Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen canım bende bir haftada kurtuldum bu hastalıktan sihirli değnek tabiki yok ama onlarında yöntemleri var işte 3 4 milyar evet istiyorlar ama kesin çözüm veriyor zaten kendine güvenmeseler okadar para istemezler dimi okadar çok kişi gidiyorki ben gittiğimde çok şaşırmıştım 30 yaşından 20 yaşa 40 yaşa kadar var birtek burdaki hastalar deil burda olmayan birçok insan var yurtdışından gelenler ve bir çok ülkeden gelenler var düşünsene okadar para veriyorlar birde olmuyor sonuç yok linç ederler o doktorları :) eğer maddi durmun varsa kendi başına çözemiyorsan mutlaka gitmelisin bir doktora

kesinlikle canım kendilerine güvenmeseler o kadar para istemezler bana %100 demişti 4.gün ewde denediğimizde gerçekten hiç bişey anlamadım bile oldumu bittimi die eşime sordum sonuna kadar o paraları hakediolar bence. doktora gitmeye imkanı olanlara şiddetle tavsiye ediorum yoksa senelrce ewde daha uğraşırdım ben

kesinlikle canım kendilerine güvenmeseler o kadar para istemezler bana %100 demişti 4.gün ewde denediğimizde gerçekten hiç bişey anlamadım bile oldumu bittimi die eşime sordum sonuna kadar o paraları hakediolar bence. doktora gitmeye imkanı olanlara şiddetle tavsiye ediorum yoksa senelrce ewde daha uğraşırdım ben

aynen canım ımkanları varsa doktor derım...

arkadaşlar yeniyim ben burda bende bu hastalıkla uğraşıyorum dün doktorum parmak egzersizlerine geçtik dedi yapabileceğimi sanıyodum ama ilk denemem hüsranla sonuçlandı bir buçuk yıl oldu yenemedim bu illeti artık sabrım kalmdı lütfen yardım edin

arkadaşlar yeniyim ben burda bende bu hastalıkla uğraşıyorum dün doktorum parmak egzersizlerine geçtik dedi yapabileceğimi sanıyodum ama ilk denemem hüsranla sonuçlandı bir buçuk yıl oldu yenemedim bu illeti artık sabrım kalmdı lütfen yardım edin

doktor yardımı da mı alıyorsun canım?kegel ve nefes egzersizlerini yaptın mı?parmak egzersizindeki sorunun ne başlayacak cesaretin mi yok,yönü mü bulamıyorsun?

doktor yardımı da mı alıyorsun canım?kegel ve nefes egzersizlerini yaptın mı?parmak egzersizindeki sorunun ne başlayacak cesaretin mi yok,yönü mü bulamıyorsun?[/ ilkten hevesle başladım cesaretimde vardı 2 saat uğraştım hazza odaklanamadığım için olmadı... şimdi denemek içimden gelmiyo bile... bunun kolay biyöntemi varsa söyleyin bana noolur..

bunun kolay bir yöntemi yok ama kolaylaştırmak senin elinde tabiiki.zaten egzersizi haz almak için yaptığını düşünme sonuç olarak bu da bir tedavi yöntemi.sayfanın başında kegel ve nefes egzerizleri var onları okuyarak çalışmaya başla canım bu egzersizler sonrakı aşamalar için işini kolaylaştıracak püf noktalar.sonra ayna karşında ıkın ve vajini incele.daha sonra parmak egzersizlerine geç,poponun altına yastık koy parmağını iyice jelle ve ıkın sonra yavaş yavaş paramağını yönlendir.isteksiz olduğun zaman egzersiz yapma ama egzersizleri de aksatma.çünkü herzaman söylendiği gibi bu erteleme hastalığı ve beynimizin bize oynadığı bir oyun.acı yokkkkk,sadece çok az bir yanma hissi var.bukadar insan yendi bukadar insan yapamam dediği egzersiz aşamalarını geçti demek ki sen de yapabilirsin.denemektan sıkılma,olamdığında üzülme.geçtiğin bütün aşamaları,aklına takılan en ufak soruyu bile burda paylaş,mutlaka yardımcı oalcak biri çıkar.eeee hadi ne duruyorsun hadi egzersiz başına:10:

doktor yardımı da mı alıyorsun canım?kegel ve nefes egzersizlerini yaptın mı?parmak egzersizindeki sorunun ne başlayacak cesaretin mi yok,yönü mü bulamıyorsun?[/ ilkten hevesle başladım cesaretimde vardı 2 saat uğraştım hazza odaklanamadığım için olmadı... şimdi denemek içimden gelmiyo bile... bunun kolay biyöntemi varsa söyleyin bana noolur..

içinden gelsin canım umudunu kaybetme pes etme sakın .. nefesini verirken oluor

mufim ve katarsizz...kızlar sesiniz çıkmıo nerelerdesiniz gelin mi oldunuz da haberimiz yokk::)) ben bi bakimm dedim ama umarım akşama foruma geldiğimde güzel haberler bulurumm....[/COLOR]

Son düzenleme:
bu resimlerin ve yukarıdaki açıklamaların örtüştüğünden emin misin :21:

eminimmmmm zaten bir çok kişi gerdek yazan durumla yenmiş... bayan üstte ki pozisyonlarrrr.... diğerleride 4 ünüde denemiş 1 ayını devirmiş vajiyi yenen biri olarak sadece hangi pozisyonda yendiniz diyenler için yükledimmmmm....

heyyyyyyyyyyyy mufimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm işler nasıl bacııııııııııııııııııııı

bide katarsismi gelin olucaktıııı... hadi kızlarrrrrrrrrrr nirde galdınızzzzzzzzzz

acaip canım sıkılıyor kızlarrrrr bana dua edinnnn.... hepinize bol egzersizli haftasonları diliyorummmm

merhaba.. arkadaşım ilk önce annen evine gitsin.sana hiç bir faydası olmayacak çünkü.. her şey senin elinde.. egzersizlere bir an önce başla .. yapabilirsin.. bak burda kaç kişi yendi.. önce doğru yere yaptığına emin misin.. ayna yardımıyla mı yaptın?girişe yerleştiriyoruz. sonra popo yönünde itiyoruz..

aynaya bakınca hiç yapamıyorum o çok zor geliyo nedense.

Back
X