• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

off yine hüsran eş demesinde neden olmuyo anlam veremiyorumm yaa aşırı acı var vallahi kasma yokk dayanamıyorum acıya yaa:50:

Tatlım demekki daha eş denemesinee hazır Değilsinn. Napıcaksın egzersizlere devam ediceksin. Yok öyle hemen 1 Hafta egzersiz yapıp Hemen eş denemesinee geçmek. Hıı yapanlar yokmu varrr. Amaa Onlarr demekki hazırlar Onun İçin Yapabiliyolar. Senin egzersize devam etmen lazım. Egzersizde ne aşamadasın ??:44::44:

yok canım kesinlikle kasmıyorum çok rahatım derin derin nefes aldım verdim ıkıntım ama acıdan gözlerimden yaş geldi olmadıı eşimde çekildi ben ısrar ettim ama olmaz daha dedii :43:

kızlarr merhaba
yahu ben beddua mı aldım kimin ahını aldım bilmem.niye olmuyo hep aksılık hep olumsuzluk benı buluyo.eşime sırtım dönük vazıyette içime alabiliyorum.galiba eşimde başaramamak dan korkuyo şimdi de onda s...rtleşme sorunu var.napayım bilemedim.10 gün sonra 1 yılımız dolacak hala tık yok.bugün gene deneme yapacaz ne yapayım bana bi yol gösterin :(

yok canım kesinlikle kasmıyorum çok rahatım derin derin nefes aldım verdim ıkıntım ama acıdan gözlerimden yaş geldi olmadıı eşimde çekildi ben ısrar ettim ama olmaz daha dedii :43:

canım ben yenmiş değilim ama berayın hep dediği gibi eşin parmak egzersizi yaptımı? biz yaptık ve gerçekten aldım 2. boğumu geçti hafif acı hissedince çekti yavaşça sanırım gerildiğimden oldu oda. ama gerçekten daha fazla güveniyosun sadece benim değil onunkiyle de oluyo diye sevinçten çıldırıyosun :) dene bi denemediysen

hayır yöndede eminim çünkü benim sadece ilk giriş müthiş ağrıyo zaten ilerleyemiyoz bile her pozisyonda denedimm parmaklarımı sokuyom çıkarım hemen eşimle deniyoruz olmuyo açıyoo

kızlarr merhaba
yahu ben beddua mı aldım kimin ahını aldım bilmem.niye olmuyo hep aksılık hep olumsuzluk benı buluyo.eşime sırtım dönük vazıyette içime alabiliyorum.galiba eşimde başaramamak dan korkuyo şimdi de onda s...rtleşme sorunu var.napayım bilemedim.10 gün sonra 1 yılımız dolacak hala tık yok.bugün gene deneme yapacaz ne yapayım bana bi yol gösterin :(

Tatlım biz dün 7. ilişkimize girdik ve ben çok zorlandım. Olacak böyle şeyler üzülme. Nedendir bilmem dün kastım kendimi. Tahriş oluyor gibi canım yandı. Bundan öncekilerde olmuyordu ama bu ilişkide oldu. Git gel yapmadığı zaman penisi hissetmiyorum ama biraz git gel yapmaya kalksın tahriş oluyor gibi canım yandı dün. Eşimde de bazen sertleşme sorunu yaşamıştık. Olabiliyor, onlar da etkileniyor.

Yenemeyenler bu yazdıklarımdan korkmasın, bu daha önce olan bir şey değil ilk kez olan bir şeydi. Herhalde psikolojik:31:

Son düzenleme:
hayır yöndede eminim çünkü benim sadece ilk giriş müthiş ağrıyo zaten ilerleyemiyoz bile her pozisyonda denedimm parmaklarımı sokuyom çıkarım hemen eşimle deniyoruz olmuyo açıyoo

Canım seninki disparoni yani ağrılı cinsel ilişki olmasın. Çünkü doğru pozisyondaysan acı olmaması lazım?

kızlarr merhaba

Canım Önceliklee eşinlee Güzel Bir Ön Şevişme yapın. Eşini baştan çıkarr. Ki Sertleşme sorunu Yaşamayın diye. Dahaa sonraa Bolcaa ön sevişmee. Eşineee Egzersiz Yaptırıyo musunn ?? Yaptırıyosan yine yaptırr. Sonraa Kendinee Ve eşinee bolcaa jel sür. Üst Pozisyona geçerek Yüzün eşine Dönük olsun. Pe.....s Vajinin Girişinee yerleştir. Vee Bolcaa nefes alıp vererek Yavaşçaa Oturmayaa başlaa. İstemen ve inanman lazım yalnızz yoksaa olmazzz. !! Yavaşçaa oturmayaa çalışş baktınn baskı oluyoo devam ett canın yanmıcakk !! Oldu ki yandı diyelim sen yinede devam ett. Çünkü Canının yandığı yerdee durmayıp devam edersenn Öylee Bir Giriyoki sen bile Şaşarsınn. Yanman olursaa dur beklee birazz yanman geçsinn sonraa birazz daha oturr bekleee sonraa birazcık daha oturr. Yavaş yavaş bekleye bekleyee oturr. Ve Bir Bakıcaksınn Hepsii İçerdeeee. Cuppppppppppp Kayıverecekk. Sonra Diceksinki İnanamıcaksınn girdimii bumuyduuu diyee. Evett İştee Sadecee bu kadar. Aynaaa olsun ki görr sendee girdiğini. Dediğimi Uygularsann yenmen gayat kolay olacaktırr Canımm:16::16::16:

Kızlarr Canınızın Yanmasının sebebi Yeterli ıslalık olmaması vee Kaygan Olmamasından Kaynaklanıyo. Jell iyicee sürün diye söylüyoruz. Çünkü kaygann Olmadımıı Canınızz yanarr. Aynı Şey benimdee bir kere başımaa geldii. Vajinismusu yenmiştim. Bir keree denedik benim girişindee vee sonrasındaa yanmam olduu odaa kaygann olmadığı için olmuşş sonradan farkettim. Bayaa Bir Kayganlaştıktan sonraa denedik ne ağrı ne yanmaaa cupppppppp girivermişti.Yanii Canınızın Yanması bundan da kaynaklanabilir..:16::16::16::42:

Canım kasmadığımız sanıyoruz ama içgüdüsel kendimizi çok kasıyoruz bu bi gerçek bende seninle aynı duyguları yaşamışdım senin takıldığın yerde bende takılmışdım ama tam orda kaldığın yerden çıkmadan bekle biraz derinnn nefes vererek bi de popoyo doğru yönünü bularak tekrar devam ettir

Canım Önceliklee eşinlee Güzel Bir Ön Şevişme yapın. Eşini baştan çıkarr. Ki Sertleşme sorunu Yaşamayın diye. Dahaa sonraa Bolcaa ön sevişmee. Eşineee Egzersiz Yaptırıyo musunn ?? Yaptırıyosan yine yaptırr. Sonraa Kendinee Ve eşinee bolcaa jel sür. Üst Pozisyona geçerek Yüzün eşine Dönük olsun. Pe.....s Vajinin Girişinee yerleştir. Vee Bolcaa nefes alıp vererek Yavaşçaa Oturmayaa başlaa. İstemen ve inanman lazım yalnızz yoksaa olmazzz. !! Yavaşçaa oturmayaa çalışş baktınn baskı oluyoo devam ett canın yanmıcakk !! Oldu ki yandı diyelim sen yinede devam ett. Çünkü Canının yandığı yerdee durmayıp devam edersenn Öylee Bir Giriyoki sen bile Şaşarsınn. Yanman olursaa dur beklee birazz yanman geçsinn sonraa birazz daha oturr bekleee sonraa birazcık daha oturr. Yavaş yavaş bekleye bekleyee oturr. Ve Bir Bakıcaksınn Hepsii İçerdeeee. Cuppppppppppp Kayıverecekk. Sonra Diceksinki İnanamıcaksınn girdimii bumuyduuu diyee. Evett İştee Sadecee bu kadar. Aynaaa olsun ki görr sendee girdiğini. Dediğimi Uygularsann yenmen gayat kolay olacaktırr Canımm:16::16::16:

Tatlım rüzgar zaten yenmişti ben öyle hatırlıyorum. Eşine sırtı dönük alabiliyormuş zaten.

slm arkadaşlar 25 gün sonra bir yıl olcak evleneli ama hala olmuyo hep okudum sizlerin yazdıklarını egzersizleri yapmaya cessaret edemedim.. ve dün sonunda denedim aparat yaptım ve hiç zorlanmadan 11cm aldım ve sok oldum hiç bişey hissetmedim yanma falan hiç bişey olmadı üstelik jelde kullanmadım bundan sonraki aşamada napcagımı bilmiyorum 25 güne kadar düzelir mi acaba 4 günde aşan arkadaşlar var.. allahım hepimizin yardımcısı olsun

slm arkadaşlar 25 gün sonra bir yıl olcak evleneli ama hala olmuyo hep okudum sizlerin yazdıklarını egzersizleri yapmaya cessaret edemedim.. ve dün sonunda denedim aparat yaptım ve hiç zorlanmadan 11cm aldım ve sok oldum hiç bişey hissetmedim yanma falan hiç bişey olmadı üstelik jelde kullanmadım bundan sonraki aşamada napcagımı bilmiyorum 25 güne kadar düzelir mi acaba 4 günde aşan arkadaşlar var.. allahım hepimizin yardımcısı olsun

vuhuuuuuuuu hiç egzersiz yapmadan jelsiz direk 11 cm almışsın, sen 1 günde yenersin yahuuuu:34:

4 günde yenen benim ben bile 11 cm alamadım:1:

Harikasın çok yakın yenmen:34:

:) tşkkrler beray, (misal olduğunu anladım) ama burunla vaji birmi canııım :34: sağol canım
beray çok yaşa nerden hatırladın burun örneğimi:1:hopefor canım,için rahat etmiyorsa sen yine al abdestini ama doğru ya da yanlış benim düşüncem eşinle cinsellik yaşamıyorsun,zevk almıyorsun kaldı ki bunu sağlık için yapıyorsun bence abdest gerektirmez.ben genelde egzersizden önce gevşemek için duş alırdım o esnada abdestimi de alırdım biraz ters olurdu ama ertesi gün duşa girdiğimde abdestim tazelemiş olurdum.burunla vaji tabiiki bir değil ama sen vajini orda başka bir amaç için kullanmıyorsun sağlık için egzersizni yapıyorsun.benim nacizane fikrim bu gerisi senin vicdanına kalmış

Kızlarr Canınızın Yanmasının sebebi Yeterli ıslalık olmaması vee Kaygan Olmamasından Kaynaklanıyo. Jell iyicee sürün diye söylüyoruz. Çünkü kaygann Olmadımıı Canınızz yanarr. Aynı Şey benimdee bir kere başımaa geldii. Vajinismusu yenmiştim. Bir keree denedik benim girişindee vee sonrasındaa yanmam olduu odaa kaygann olmadığı için olmuşş sonradan farkettim. Bayaa Bir Kayganlaştıktan sonraa denedik ne ağrı ne yanmaaa cupppppppp girivermişti.Yanii Canınızın Yanması bundan da kaynaklanabilir..:16::16::16::42:

canım günaydın olmadı yaa :( yani hamamda olmaz bu iş zaten ortan felaket sıcak evet gevşiyosun ama bunalmış oluyosun . bide eşim çok sabırsızdı onada hak veriyorum ama aceleci olmasına anlam veremiyorum evet 13 aydır bekliyor ama bi 5 dakika daha bekleyemiyor. hemen sanıyorki yat aşağıya hemen sokayım olsun bitsin gözümü korkuttu cesaret edemedim bende yine hüsran yine hüsran :(

ya zaten gelle yapıyoruzz ki bendede vardı baya ıslaklık pozisyon kesinlikle doğru kasmadığıma eminim çünkü kastığım zamanlardan biliyorumm eee problem nerde hafta sonu bidaha yapcazz bakalım

ne 25 günü canım ilk denemede olur.ben 11.5 cmde yendim daha da ilerlemek istiyordum en azından gerçek p..s boyuna gelmeden olsun istemiyordum.ama boşuna beklemişim.p..s daha yumuşak olduğundan çok kolay oluyor.yani egzersiz daha zor!hemen eş denemesi yapmaya başla hazır moralin de iyiyken oldu bittiye getir işi:34:

Back
X