- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #129.241
arkadaslar herkeze merhabalar.bende vajiyi kendı kendıne yenemeyenlerdenım bu yuzden dr yardımıyla yendım dr dan geldıgım gun hemen oldu evet tabı sonra araya bayram ve esımın yıllık ızını gırınce bız esımın aılesının yanına gıttık ve oradakı sartlar bıze uymayınca deneme yapamadık gercı ıkı defa denedık bırınde basarısz olduk sonra basarılı olduk derken bıraktık denemeyı eve gelınce denerız dedık 15 gun fılan kaldık orada yazıkkı donerken de ben reglı oldum araya bı 8 gunde ole gırdı sonra tekrar randevu alıp kontrol seansına gıttık dr bıraz basa dondugumu soyledı ama bnmle tekrar ılgılendi ve tekrar umutlandım ve tekrar eve geldık ve denedık oldu hatta bu sefer dıerlerınden daha hıssedılır bı sekılde oldu aradan yarım saat gectı tekrar denedık bu sefer gitgelide yaptık oldu acı yok da baskı hıssi var bi de giriş bnı korkutuo hıc acı olmamasına ragmen sonra p..s cıktktan sonra kasıklarıma yakın bı yerde sol tarafımda ufak ufak agrı oldu bu hafıf agrı normal mı gece uyandıgımda da vardı ama sabah gectı bunu merak ettım bn.he bıde sımdı tekrar denıycez tabi eşim uyuuyo ama uyandırcam bn onu aslında korkmuorum da yapamassam die kusku gelıo ya içime of halbukı bu dördüncü oldu artık
Az çok ben de böyle hisler yaşamışım gibi hatırlıyorum ama tam emin olamadım. Yine de bir jinekoloji uzmanına sorsanız iyi olur sanırım:44: