- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #129.501
..............................................................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bildiğim o idrar hissi orgazma yaklaştığının belirtisidir..
huhuhuhuuuuuuuuuuuuu :) kizlar nasilsiniz,nasil gidiyor egzersizler? yenen var mi? bir kac gundur fazla takip edemedim topici. ben bu hafta yanlislikla 2 hap kullaninca, ne zaman ara verecegimi sasirdim,dedm neyse bi kutu daha kullanmaya devam edeyim :) isime de geldi. normalde regl olcaktim,haftasonuda zaten yurtdisina cikiyorum yine 1 ay ara girecekti. simdi regl olma durumu da yok egzersize devam. 3 parmak 1,5 bogum :)) valla soklardayim...neyse bugun mac varmis deneme olamazmis kesinlikle,ama yarin deneme var ve ben yenecegimi dusunuyorum.insallah yarin gece guzel haberlerle gelirim.(kacinci defa söz veriyorum artikin bende unuttum)![]()
ben bir şey sormak istiyorum.vajinusmusum fakat kadın doğuma gidip muayene olmak istiyorum.ultrasonla muayene olabiliyormu?alttan olamam çünkü.bilginiz varmı
Vajinismus olduğunu söylersen alttan muayene etmezler, ultrasonla ederler![]()
umarım ya çokkorkuyorum çünkü .birde alttan muayene oılursa dahada kötüye gider benim durum çünkü![]()
Kizlaaar bebek varmi bebek:) yaa sanki 1 yildir girmiomusum gbi hissediorum![]()
kızlar günaydın dün demiştim regl bitiyo akşam egzersiz yapcam diye malesef egzersiz yapamadım ama akşam deneme yapalım dedik ucuna kadar geliyo ama girdiremiyoruz sağ bacağım cok kasılıyo sanki üstümde tonlarca yük var sonra eşimle konustum en son ben egzersiz leri yoğunlastırıyım hafta sonu yaparken sende egzerisz yaparız dedim basta yok ben yapamam felan dedi sonrasında dedim sen yap ki hani sana güveniyim yani dısardan bişey olduguna güveneyim diye dedi doğru diyosun belki hala o konuda benden cekiniyo olabilirsin çünkü hersey cok güzel ama iş oraya gelince kalıo artık hafta sonu güzel haberleri veririm inşallah size olsun bitsin bu işbide üstte denicem mebcur üstte oldugum için bacaklarımı kendim acıcam o zaman inşallah hallederim hafta sonuna kadar bol bol egzersiz yapabilirim inşallah
Oooo Canım süper eşinin egzersizi kabul etmesine çok sevindim. O zaman önümüzde hedefimiz var hafta sonu inşallah bu iş bitecek. Bol bol egzersiz yap. Unutma acı yok bişey yok. Üst Pozisyondaa dene evet. Bolca Jelle. Deliğe doğru tut ve yavaşça oturmaya başla. Korkmaa Sen üstüne üstüne git. Canın acırsa filan geri çekilme. Beklee öylee acıması geçtikten sonraa devam et. Öyle Öylee sonuna kadar girecek. Zaten acı diye Bişey Yoktaa. Olursa diyee söylüyorumm..Ama Öncesindee eşinee egzersiz yaptırmayı unutmaa hadi bakalımm
![]()
evet başta istemedi ama sonrasında istedi ama alttaydımben dün egzersiz yapmadan denme yaptık ama olmadı sağ bacagım cok kasılıyo inşallah hafta sonu artık yenmiş olarak gelirim
sanki beni anlatıyorsun canım birebir aynı yaşadıklarımız,aynı eşimin bana söyledikleri yok üniversite okumuşsun 15 yaşındaki kızlar yapıyo bunu falan filan.... bana umut veriyorsunuz düzelir inşallah benim kocam da...neyse başladım evet egzersizlere kararlıyım ama kulak çöpü bile imkansız geliyor şuan bana sanki kapalı gibi orası bi et parçası var girişte onu içe doğru mu iticem çözemedim hala :)
evet canım tabi ki. Egzersiz olmadan olmazz. Ben üst pozisyonda yendiğim için bütün herkesede üst pozisyonu öneriyorum. çok rahat. En güzel pozisyon hatta. Sendee öylee yap bakalımm. Inşallah gelin olacaksınn. Hadi bakalım. Güzel haberlerle gel![]()
inşallah canım altta olup cok kasılma oluyor üstte oldugum için mecbur bacaklarımı acmam gerekecek altta istemeden deolsa kapatıyorum inşallah güzel haberlerle gelirim hafta sonuna kadar vbol bol egzersiz yapmam gerekiyor.
ahhh ahhh benim dişçi dışındaki tüm doktorlara karşı ciddi bir fobim var sağlam gitsem ayılıp bayılıp cıkıyorum fobım var gidemıyorum maalesef yani sorun jinekolog değil tüm doktorlar öcüüüü sanki:18:süreki idrara çıkmam ve ilişkide olan batmalar birbiriyle alakalıymış.genelde yeni evlilerde oluyormuş.zaten sistiti hep duyuyordum batma da zamanla geçer sandım ama kaç ay oldu geçmedi.bakteriler ilişkiiyle birlikte mesane çevresine yerleşebilidiği için sürekli idrara gidiyormuşum,batmanın sebebiyse vajinada yırtık ya da yaradan dolayı olabilirmiş.geçmezse idrar tahlili olcaktım ama düzeldim gibi.oooofff offf vaji bitti bir de bu çıktı başıma.
haklısın ben de çalıştığımdan hiç vakit bulamıyordum gerçekten çok zor.evde olsan çok kısa sürede çözersin aslında.aparatı içinde bekleterek 4 saatte 3 cm atladım.ilk izinli olduğun zaman sen de dene.günde 1 cm ilerlesen süper bişey.içinde bekletmeye çalış,ben uyurken bile bekletmiştimduşta nasıl olur bilmedim
![]()
evet aynen öyle. Günde 2-3 kere filan egzersiz yapman senin adınaa iyi olur. şimdii hemen kalk müsaitsenn doğru egzersizee...![]()