- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.841
valalhı ne yalan soyleyeyeım ben hıc es denemesı yapmadım kendım egzesrzı yaptım serce parmak...ısaret parmak..orta parmak ...ve mum sonrada ..pe... denemesı ..kzılık zarı takıntısı bende de varben ılk mumla denerken beyaz mum yoktu bu renklı bıraz daha kalın kıvırm kıvrım mumlar var y aonla denedım ve kzılık denılen bolumde o kadar hırs yapmıısmkı korku aklıma bıle gelmedı ..o kızlık bolumu takma kafana hıc oyle buyuktuugmuz gııb bı sye degıl zaten olay kızlık bolumunde degılkıHep aklıma ne geliyor biliyormusun hala atamamışım kafadan bunu.Mum denemesi olsun penis olsun kızlık zarı aklıma geliyor oda tedirgin ediyor işte.Düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor.Eş parmağında tam iki boğum olmadı daha aslında.Sen nasıldın eş denemesinde onu anlaırmısın birazda.
Sen öyle diyorsan öyledir canım...
Gerçi umrumda da değil artık...
Neyse bugün sınav var gene, gözden geçireyim biraz...
takma ztn sınav daha önemli bnde sinir oluyorum bu ay 6ders ve 9üniteden sorumluyum her dersten kafayı yiycm ne sacma nasıl yetiştreceksem bugün çarşıya gdip dagıtacam vallahi kas bıyık operasyonu gecirelim nefret ettim normal üniversite okusam bu kadar zorlanmıycm((((
takma ztn sınav daha önemli bnde sinir oluyorum bu ay 6ders ve 9üniteden sorumluyum her dersten kafayı yiycm ne sacma nasıl yetiştreceksem bugün çarşıya gdip dagıtacam vallahi kas bıyık operasyonu gecirelim nefret ettim normal üniversite okusam bu kadar zorlanmıycm((((
günaaayyyydıııııınnn hanımlar
bugün nasılsınız hava çok güzel değil mi
kuşların sesini duyan var mı
ıhsallhhhhh calısmalardayız ...günaydın canımmmm, ben süperim bu günnnn süperizzzzz dimi kızlar zemuszemusevet hava çok güzel bu gün işi asasım var ama malesef cuma kaydirigubbakcemile2sabah balkonda lalelerime baktım hepsinin tomurcukları büyümüş hele bi tanesi açmak üzere çok mutlu oldum yaaa delikafaduldenonu sevdim sevdim çıktım evden yerimseniben vajiyi yenen arkadaşlar bebiş yapında sevelim böyle laleyle nereye kadar dimi
Merhabalar arkadaşlar biz dün yine deneme yaptık başardık.
sositososito kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
Ama anestol kremle..Ben hep kremlemi yapacağım şimdide onun için endişeleniyorum.Aranızda kremle başaranlar vardı ne kadar süre kremi kullandınız sonra kremsiz yaptınızmı . Ben bu aşamada ne yapabilirim .
ıhsallhhhhh calısmalardayız ...
günaydın kızlarrrr, moraller ne güzel böyle, sakın bozmayın!
Venüstendiğim yarın inşallah senin için başarılı olacağın yeni bir aşama başlar, ki öyle olacak zaten, sen de tez zaman taze gelin olursun, yada doğudaki deyimi ile acar gelin (yeni öğrendim bunu)
Benim bugün biraz kasklarım ağrıuo, ya son günlerde fazla egzersiz yaptım yoruldu, yada şu an yumurtalama dönemim olduğu için kasıldı.
Bir de var dün burda birisi parmak egzersizi yapmak ilişkiye girebilmek anlamına gelmiyo mutlaka yabancı cisimle ilerlemeli dedi ya (biliyorum takmamalıyım ama) onu taktım kafaya. Çünkü ben parmakta çok başarılıyım artık, mumda yapabiliyorum ama çok başarılı değilim, böyle azar azar ilerliyo hala sanki parmakta kendimi geliştirdiğim gibi mumda geliştiremiyecekmişim hep böle milim milim olacakmış gibi geliyo. Oysa Bahara öyle imreniyorum ki, o an acıyı düşünmüyordum hiç diyor, işte ben düşünüyorum, sanki çok acıyacak....ben böle sıfır acıyla yapmak istiyorum çok cesaretsizim ittir işte, kaç defa yaptın....
bana geliyo ki sanki yavaş yavaş yaparsam acıyacak, birden bir kaç santim itersem acıyacak, yol aynı yol dimi ama.............gelde anlat işte.
günaydın kızlarrrr, moraller ne güzel böyle, sakın bozmayın!
Venüstendiğim yarın inşallah senin için başarılı olacağın yeni bir aşama başlar, ki öyle olacak zaten, sen de tez zaman taze gelin olursun, yada doğudaki deyimi ile acar gelin (yeni öğrendim bunu)
Benim bugün biraz kasklarım ağrıuo, ya son günlerde fazla egzersiz yaptım yoruldu, yada şu an yumurtalama dönemim olduğu için kasıldı.
Bir de var dün burda birisi parmak egzersizi yapmak ilişkiye girebilmek anlamına gelmiyo mutlaka yabancı cisimle ilerlemeli dedi ya (biliyorum takmamalıyım ama) onu taktım kafaya. Çünkü ben parmakta çok başarılıyım artık, mumda yapabiliyorum ama çok başarılı değilim, böyle azar azar ilerliyo hala sanki parmakta kendimi geliştirdiğim gibi mumda geliştiremiyecekmişim hep böle milim milim olacakmış gibi geliyo. Oysa Bahara öyle imreniyorum ki, o an acıyı düşünmüyordum hiç diyor, işte ben düşünüyorum, sanki çok acıyacak....ben böle sıfır acıyla yapmak istiyorum çok cesaretsizim ittir işte, kaç defa yaptın....
bana geliyo ki sanki yavaş yavaş yaparsam acıyacak, birden bir kaç santim itersem acıyacak, yol aynı yol dimi ama.............gelde anlat işte.
walla ben anlamam 2-3 ay sürecek en fazla benim balkondaki lale devrim zemuszemussona böle minik minik elli bebişler olsunki sevelim azcık alkisalkisalkisgüzel güzel bebek haberlerinizi belkiyoruz bir an önce Allah isteyen herkese versin bir an önce sositososito
Kızlar quiz'im var bugün...
Dua edin bana da iyi alayım...
Allah zihin açıklığı versin kolay gelsin canım
Ya sana hayran kalıyorum biliyormusun maaşallahne kadar hayat dolusun.Sen ne kadarlık evlisin acaba? İnşallah bir gün bitecek bu vaji belası bunu çook istiyorum.Çalışırken egzersiz yapmak daha zor olur heralde ben evdeyim ama hala ilerleme kaydedemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?