Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yanlış bişeyler yapıyorsundur. yeteri kadar kaygan değildir. kendini sıkıyorsundur. ben de yenmedim daha ama 9 cm aparattayım şuanda daha bi yerim acımadı. kendini rahat bırakıp derin derin nefes alıp oradan koca bi çocuğun çıktığını düşünüp gaza geliceksin :)

kaygan deildi hiç jelde sürmedim ondan mı acaba

ben ilk serçe parmakla başlamıştım o kadar gözümde büyümüştükü serçe parmağım oraya nasıl girecek diye. ama sonunda vajinayı açıp aynayı karşına alıp biraz ıkınınca oradaki deliği göreceksin. bence parmakla denemeyi dene bi kerede. ellerini güzelce yıka serçe tırnağını kes bolca jel sür ve yavaşça dene hafifi yanma hissesdiyorsun. yanmanın sebebi biyerinin patlayıp çatlaması değilmiş bende sonradan öğrnedim orası öyle işte başta hafif bi yanma sonra parmağın kendini kasmaz rahat olursan cuk diye içeriye kayıyor ve hiç bişey olmuyor hiç bişeeeyyy :)

buranın en bereiksiz gelini de benim kulak çöpünü dahi itemeyen gelin olarak yazın benide :( listeye

Beceriksiz demeyelim de "azmetmeyen" diyelim :34:

Canım çok uzun süredir adam akıllı buraya giremediğimden şöööölleeee bi güzelll yazamadım yeni gelenlere :) Senden başlayayım bakalım :1:

Şimdiiiiiiiiii; ben buraya ilk yazmaya başladığımda "yaaa parmak diyorsunuz ama düşünmesi bile bana çok itici geliyor, bacaklarımı kasıyorum, hatta bunu yazarken bile bacaklarımı kastım gene" yazmışım...

Ben ben... Hani burada herkese destek olmaya çalışan ben:1: Demek ki neymiş öyle kimse beceriksiz değilmiş hııııı:20:

Hatta ben egzersizlere başlamaya cesaret ettim, geçtim aynanın karşısına sonra korktum:18: Ben yapamacağım dedim:18: Topladım tekrar kaldırdım aynayı falan... 1 saat geçti... Yahu dedim herkes yapmış... Herkes korkmuş ama herkes yapmış... Biraz azmedersem ben de yaparım dedim ve o azimle aynı gün serçe, işaret ve orta parmağı yerleştirdim:34:

Bu işte ;

"istiyorum ama yapamıyorum" yok:20:

"istiyorum ama korkuyorum" yok:20:

"istiyorum ama vaktim yok" yok:20:

Gerçekten bu illetten kurtulmak istiyorsan azmedeceksin, cesaret edeceksin, karar vereceksin ve yılmadan, usanmadan tekrar tekrar deneyeceksin:33:

Daha önce yazdıklarını okumuştum ama iki kelam yazamamıştım, ahanda şimdi yazıyorum...

Tatlım biz sürekli jel jel jel diyoruz sen jelsiz kuru kuru kulak çubuğunu yerleştirmeye çalışmışsın olmayınca da "yok ben yapamıyorum, olmayacak" demişsin... Bu ne demek böyleeeeeeeeeeeeeeee, cadılığım tutacak haa:19:

Önceeeee sırtını bir yere dayayacaksın, sonraaaaa aynayı karşına alacaksın, sonraaaa parmağını ya da hazırladığın aparatı jelleyeceksin ve derin nefes alıp verip yerleştirmeye çalışacaksın:34:

Ama çok çok yavaş... Hatta öncesinde beklet vaji girişinde... Hemen yerleştirmeye çalışma... Hemen ittirme... Beklet orada... Sonra çok yavaş ittir... Bu sırada tv falan aç dikkatini başka şeylere vermeye çalış... Çok çok yavaş yerleştirmeye çalışırsan sen de başarırsın :34:

Korktuğun, kendini beceriksiz gördüğün mesajlarını değil, azmettiğin, cesaret ettiğin mesalarını okumak istiyoruz biz haydi bakalım :4:

Son düzenleme:

Cık cık cık :20: Bir de kaygan değildi ondan mı acaba demiş :20: Gel de kızma :27::33:

Canım benim... Allah penisi vajinaya uygun yaratmış, vajinayı da penise uygun... Neden ön sevişme sırasında zevk suyu geliyor? Neden vajina ıslanıyor? Neden penis ıslanıyor? Çünkü girişin acısız ve kolay olmasını sağlaması için kayganlaşması şart !:47:

Yürü egzersize hadi bakiim :4::10:

:35:

kızlar yendimmmmmmmmmmmmmmmmm:52:
cesaret etmekten geçiyormuş yenmek
bol nefes alıp verdim ,hafif popomu kaldırdım ve 2 mum denemesinden sonra eşim denedi oldu gözümü kararttım oldu darısı olmayanların başına..

bol nefes alıp verdim ,hafif popomu kaldırdım ve 2 mum denemesinden sonra eşim denedi oldu gözümü kararttım oldu darısı olmayanların başına..

gözün aydın canım tebrik ederim yaa ne güzel haberr halaylar sanaa gelsin

Vuhuuuuuuuuu çok sevindim halaylar sana gelsin işte budur yaaaa:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

YENİ GELİNİMİZ seker86 yehuuuuuuuuuuu :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.sonoz[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]5 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.guliran[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.nerminkara[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.seker86 [/td]
[td]11 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]mevlana[/td]
[td]9 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]9 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]8 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]katarsis_[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]3 parmak iki boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]

[tr]
[td]seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elab[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI...
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYI 15 GELİNLE KAPANDI...

ARALIK AYININ İLK 4 GELİNİ BELLİ, GEL BAKALIM 5. GELİN :4:

Son düzenleme:

tebrik ederim çok sevindim inş. bende yenerim en kısa zamanda . şimdi ayrıntılı olarak anlat nasıl oldu ? neler yaptın?

seker 86 hadi ayrıntılı anlat bekliyoruz egzersiz aşamalarını yenmeden önce yaptıklarını ve en önemlisi pozisyonu :)

inşallah iyileşir, düzelirsin canım, ama bunun en önemli sebebinin kulaktan dolma yanlış bilgilerin bilinçaltında yer etmesiyle psikolojinin bozulması sonucu oluştuğunu düşünüyorum.

Sonuçta eşini seviyorsan sadece buna odaklan, bütün algını eşine olan sevgine döndür, ve ona güven..
Tabi bunun için eşinin de sana destek olması gerek, bu anca ikinizin bir olup üstesinden gelebileceği bi hastalık.

bencede herşey kulaktan dolma bilgilerle oluyo zaten

olmuyooo yaa ulannn anlamıyorummm kocaman 11 cm e yakın aparat oluyoda neden p...s olmuyoo anlamıyorum napacam ben 2 sene oldu nerdeysee eşimde bende yorulduk artık nasıl kurtulacaz bu zıkkımdan...bebeğimiz olsun istiyoruzz artık:(((( ama daha ilişki kısmını aşamadık nasıl olacak kiii...çok yıprandımmm

olmuyooo yaa ulannn anlamıyorummm kocaman 11 cm e yakın aparat oluyoda neden p...s olmuyoo anlamıyorum napacam ben 2 sene oldu nerdeysee eşimde bende yorulduk artık nasıl kurtulacaz bu zıkkımdan...bebeğimiz olsun istiyoruzz artık:(((( ama daha ilişki kısmını aşamadık nasıl olacak kiii...çok yıprandımmm

Yok öyle umutsuz olmak :20:

11 cm almışsın daha ne olsun? Ben o kadar bile yapamamıştım:34:

Ya yönünü tutturamıyorsunuzdur ya senin rahat olmadığın, kendini kastığın bir pozisyonda deniyorsunuzdur, ya yeterince ıslaklık sağlayamamışsınızdır...

Canım inan 11 cm alan penisi de alır:34:

Hangi pozisyonda deniyorsun? Nasıl yapıyorsun? Penisin (ucu değil) çoğu girene kadar elinle tutuyor musun aparat gibi?

Back
X