Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[h=2][/h]
merhaba arkadaşlar,yeni üye olan arkadaşlarımızın sayısı arttı.konular karışmış olabilir.egzersiz sırasında kullandıklarımızı toparlamak istedim:
kayganlaştırıcı jel
-su bazlı! kayganlaştırıcı jeller(okey,durex vb.) süper marketlerde ve eczanelerde,hiç olmadı internetten elde edebilirsiniz
-ultrason jeli,su bazlı jel olup yine kayganlaştırıcı olarak kullanılabilir medikallerden ltsini 4-5 liraya alabilirsiniz.

Kremler ve özellikleri
-bepanten krem(mavi) eğer bebek düşünmüyorsanız egzersiz sırasında oluşacak tahrişi önlemek amacıyla kullanılabilir ama zaten kayganlaştırıcı jeller var.
-anestol pomad ve emla eczaneden alabileceğiniz anestezik etkili kremlerdir,her nekadar kullanılmasını doğru bulmasak da illaki kullanmak isteyenler için söylüyorum:emla etki süresi daha uzun olan ve ücret olarak biraz pahallı bir krem ayrıca çok yakıyor
:52:anestol ise emlaya göre daha az yakmasına rağmen etki etme süresi daha kısa ve fiyat olarak daha ucuz.

bebeyağı-kullanıldığında mantara sebebiyet verebileceğinden tavsiye edilmiyor.

dipnot:egzersiz sırasında enfeksiyonlara sebebiyet vermemek için prezervatif kullanmanız yararınıza olacaktır

canım ıslanmak o kadar zor bişey değilki.. eşinle bikaç dakika ön sevişme yap bitti işte:) ardından eğer yeterli olmadıysa jel sürersin... tabi eş egzersizi yaparken eşini kullan.. tekken jel kullan

yapsa hemen saldırı pozisyonuna geçiyor:((
tekken yaparsam sanki masturbasyon yapıyormuşum gibi hissederim diye çekiniyorum:(

yapsa hemen saldırı pozisyonuna geçiyor:((
tekken yaparsam sanki masturbasyon yapıyormuşum gibi hissederim diye çekiniyorum:(
canım çekinme niye böyle yapıyosun kendini daha rahat tanırsın böylece.. gerçekten daha da rahatlarsın vajinana dokun tanı zevk noktalarını belirle.. işin püf noktası buu zaten

kızlarrr ya banada bi destek olunnn .( ben penisin biraz aldım emla sayesınde ama sonra nolduysa hemen geri çektim eşim baktı kanama olmadı . sonra dr gttm bana tekrar oda emla ve jel + kas gevşetici verdi sormadım nasıl kullanıcagmı hngı pozisynda faln :(

canım çekinme niye böyle yapıyosun kendini daha rahat tanırsın böylece.. gerçekten daha da rahatlarsın vajinana dokun tanı zevk noktalarını belirle.. işin püf noktası buu zaten

haklsın cnm kendimi daha iyi tanırım ama bide benimki tanımaya çalışsa.aslında az çok biliyorum zevk noktalarımı ama eşim yoğunlaşmıyor oralara.belkide ondan ıslanmada sorun var.halbuki bilse ayaklarıma yoğunlaşsa...

kızlarrr ya banada bi destek olunnn .( ben penisin biraz aldım emla sayesınde ama sonra nolduysa hemen geri çektim eşim baktı kanama olmadı . sonra dr gttm bana tekrar oda emla ve jel + kas gevşetici verdi sormadım nasıl kullanıcagmı hngı pozisynda faln :(

tatlım p başını aldım demiştin.kanama olmadıysa zarın esnektir diye düşünüyorum.siz hangi pozisyonları denediniz peki?

haklsın cnm kendimi daha iyi tanırım ama bide benimki tanımaya çalışsa.aslında az çok biliyorum zevk noktalarımı ama eşim yoğunlaşmıyor oralara.belkide ondan ıslanmada sorun var.halbuki bilse ayaklarıma yoğunlaşsa...

eşinle konuş bunları artık aranızda çekinme utanma yok unutma.. ne den hoşlanıyosan söyle bir bir.. bunlara ihtiyacın var sonuçta.. biz bi tek erkeği düşünemeyizki niye uğraşıyoruz yenelim diğer yarımızla bu zevki paylaşalım diye..

canım keşke biraz daha sabredebilseydin.başı olduktan sonra gerisi boşluk.ben ısrarla emla kullanma yanacaksın diyorum ama sen bilirsin.pozisyon olarak nasıl rahat ediyorsan öyle olsun.ben üstte yapamam derken birçok arkadaşın gibi ben de sırtım eşime dönük üstte yenmiştim vajiyi.kas gevşetici ve emla haydar dümen reçetesinde vardı.sanırım ilişkiden 2 saat önce içiyorsun hapı.biliyor musun bunların hiçbirine gerek yok ılık bir duş al ve gevşe yeter herşey kafada ben okadar içtim bana mısın demedi cin gibiydim kafa dolu olunca hiç birşey etki etmiyor kimyasal aldığınla kalıyorsun.

Tatlım Kas Gevşeticiyi İlişkiye girmeden 1 Saat Önce Filan iÇEceksin..:10::10:

Emla'Yı yine ilişkiye girmedenn 5 -10 Dakika Önce süreceksinn .. Ki Orayı Uyuştursun Diyee..

Jelidee İlişkiyee girerken Hem Eşinee hemde kendine süreceksinn:16::16:

Kolay Girmesi İçinn Bolcaa Jel Sürr:34::34:

eşinle konuş bunları artık aranızda çekinme utanma yok unutma.. ne den hoşlanıyosan söyle bir bir.. bunlara ihtiyacın var sonuçta.. biz bi tek erkeği düşünemeyizki niye uğraşıyoruz yenelim diğer yarımızla bu zevki paylaşalım diye..

konuşmadımmı defalarca hemde.artık masturbasyona başvuracağım ama içim rahat etmiyor yapmıyorum.

Tatlım Kas Gevşeticiyi İlişkiye girmeden 1 Saat Önce Filan iÇEceksin..:10::10:

Emla'Yı yine ilişkiye girmedenn 5 -10 Dakika Önce süreceksinn .. Ki Orayı Uyuştursun Diyee..

Jelidee İlişkiyee girerken Hem Eşinee hemde kendine süreceksinn:16::16:

Kolay Girmesi İçinn Bolcaa Jel Sürr:34::34:

eşe sürerken prezervatif takmış olması gerekiyormu?

bacılarrrr nerdesiniz sesiniz çıkmıyor ne zamandır?

canım ben 3 parmak çalışmaya başladığım gün regl oldum.dün bitti regl egzersize başladım ama iki parmakta bile çok zorlandım.ara verince tekrar zor gelmeye başladı.sinirden ağladım yine.parmaklarım o kadar zor giriyorki hareket bile ettiremiyorum.nasıl olcak nasıl esnicek bilmiyorum yaa...

Back
X