Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cadıkedi sorunumu yazmadan yazdıklarını okudum eşinle inşallah herşey sihir değmiş gibi ilk zamanki gibi olur ama şunu söyleyebilirim ikiniz de birbirinizi gerçekten seviyorsanız olduğunuz gibi kabul eder ve evliliğinize devam edersiniz.bizde yeni evliler sorunlarımız yok mu muhakkak oluyor ama bazen görmedim duymadım biliyorumu yapıyorum çok mutluyum sükür..
allah ölüm vermesin herşey yoluna giriyor ölüm dışında..
ama soğukluk girdiyse bişey diyemem..zaman herşeyin ilacı..
kendi sorunuma gelince bildiğiniz bakkal mumunu alıyorum şimdi penis kalınlığında muma gecicem bu akşam eşimle o mumdan bu kadar kalın muma gecmek hayal kırıklığı yapar mı acaba yaa..

canım bi anda bakkal mumundan penıs kalınlıgında muma gecmen seni zorlayabilir. o yuzden bakkal mumuna peçete sar bı kac kat sonra onu strecle ve prez... e gecırıp dene. yanı egzersızlerınde kullandıgın aparatı 1 er yada yarımşar santım buyuterek ılerle bu sekılde daha kolay olacaktır.

aylardır burdayım herkesin yazılarını okuyorum bi tek ben cesaret edemedim bu egzersize.. :( ne zaman cesaret edip başlıcam çok merak ediyorum.. :43:

bak canım bende henüz yenemedim ama egzersizlerin tamamını yaptım tamamı derken hiç parmak çlışmadım cesaret edemedimm ama aparat çalıştım.bende senin gibi aylarca sadece okudumm biri bişey söler belki egzersiz olmadan kurtulurum dedim ama olmadıı egzersiz şart aldım kulak çubuğunu elime tuvaletteyken bi deneyeyim dedim tek kulak çubuğunun üzerine streç sar jel sür koy vajiye hafif ittir sonra popoya doğru yön ver inan çok kolay oluyo zaten 1 taneyi alınca bi azim geliyo sürekli kalınlaştırmak istiyosunn bence bekleme hemen başla sonra sen pişman olursun

şuan kimse online değil ama rica ediyorum görünce biri yardım etsinn eş denemesinde p..s kayıp popoya gdiyo tutsam bile olmuyoo bi taktiğe ihtiyacım var pozisyon nasıl olmalı benim altta olduğum pozisyonda hç yapamadım nasıl kurtulacammm yeterrrrrrrrrrrrrrrr

şuan kimse online değil ama rica ediyorum görünce biri yardım etsinn eş denemesinde p..s kayıp popoya gdiyo tutsam bile olmuyoo bi taktiğe ihtiyacım var pozisyon nasıl olmalı benim altta olduğum pozisyonda hç yapamadım nasıl kurtulacammm yeterrrrrrrrrrrrrrrr

sakin ol canım , bende yenemedim ama yardımcı olabilirim belki , sen üstteyken yüzün eşinemi dönük?

aylardır burdayım herkesin yazılarını okuyorum bi tek ben cesaret edemedim bu egzersize.. :( ne zaman cesaret edip başlıcam çok merak ediyorum.. :43:

bende senin gibi erteliyordum bir türlü cesaret edemedim ama burdaki kızların yardımı ile cesaret ettim parmak denemesi yaptım sonra o kadar kolay geldi ki egzersizlere başladım böylece sadece ilki için cesaret et gerisi geliyor bak

denemelerde üstte miydin?üstte olduğun zaman sırtın eşine dönük olsun p..sin başını yerleştirdikten sonra popoya doğru eğimli yönlendir,belin hafif öne eğik olsun cadı kedinin paylaştığı resimler vardı onları incele istersen.eğer altta deneyeceksen poponun altına yastık koy ya da ayaklarından destek alarak poponu biraz kaldır.başı girdikten sonra popoya doğru yönlendir.fazla acele etme başı girdikten sonra kaymaz.

Son düzenleme:

bendede aynı durum olmuştu kayıp duruyo jel falan sürünce öyle oluyo

canımm kendini kastığın için öle oluor..sen üsteyken daha rahat oluor hiç anlamıorsun bile bide nefes egzersizi çok önemli

doktor süleyman eserdağ canım bi araştır istersen %100 sonuç emin ol egzersiz yaparak 4 günün sonunda bitior herşey burdan anlatmam ne kdar doğru olur bilmiorum canım :(

hımm tamam teşekkür ederim ama Ankaradaymış Ankaraya gideceğimi sanmıyorum artık bakalım hayırlısı belki birgün bizde kurtuluruz burdaki arkadaşların desteğiyle inş.

canım sen hangi aşamadasın

hiçbir aşamada değilim ne yazıkki sadece bir defa denemek amaçlı serçe parmağımı aldım yarısına kadar ondan sonra bişey yapmadım denemedim yani psikoloğa gittim oda çok yavaş işliyo bir hafta da tek bir parmağın bir boğumu yap diyo çok uzun sürer böyle ilerlerse bende sabır kalmadı eşimde de kalmadı bence :(((((((

Canım buna çok sevindim. Sizlere güç vermeme yani :17:

Sorun özet olarak şu ki ben ev işi konusunda çok aktif bir kadın değilim, özgür ruhlu, çok arkadaşı olan, ev işini her zaman ikinci plana atan, her zaman dostları ve ailesine daha fazla vakit ayıran bir tipim. Bekarken ev işi çok yapmazdım, eşim bekarken benim odama çok girdi, ne kadar dağınık olduğumu gördü. Annem eşimi hep uyardı, bak evladım bu kız keyfine düşkün bir kız, öyle çok ev işi bekleme, elbet yapar ama beklediklerini bulamayabilirsin. Eşim de ben onu tanıyorum dedi, her şeyi bile bile evlendi benle. Annemle ablam hep alay ederdi benle sen evlen evine gelip ayaklarımızı uzatacağız hiç iş yapmayacağız her şeyi senden bekleyeceğiz derlerdi... Velhasıl eşim de benim aksime, çok titiz, hatta takıntı derecesinde titiz ve çok düzenli bir tip çıktı. 6 yıl çıktık hiç bu huyunu bilmiyordum. Evlendiğimiz günden beri istisnasız her gün "şunu şöyle yap, bunu buraya koyma şuraya koy, bardakları öyle dizme böyle diz,tezgahı silmişsin ama domates çekirdeği kalmış, bardaklarda iz kalmış, ya bir şeyi düzgün yap ya hiç yapma" diyen biri. Ailem eve geldiğinde kapıda karşılamaz hep oyalancak bir şeyler bulur, sonradan çıkar ortaya... Ramazanda benim ailem onun ailesi yemeğe geldi. Her şeyi ben yaptım. Bir kere yardım etmedi. Ben oruçtum o değildi , buna rağmen kendi suyunu bile kendi koymadı bardağına benden bekledi. İftarın üstünden yarım saat geçmesine rağmen hala bana şunu getir, şunu götür, şu eksik bu eksik gibi emirler yağdırdı. Babam durumu farketti babama kola koyarken dur kızım ben koyarım sen otur yemeğini ye dedi artık dayanamayıp. Bir tane bardağı bile içeri götürmedi. Ailesi de yardım etmedi. Benle alay eden annemle ablam bana kıyamadılar ve bana yardım ettiler. Hatta ablam "sen çağ atlamışsın bunları göremiyor mu hala?" dedi. Hergün değilse de birkaç günde bir evi süpürürüm, toz alırım. Farklı farklı yemekler yapmaya çalışıyorum. Hepsine bir kusur buluyor. İlk kez evlendiğimizden beri ilk kez birkaç gün önce hiçbir kusur bulmadı, çok şaşırdım. O yokken temizlik yaptım diyelim arkadamdan kontrol eder. Sanki juri üyesi. Şunu şöyle yapmışsın ama yanlış olmuş falan diye kontrol eder. Şurada şu kalmış bu kalmış vs... yok koltuk kaymış... bir gün çok kızdım annem nasıl temizlik yaptıysa öyle temizlik yaptım ama helak oldum. Ben kalp hastasıyım. O yüzden çok gücüm yoktur, yorgun olurum hep ama yine de o sinirle koskoca masayı kaldırdım tek başıma...12 kişilik masayı. O sinirle öyle bir güç geldi yani. Annemler ramazanda bize geldiğinde beni kenara çekip ne dedi biliyor musunuz "herhalde ellerini yıkamadılar bir kolonyalı mendil dağıt istersen":53: Ayıp ya... Baban gelince sigara içemiyorum o yüzden hiç istemiyorum demeler... Annemlere gittiğimizde yeğenimle oyun oynar ama normalde çocukları çok sevmez, yeğenim sesi batar, bugün söyledim mesela evet batıyor dedi.

Annemler taşındı bir kere yardıma gitmedik. Ben evin işini bırakıp gidince de evin işini yap öyle git kimseyle bulaşma hiçbir yere gitme diye direktif verir. Kendi ailesi taşınsaymış çok yardıma gidermişiz ama benim ailemin zaten çok akrabası varmış onlar yardım edebilirmiş...

Çünkü kendi ailesi o ne isterse yapan , onun istediği şeyi izleyen, onun istediği yemeği yiyen, onun istediği yere giden tipler. Annesi bu yaşta bile hala çorabını ayağına giydirir. Benden de onu bekliyor , istiyor. Hatta yapıyorum da... Ama ben naparsam yapayım yaranamıyorum... Art arda 3 gün temizlik yapsam 4. gün gelse eve şehir dışında hemen kontrol eder, eksik bulur beğenmez hatta üstünden geçer.

Eksilerle artıları tartıyorum ama eksiler daha çok çıkıyor. Ben sevişmek istemezsem sevişmek istemez. Karşısına jartiyerle çıktım sanki hep jartiyerle çıkıyorum gibi tepki verdi. Vajinismusu yendim ama sanki yıllardır cinsel ilişkiye giriyoruz tepki verdi, mutlu oldu mu olmadı mı zevk aldı mı almadı mı bilmiyorum... Ben çocuk gibiyimdir... O çok olgun... Ben kamp yapmak isterim o o kadar yol gidilir mi der vs vs...

Sevgiliyken her şeye uyum sağlıyordu öyle sanmıştım... çok uzun hikaye işte arkadaşlar yazmadığım ya da unuttuğum o kadar çok şey var ki... Tek bildiğim bu şekilde bir ömür geçirmek istemediğim...Onun yüzünden ne onunla annemlere gitmek istiyorum ne de benim ailem evimize gelsin istiyorum...

Cadıkedii; dün dediğim gibi arkadaşıma gittiğimiz için çıkmak zorunda kaldım ama sanki bir yakınımın sıkıntısı varmış gibi dertlendim. yazdıklarının hepsini en baştan okudum. Gerçekten yaşadıkların ve eşinin bu olumsuz tutumları çok keyif kaçırıcı :(( Sanırım eşin ergen hatta çocuk kalmış, ne yazık ki ailesi de bu şımarık çocuğu hep beslemiş. Her ne kadar seni yüz yüze tanımasam da bu topikten bile bize geçirdiğin elektrik çok olumlu ve sıcak. Senin ailen belli ki sana gerekli şefkati verirken keyifle de büyümeni seyretmiş ancak eşinin ailesi eşinin büyümesine izin vermemiş. Bu zaten bir handikap. E bir de vajinismus gibi ağır bir travmayı en çok sen ama birlikte atlattınız. Bunlar gerçekten de kolay şeyler değil. Burada ben de dahil bir çok arkadaşım evliliklerinde bir çok sıkıntılar yaşıyor. Ancak bir de farklı bir açıdan baksan;ayrılmanın hiç kolay bir süreç olmadığını, ne kadar büyük bir boşluğun oluşabileceğini, uzun yıllar ilişkine maddi manevi verdiğin emek, birikim, duygusal yatırım hepsi ama hepsini düşün. Sonra kendine eşimle geçinmeye gönüllü müyüm? diye sor. Sonra eşine sor, benimle geçinmeye gönüllü müsün? diye. Eğer her ikinizin cevabı da evet ise demle bir çay bir konuşma daha yapın. iki kağıt kalem alın, birbirinizin en beğendiğiniz 5 özelliğinizi ve beğenmediğiniz 5 özelliğinizi yazın sonra bunları karşılaştırın, hangisinde feragat edebileceğinizi tartışın, en azından elimden gelenin en iyisini yaptım deyin. Keşkelerle, acabalarla, belkilerle ayrılmasın.. daha önce de söylemiştim sanırım evlilik zaman zaman eşlerin birbirine tahammül edebilme sanatı ;)) biliyorum kim ayrılmak için evlenir ki? Çok üzülüyorsun, darlanıyorsun... her birimiz ömür boyu bir yastık diye çıktık yola, ancak hiçbirimizin ilişkileri ile ilgili garantisi yok. bizler de çok problemler yaşamışızdır ve kim bilir daha neler bekliyor bizleri de...
Son olarak şunu bilmeni istiyorum bu topikte bu kadar insan ufacık bir rahatsızlık yaşamadan tüm içtenliğimizle kendi sıkıntımızın yanında seninkine fokuslandık. yani bir kere bile görmediğin bu kadar kişi tarafından ne kadar seviliyorsun ;))) Sen güçlüsün, sabırlısın, azimlisin.. bunu ben biliyorum sen de bil... bu bile büyük bir güç sana ;))) inşallah en kısa zamanda ağzın kulaklarında haberlerini alırız cadıkedimizin :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:

Back
X