Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşım sen ne zaman kendini hazır hissedersen bebek sahibi olabilirsin.. çünkü bebek yapabilmek için sadece ilişkiye girmen yeterli:)) o zaman vücutta hazır olmuş olacak merak etme..

YOK kızamıkçık aşısı olunacakmışmış yok 3 ay o aşıdan sonra bebek olmamalıymış olursa allah korusun (sağır dilsiz kör olma durumu varmış)
yok folik asit en az 3 ay öncesinden başlanılmalıymışmış
yok ilaç kullanıyordum antidepresan budum çok mahvetmiştide beni vajinüsmus o bakıma kullanıyordum dr tavsiyesi ile o tarz ilaçlar en az 6 ay kullanımı bırakılmalıymış hamile kalmadan önce

offff yaaaa ben mi çok abartıyorum ne yapsam

merhaba yeni üyeyim. 2 yıllık evliyim ve hala eşimle ilişkiye giremedik.bir kadın doğum doktoruna gittim, acaba fizyolojik bir sebep mi var diye.Doktor muayene etti ama fizyolojik olarak bir sorun olmadığını tamamen psikolojik olduğunu söyledi.çok az vajinismusum olduğunu söyledi.vajinismusu olan kadınlar bacakları açamazlarmış bile.doktor parmağını kızlık zarıma kadar getirdiğini söyledi,acı çekmemin sebebinin kendimi kasmam olduğunu söyledi.Biz ne zaman ilişkiye girmeyi denesek ben p..s 2 cm içeri girince acı çekiyorum.muayenenin üzerinden 1 yıl geçti ama bende bir değişiklik yok.artık çok fazla denemiyoruz da çünkü ben denemekten bile kaçıyorum.eşim çok fazla anlayış gösterdi ama artık bu dururmun onu ne kadar zorladığını dile getiriyor.başka bi konuda tartışsak bile, konu sonunda hep buraya geliyor.lütfen bana yardım edin, artık ne yapacağımı bilmiyorum, bunu doktorlar ya da terapistlerle yapamam,kendi başıma başarmalıyım.kendi kendine yenen arkadaşlar yardım etsin lütfen..

merhaba yeni üyeyim. 2 yıllık evliyim ve hala eşimle ilişkiye giremedik.bir kadın doğum doktoruna gittim, acaba fizyolojik bir sebep mi var diye.Doktor muayene etti ama fizyolojik olarak bir sorun olmadığını tamamen psikolojik olduğunu söyledi.çok az vajinismusum olduğunu söyledi.vajinismusu olan kadınlar bacakları açamazlarmış bile.doktor parmağını kızlık zarıma kadar getirdiğini söyledi,acı çekmemin sebebinin kendimi kasmam olduğunu söyledi.Biz ne zaman ilişkiye girmeyi denesek ben p..s 2 cm içeri girince acı çekiyorum.muayenenin üzerinden 1 yıl geçti ama bende bir değişiklik yok.artık çok fazla denemiyoruz da çünkü ben denemekten bile kaçıyorum.eşim çok fazla anlayış gösterdi ama artık bu dururmun onu ne kadar zorladığını dile getiriyor.başka bi konuda tartışsak bile, konu sonunda hep buraya geliyor.lütfen bana yardım edin, artık ne yapacağımı bilmiyorum, bunu doktorlar ya da terapistlerle yapamam,kendi başıma başarmalıyım.kendi kendine yenen arkadaşlar yardım etsin lütfen..
aramıza hoş geldin bacım inşlh sen de aralık gelini olursun.... öncelikle ne güzel fizyolojik bir sorunun yok ve dr a zar a kadar girişe sakince müsade ettiysen bence hemen egzersize başlaaa çünkü bende aralık 12sinde 3.yılım olcak ve kasımın başında yendim anlayacağın sen gibiydim... ciddden psikolojik yapamayacağım demeyi çıkart kafanda bunu kendinin bir eksiği olmaya bürüme beynine ben harikayım de başla cidden egzersizlere....

cidden çok iyi anlıyorum bu durumu allahım yardım etsin herkese.... her zaman yardımcı olmaya çalışırım buradan ve herkesde yardımcı olurrr

aramıza hoş geldin bacım inşlh sen de aralık gelini olursun.... öncelikle ne güzel fizyolojik bir sorunun yok ve dr a zar a kadar girişe sakince müsade ettiysen bence hemen egzersize başlaaa çünkü bende aralık 12sinde 3.yılım olcak ve kasımın başında yendim anlayacağın sen gibiydim... ciddden psikolojik yapamayacağım demeyi çıkart kafanda bunu kendinin bir eksiği olmaya bürüme beynine ben harikayım de başla cidden egzersizlere....

cidden çok iyi anlıyorum bu durumu allahım yardım etsin herkese.... her zaman yardımcı olmaya çalışırım buradan ve herkesde yardımcı olurrr

peki bu egzersizlere nasıl başlayacağım, yani hangi sırayla ve nasıl yapabilceğimi bilmiyorum.daha doğrusu egzersizlerle ilgili doğu dürürst bişey bilmiyorum.sen nasıl yendin, sürecini anlatır mısın bana.yani ilk önce ne yaptın,sonra başka bişeye nasıl gçtin...

kızlarrrr çok mutluyum dün yazmıştım eşim şehirdışından geldi ve bildiğiniz bakkal mumu yok mu beyaz renkli o mumu kağıt havluya sardım prezervatif geçirdim bol jelle eşime emanet ettim yaptı ilk denemede hepsini alabildim şimdi bu akşam 2 mumu sarıp prezervatif geçircem biraz kalın hatta penis boyunda olcak bakalım neler olcak:53: çok heyecanlıyım:32:

YOK kızamıkçık aşısı olunacakmışmış yok 3 ay o aşıdan sonra bebek olmamalıymış olursa allah korusun (sağır dilsiz kör olma durumu varmış)
yok folik asit en az 3 ay öncesinden başlanılmalıymışmış
yok ilaç kullanıyordum antidepresan budum çok mahvetmiştide beni vajinüsmus o bakıma kullanıyordum dr tavsiyesi ile o tarz ilaçlar en az 6 ay kullanımı bırakılmalıymış hamile kalmadan önce

offff yaaaa ben mi çok abartıyorum ne yapsam

dur önce sakin ol:)) fosik asit 3 ay önce başlayanı hiç duymadım.. hamile kaldığın zaman doktor veriyor.kızamıkçık aşısı ne .. o kadar hamile kalan var etrafımda hiç 3 ay önce böyle bir aşı olmadılar.ama bak antideprasyanı duymuştum.. sen ne zaman bıraktın içmeyi.. hamile kalmak için bir kaç ay beklesen olur mu??

merhaba,

evli değilim ben ama nedense arada gelip bu sayfayı okuyorum, ne güzel herkes birbirine destek oluyor, yeniyor bu durumu.

inşallah hepiniz başarırsınız :29:

yardıma geldim sorusu olan yok muuu :)
hadi bakalım okuyup okuyup geçmeyin, okuduklarınızı uygulayın :) egzersiz yapıyoruz değil mi??? çalışmadan olmaz kızlarrr...hepinize başarılar...

hadi bakalım okuyup okuyup geçmeyin, okuduklarınızı uygulayın :) egzersiz yapıyoruz değil mi??? çalışmadan olmaz kızlarrr...hepinize başarılar...

slm merhaba ben dün yeni üye oldum durumum malum,eskiden hiç bacaklarımı açamazdım ama artık eşimi p.içime alıyorum..bana yardımcı olurmusun? sürenin el verdiğince bu gece Allahın izniyle önce ,sonra senin de vesilenle yeneyim bugün

arkadaşım şimdi öncelikle kegel egzersizleri yapmalısın ki orayı istemdışı kasmayasın. idrar yaparken yapmayı orayı kasarak durdur. böylelikle nereyi kasacağını öğreniyorsun. sonra gün içinde aynı yeri kas, 5e kadar say, sonra gevşet, 5e kadar gevşek tut, sonra tekrar kas. bunu gün içinde aklına geldikçe yap. ilişkiye girmeni kolaylaştıracak.
egzersiz yapıyor musun? bahsetmemi ister misin?

merhaba arkadaşlar nasılsınız baya oldur girmeyeli . vajiyi yendim allaha şükür ama hamile kalamıyorum :( kortizolum yüksek ve rahim anomalisi var böle olup hamile kalan oldumu :(((((

slm merhaba ben dün yeni üye oldum durumum malum,eskiden hiç bacaklarımı açamazdım ama artık eşimi p.içime alıyorum..bana yardımcı olurmusun? sürenin el verdiğince bu gece Allahın izniyle önce ,sonra senin de vesilenle yeneyim bugün

bende 3 sene bununla savaştım ve haziranda yendim allahın izniyle :) eş parmağıyla çalıstık biz doktor gözetiminde ve bir ayda yendik.önce azim olacak gerisi geliyo zaten
allah yardımcın olsun inşallah yenersin.

iii aksamlarr kızlar ben geldım epeyd yktm ama masallah gelınlermz cgalmss bense halaaaaaaaaaaa........cadikedi aksam naslsn canm yardma htyacm var aksam denedk sankı gırdı ama emın olamadım bıde yıne kan geldı azıcık regl donemı sonrası olmasıyla ılgısı var yoksa zarrr mı anlamdım yaaa

iii aksamlarr kızlar ben geldım epeyd yktm ama masallah gelınlermz cgalmss bense halaaaaaaaaaaa........cadikedi aksam naslsn canm yardma htyacm var aksam denedk sankı gırdı ama emın olamadım bıde yıne kan geldı azıcık regl donemı sonrası olmasıyla ılgısı var yoksa zarrr mı anlamdım yaaa

Ne hissettin ? Yaşadıklarını anlat ki girdi mi girmedi mi tahmin edeyim :D Genelde anlamıyorsun zaten inanamıyorsun :D Kan ilişkiden de olabilir regliden de olabilir canım emin değilim:30:

ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

Evet kızlar... Yeni ay yeni gelinlerle gelsin :) Şimdilik sadece egzersizci listemiz var. Bakalım Aralık ayının ilk gelini kim olacak :10:

Eğer bu listeyi görüyorsanız ya yeni bir gelin vardır ya da egzersizi ilerleten ve ismi üst sıralara taşınan bir egzersizci:34:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]8 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]katarsis_[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]6 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]3 parmak iki boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mevlana[/td]
[td]Orta parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]3 kulak çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elab[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI...
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYI 15 GELİNLE KAPANDI...

ARALIK AYININ İLK GELİNİ ARANIYOR, GEL BAKALIM YENİ GELİN :4:

Son düzenleme:
ben ustteyken denedk gırdigini hissettim acdı hafıf aparatla calstgım gbı bı basınc hıssetmedımacı vardı cok hafıf ama az gırdı sankı sonra hemenaz kangeldı normalde persembe bıtmıstı gelmedı ıkıgun denedık bızde sonra ben yastık koydum denedık esımgrıyo bası dedi ama ben hssetmymmmm ne olyo orrda.))sende olmusmdur yani ne tavsye edysn bndan sna napmalym*

Back
X