- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #129.141
Kızlar selam.
Görücü usulü evlenme kısmına çok şey yazılmış hemen atlamam lazım
Şimcik aslında arkadaş görücü usulu evlenenler ya da köyden evlenenler nasıl yapıyor bu işi yazmış ya onun lafı görücü usulu evlenenlere değil. Ben hemen onun avukatlığını üstlenmek ve yanlış anlaşılmalara son vermek istiyorum
Eskiden bakın özellikle belirtiyorum eskiden köylerde hep görücü usulu evlenilirdi ve kimse cinsel ilişki ne bilmezdi. Kocasını gerdek gecesinde gören olurdu ama yine de cinsel ilişkiye girebilirdi. Koca bilmiyor, karısı bilmiyor ama ikisi de cinsel ilişkiye girebiliyor. Arkadaşın sorduğu görücü usulü evlenenler nasıl yapmış cümlesi bu tarz görücü usulu evlenenler için söylenmiş bir şey.
Artık günümüzde görücü usulu evlilikler eski görücü usulu evliliklere benzemediğinden, burada görücü usulu evlenen arkadaşlarımız bu konuyu yanlış anlamış ve onu yazan arkidişimize biraz yüklenmişler gibi geldi![]()
Şimdikiyle kıyaslamayın, eskiden bahsetmiş o. Ben de vajinismusu yenmeden önce yahu bu köylerde 17-18 yaşında evlenen bu işi hiç bilmeyenler nasıl yapıyormuş bu işi yazmıştım. Aslında benim de söylemek istediğim yukarıdakine benzer bir şeydi.
Umarım kelamımı anlatabilmişimdir ve bu yanlış anlaşılma bitmiştir![]()
valla hıdır gibi yetiştin:) o arkadaş da yazdığına pişman oldu içinde bişey olmadan yazmıştır