Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende başarmak istiyorum yorum yazan bunu başarmış arkadaşlar lütfen gördükçe cvp yazın yazdıklarınız çok önemli bnm için şuan hasta oldum deneyemiyorum bitince denicem tekrar ama ben hiç yatay şekilde itemiyorum dik şekilde itincede canım çok acıyo yatay şekilde itmeyi nasıl başarıcam serçe parmağı nasıl öyle itebilirim

çok şey sorup rahatsızlık veriyorsam kusuruma bakmayın msn versem ordanda yazsanız mümkün mü istemezseniz yeni bir msn açayım şifresini vereyim size ama ordan yazdıklarınız çok işime yarayacak o yüzden istedim yanlış anlamazsanız eğer.

bende başarmak istiyorum yorum yazan bunu başarmış arkadaşlar lütfen gördükçe cvp yazın yazdıklarınız çok önemli bnm için şuan hasta oldum deneyemiyorum bitince denicem tekrar ama ben hiç yatay şekilde itemiyorum dik şekilde itincede canım çok acıyo yatay şekilde itmeyi nasıl başarıcam serçe parmağı nasıl öyle itebilirim

Canım cepten giriyorum şu an. Yataydan kastın ne? Poponu hafif yukarı kaldırim dikey ama biraz aşağı eğimli şekilde yerleştirmen lazım. Sitede msn paylaşmak yasak. Akşam sana özelden msn adresimi yazarım.

Son düzenleme:
Canım cepten giriyorum şu an. Yataydan kastın ne? Poponu hafif yukarı kaldırim dikey ama biraz aşağı eğimli şekilde yerleştirmen lazım. Sitede msn paylaşmak yasak. Akşam sana özelden msn adresimi yazarım.

çok teşekkür ederim ben özel msj yazma hakkım yok beklicem,

ben pnsidik olarak itio eşim oda çok canımı acıtıyo şimdiye kadar hiç girmedi bu yüzden

bişey sorcam arkadaşlar mum denemsinde başarılı oldum hani şu bakkal mumu beyz olandan dün akşam eşim 3 beyaz mumu üçgen olcaka şekilde ve penis görünümünde yaptı aynı penıs gorunumu ve boyutu..şimdi bir mumdan 3 muma penis kalınlığında gecmek bana hayal kırıklığı yaşatırmı başarılı olamazsam üzülcem ama eşim o kadar hazırladı kırmak da istemiyorum çaresiz akşam eşimle egzersiz yapcam ama alamıcam gibi geliyor aparata bakıyorum kalp atışım hızlanıyor ya varm böle bişey:43:

mrb kızlar burdan bazılarının yardmıyla son bi haftadr cesaretimi topladm biraz yol kat ettm gibi.dün ayna aldm otrdm vajiyi incelemeye başladm.daha önce hiç deliğimi görmemistm.burda denilen gibi bir ıkındım bide ne göriyim kapalı sandgm yerde bi delik belirdi öyle sevindmki anlatamam size..eşimle dün akşm deniycektk ama sertleşme sorunu oldu buakşama erteledk.şimdi soruyorm size en rahat hangi pozısyonda yapabilirz.hadi başardk diyelm penise nasıl yön vercz ?

mrb kızlar burdan bazılarının yardmıyla son bi haftadr cesaretimi topladm biraz yol kat ettm gibi.dün ayna aldm otrdm vajiyi incelemeye başladm.daha önce hiç deliğimi görmemistm.burda denilen gibi bir ıkındım bide ne göriyim kapalı sandgm yerde bi delik belirdi öyle sevindmki anlatamam size..eşimle dün akşm deniycektk ama sertleşme sorunu oldu buakşama erteledk.şimdi soruyorm size en rahat hangi pozısyonda yapabilirz.hadi başardk diyelm penise nasıl yön vercz ?

slm ben de aynı dertten muzdaribim.Ne diyorsun biz de bu ay yenenlerden olacakmıyız? sen kaç aylık yada yıllık evlisin

bişey sorcam arkadaşlar mum denemsinde başarılı oldum hani şu bakkal mumu beyz olandan dün akşam eşim 3 beyaz mumu üçgen olcaka şekilde ve penis görünümünde yaptı aynı penıs gorunumu ve boyutu..şimdi bir mumdan 3 muma penis kalınlığında gecmek bana hayal kırıklığı yaşatırmı başarılı olamazsam üzülcem ama eşim o kadar hazırladı kırmak da istemiyorum çaresiz akşam eşimle egzersiz yapcam ama alamıcam gibi geliyor aparata bakıyorum kalp atışım hızlanıyor ya varm böle bişey:43:

3 beyaz mum mu:52:çevresi kaç cm oluyor?ben beyaz mumu peçeteyle kalınlaştırarak yaptım ama 3 mum nasıl olur bilemedim.yalnız sana tavsiyem acele etmemen :20:cm cm ilerlemen daha yararlı olacaktır.şimdi bile tedirginsin egzersiz nasıl yapacaksın,kendini sıkacaksın ve canın yanacak.bence eşine güzellikle anlat,acele etmesin.bukadar ilerlemişken dön başa olmasın.

merhaba.egzersiz yapmayı düşünmüyor musun?illaki eş denemesine geçeceksen genelde üstte ve sırt eşe dönük şekilde yendik çoğumuz(cadıkedi resimli paylaşmıştı) ama altta yenenler de var orası sana kalmış nasıl rahat hissediyorsan...p..s in başı girdikten sonra dimdik değil de popoya doğru biraz eğim vererek yönlendir

işyerindeyim şuan ve her an ağlayabilirim deli mi bu kız dicekler :( bu konu insanın sinirlerini çok yıpratıyor malesef :( eşim haftasonu 9 cm aparatı alabiliyorsun hadi penis denemesi yapalım dediğinde sürekli erteliyorum 12 cm aparat olması lazım diye.. aslında denesem olacak belki ama penisten korkuyorum iştee. eşimle parmak egzersizide yapabiliyoruz.. bu penis korkusunu nasıl yenicem daha ne kadar beklicem hazır olmak için :((

merhaba.ben de senin gibiydim çalıştığım aparat p...s boyutlarına yaklaşıncaya kadar eş denemesi istemiyordum.11.5 cm ile çalışırken yendim.ve gördüm ki gözümde büyüttüğüm kadar zor değilmiş.egzersizler daha zor inan ki.10 cme geldıkten sonra eş denemsine başla bence.p..s çok çok kolay oluyor aparata göre.

Merhaba Canım Ben 2,5 Yıllık Evliyim Benim Bu Tarz Bir Sorunum Yok Konuyu Merak Ettiğim İçin Baktım Ama Deneyimlerimi Elimden Geldiği Paylaşırım.
o zman şöyle kısaca kendimden bahsedeyim.1 yıl 12 günlik evliyim 2 hafta öncesine kadar p.si görünce korkuyordum ama 2 hafta önce bir dua ettim sonr akorkum azaaldı ve p..si içime biraz aldım ellerimi bıraktım baacaklarımı sonuna kadar da açtım çok şaşırdım kendime ama bu seferde eşim tam zara değdiğinde çekmeye başladım bir kaç kere de bu sorun oldu,,şimdi ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusun * BEN ECRİNX ten yardım alıyordum 2 gündr fakat sen de böyle bişey yoksa benim içimi rahatlatırmısın inan çok dua edeirim sana :)

o zman şöyle kısaca kendimden bahsedeyim.1 yıl 12 günlik evliyim 2 hafta öncesine kadar p.si görünce korkuyordum ama 2 hafta önce bir dua ettim sonr akorkum azaaldı ve p..si içime biraz aldım ellerimi bıraktım baacaklarımı sonuna kadar da açtım çok şaşırdım kendime ama bu seferde eşim tam zara değdiğinde çekmeye başladım bir kaç kere de bu sorun oldu,,şimdi ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusun * BEN ECRİNX ten yardım alıyordum 2 gündr fakat sen de böyle bişey yoksa benim içimi rahatlatırmısın inan çok dua edeirim sana :)

Canım Benim Bende İlk Bikaç Denemede Yapamamıştım. Bu Zamanda Eşinin de Desteği Çok Önemli. Ama Anladığım Kadarıyla da Destekçi. Sen Baya Yol Katetmişsin Eşin Öyle Bir Ayarlasın ki Zara Gelmeden Önce Dursun Bu Şekilde Biraz Alıştırın.

Back
X