicem! peki bisey sorucam sende esle denemede hic aci olmadi mi? yanma falan?
yanma oluyor canım ama sadece girişte, devamında hissetmiyorsun bir şey biraz basınç oluyor sadece

herkeseee merhaba
dun bu illetten kurtulan o geyşayı hatırladınızmıı :) işte o benimm :)) öncelikle herkese egzersiz yapın dıyorum başka yolu yok ..
yenen arkadaşlara sorularım olacak.
öncelikle dün o başarıdan hemen sonra biz çok sevindik flan derken eşimin s...rtleşmesi geçti bizde o heyecanla bi daha denemedik.şimdi beni endişe sardı sadece bi kere sokabildik ve 30 sanıye filan bekledik .şimdi tekrar yapamazsam die endişeleniyorum.böyle bi sorun olmaz dimi ben bugund egzersiz yapacağım siz ne diyosunuz

canım bir kere girince hep oluyor merak etme ama egzersizlere devam et ben devam etmiştim 4. Denemede egzersize gerek kalmamıştı :-)

Back
X