Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba
Yeni yeni üyeler çıkmış sizlerden facebook, msn vb iletişim araçlarına ait bilgi istiyor veya veriyor. Bu üyelere vereceğiniz her türlü özel bilginizin sorumluluğu tamamen sizdedir. Ben Kadınlar Kulübü'ne güvenip bu bilgileri verdim diye kimse lütfen yönetime gelmesin. Burada kadın kadına ve aynı problemi paylaşıyorsunuz burada yazılamayıp özelden yazılacak nedir ? Arkadaşlarınız çizimleri sözlü olarak burada size destek veriyor buna rağmen ısrarla neden bir MSN çılgınlığı var çözemiyorum. Bu tür mesaj atanlar ceza alacaktır.
Bilginize

hangi sapık ruhlu iğrenç erkek buraya bu noktada giripde msn face vs. adres alıp egolarnı tatmin ediyorsa unutmasın ki kendisininde bacısı anası vs. si vardır...

yoksa cidden bugun deşifre edilir o kişi....

kızlar önceki sayfalarda bazılarınız msn adreslerni açık açık vermiş yapmayın böyle şeyler Allah korusun aile durumunuz sarsırılır....
Herkesin SIkıntısına deva olmak adına harika olan bu site ve özellikle bu topic bu şekilde kullanılmamalıdır.... helede ailesine bile anlatamayıpda (benim gibi)bu sayfada anlatarak o vahim sıkıntısından kurtulan biri olarak biz bayanların bu hassas noktalarını kullanmalarını kınıyorum....
AYIP AYIP AYIP tabi edebi varsa o şahsın

Sizin mesajınızı okumadan bende uyarı yazmışım.... Bu konuda çok şikayet geldi... İşin en trajikomik yanı birbirlerine face ve msn verenler erkek arada tabi silerden birileri de gümlemiş

İu msn adresi verilen mesajları kötü içerik butonu ile şikayet eder misiniz onlara bir ceza verelim ...

sizin mesajınızı okumadan bende uyarı yazmışım.... Bu konuda çok şikayet geldi... Işin en trajikomik yanı birbirlerine face ve msn verenler erkek arada tabi silerden birileri de gümlemiş

iu msn adresi verilen mesajları kötü içerik butonu ile şikayet eder misiniz onlara bir ceza verelim ...
biraz bekleteceğim baya sayfa önceydi kazen.....

BACIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

NASILSINNNNNNN HATIRLADIN MI BENİ,,,,

aylar olduuuuuu bende kasımda yendimmmm cidden dönüm noktamız oldu bu kasım.... sana da inanılmaz sevindimmmmmmmmm harika bir şey böyle tanıdık bildik birinin de yenmesi harikaaaaaaaa bacım.... çok çok şükürrrr... sana yazarken taaa bizim eski arkadaşalrıda sevgiyle selamlayayım
ocean gülsevdam sela inci aykurt çilekli ......yaaa sanırım geçen yıldan bizle aynı olup giripde yenemeyen kalmadı gibi bişeyyyyyyy hadi bakalım umut belki aynı anda da hamile kalırız:) bacım

Sevgili arkadaşlarım,

Ben müsadenizi istiyorum. 6. hissim beni yanıltmıyorsa bir erkek üye tarafından kandırılmaktayız. :32:

Kim olduğunu, ne yazdığını, nereden anladağımı söylemeyeceğim. Emin olana kadar takipteyim :34:

Hepinize iyi geceler dilerim :3::10:

aynı şeyi bende düşünüyorum bende birinden şüpheleniyorum bakalım görcez artık

GULSEVDAM,ZEALEA,ELVAN,SNOWFLAKEN,CILEKLIIIMMM,BEYAZLEALE,BELİT,BENBENCE,ALTHEA,BERAAY,YORULDUM,NACISS,GÖKCE:14::14::14::14::14: o kadar karmasık duygular ıcındeyımkı anlatamıorum sizleri ne kadarda sevıormusum meger hepınızı okurken gözyaslarımı tutamadım.......sizler benım hayatımın en sancılı döneminin en müthiş meleklerısınız :5:sizlerı tanıdıgım ıcın cok mutluyum hepinizden ayrı ayrı rabbim razı olsun teker teker hepınıze cok tesekkur edıorum:5:yaaaaa saoluuuuuun kızlar yaaaaa cok garıp yanı ruyaaa gbı tebrık mesajları ışıldaklı yenı gelın umuut mesajları cok mutluyum hayır yaa ucuyoruuuuum:10: ben ılk buraya geldıgımde asla bunları yasıcagmı düsünmüyordum asla bu ısı yapamam dıordum her seyın bır zamanı var dıodunuz haklıydınız ne zaman deneme olayını kaldırdık araya abımın dugunu vesaire girdi zaman gectı uzaklastık deneme olayından bende esımde hazırdık artık ve oldu...yazamadım kızlar net yoktu ınternet fırmasıyla alakalı yoksa dururmuyum...turguuaza haber ucurucaktım kontör yoktu:9::9: bde kendım söylemek ıstedım....neyse ıste cok farklıyım sucsuzlugu ispat edılmıs beraat eden mahkum gbıyım:5:

Son düzenleme:
GULSEVDAM,ZEALEA,ELVAN,SNOWFLAKEN,CILEKLIIIMMM,BEYAZLEALE,BELİT,BENBENCE,ALTHEA,BERAAY,YORULDUM,NACISS,GÖKCE:14::14::14::14::14: o kadar karmasık duygular ıcındeyımkı anlatamıorum sizleri ne kadarda sevıormusum meger hepınızı okurken gözyaslarımı tutamadım.......sizler benım hayatımın en sancılı döneminin en müthiş meleklerısınız :5:sizlerı tanıdıgım ıcın cok mutluyum hepinizden ayrı ayrı rabbim razı olsun teker teker hepınıze cok tesekkur edıorum:5:yaaaaa saoluuuuuun kızlar yaaaaa cok garıp yanı ruyaaa gbı tebrık mesajları ışıldaklı yenı gelın umuut mesajları cok mutluyum hayır yaa ucuyoruuuuum:10: ben ılk buraya geldıgımde asla bunları yasıcagmı düsünmüyordum asla bu ısı yapamam dıordum her seyın bır zamanı var dıodunuz haklıydınız ne zaman deneme olayını kaldırdık araya abımın dugunu vesaire girdi zaman gectı uzaklastık deneme olayından bende esımde hazırdık artık ve oldu...yazamadım kızlar net yoktu ınternet fırmasıyla alakalı yoksa dururmuyum...turguuaza haber ucurucaktım kontör yoktu:9::9: bde kendım söylemek ıstedım....neyse ıste cok farklıyım sucsuzlugu ispat edılmıs beraat eden mahkum gbıyım:5:

dilerim rabbimden herşey çok çok daha güzel olacak.... inşallah ...evet çıkarsızca var olunan bir kardeşlik sitesi.. hatta öyleki kardeşin kardeşe açamaadığı konularla birbirimize inandık denedik güzel yönde psikolojimizi destekledik..... herkesden Allah razı olsunnnn... artık seneye de başka şeyleri yazışırız inşallah umutcum....

BACIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

NASILSINNNNNNN HATIRLADIN MI BENİ,,,,

aylar olduuuuuu bende kasımda yendimmmm cidden dönüm noktamız oldu bu kasım.... sana da inanılmaz sevindimmmmmmmmm harika bir şey böyle tanıdık bildik birinin de yenmesi harikaaaaaaaa bacım.... çok çok şükürrrr... sana yazarken taaa bizim eski arkadaşalrıda sevgiyle selamlayayım
ocean gülsevdam sela inci aykurt çilekli ......yaaa sanırım geçen yıldan bizle aynı olup giripde yenemeyen kalmadı gibi bişeyyyyyyy hadi bakalım umut belki aynı anda da hamile kalırız:) bacım
hatırlamazmıyım cnm hatırladım cok saol ınsallah cnm hayırlısı neyse hakkımızda o olsun :16:
umuuuut:)tebrikler çok sevindim.:64::64::64::64::64:
saooool canımm :16:

nasıl ve ne kadar zamanda yendiniz bizede bilgilerinizi aktarabilir misiniz

nasıl ve ne kadar zamanda yendiniz bizede bilgilerinizi aktarabilir misiniz
hmmmmm cook uzun hıkaye benımkı cnm ben ıyı bı ornek deılım aslında canım ne kadarlık evlısın bılmıorum ama ben 3 seneyı doldurmaya az kaldı vee yenı gelın oldum dr destegıyle tabı oda ben asırı cesaretsızdım bı adım atamadım malesef bütün topıgın ugraslarına ragmen...

canım o nu bende farkettim gecmişi okurken ama aceba doğru kişiden mi bahsediyoruz ikimizde

Canım aslında bir değil iki kişiden şüpheleniyorum. Ama emin olmadan harekete geçmeyeceğim için ikisiyle de sizlerle yazıştığım gibi yazışıyorum (canım falan diyorum yani)...

Gerçi Kazen el atmış sanırım topiğe , bir bakacağım üyeliği iptal edilen var mı diye :1:

arkadaslar bu umut umut86 vardı omuydu eger oysa cok sevindim allahım baska dert vermesin eger o değilsede yinede yenmiş arkadasımız halaylar sana gelsin :64:64:64:64:64:64:64:64:

Back
X