- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #131.921
bugun evlilik yıldönümümüzzzzzzzzzzzzzzzz 12/12/12
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacımmmmmm gel 12/12/12 gelini yapakkk seni![]()
hadiiii yaseminnnnn bırak sen iki parmakda neymişşşşşşşş yaparsınnnn inannnnn
(şaka yapyorummm denersen olumsuzluğa kapılmaaa takılıyorummmmm bacımmm.. sen yine aşama aşama devam ettt egzersizlerni)
dün gece eşimle denedim sabah yazdım bilmem okudunmudün gece eşim kendi parmağıyla yaptı ve hiç acı duymadan girdi
bu gece bi daha yapıcaz gene aynı rahatlık devam ederse p....s denemesine geçicez
![]()
bugun evlilik yıldönümümüzzzzzzzzzzzzzzzz 12/12/12
çok güzelll cnm inşl muradına erersınn
kızlar selam :)
ben bugun canım hiç istemeye istemeye mum denemesi yaptım iyiki de yapmışım enerjm yerine geldi:) dün bir parmak kalınlığındaki mumu 8 cm' ini fln almıştım.. bugun 2 parmak kalınlığındaki mumu 13cm civarı içime alabildim .. yarında bu mumla deneyip daha sonra biraz daha kalınına geçicem.. herkese iyi akşamlar :)))
hadiii bakalımmmmm bacımmmm inşlh gece olurdün gece eşimle denedim sabah yazdım bilmem okudunmudün gece eşim kendi parmağıyla yaptı ve hiç acı duymadan girdi
bu gece bi daha yapıcaz gene aynı rahatlık devam ederse p....s denemesine geçicez
![]()
ayy kutlu olsun canımm çoook mutluu olll inşallah nice yıllara![]()
sağğğğğğğollllllll bacımmmmmmm inşlh herkes mutlu olsunnn
kızlar bugun eşimle oturup konuşcam zarımın esnek olabilecegini anlatıcammm kabullnmesı ona zor olablr ama bunda benm bi suçum yok anlatıcamm tepsikisi çok mrak edyrum umarı kırıcı olupta benı daha çok hayal kırıklıgna ugratablrrr bu sfer heppten kuserm haytaaa :-(
sağğğğğğğollllllll bacımmmmmmm inşlh herkes mutlu olsunnnnn
kızlar bugun eşimle oturup konuşcam zarımın esnek olabilecegini anlatıcammm kabullnmesı ona zor olablr ama bunda benm bi suçum yok anlatıcamm tepsikisi çok mrak edyrum umarı kırıcı olupta benı daha çok hayal kırıklıgna ugratablrrr bu sfer heppten kuserm haytaaa :-(
canım esnek olup olmadığını sen nasıl anladınki doktora gttinmi öncelikle.. veya tam anlamıyla beraberlik oldumukiii böyle diyosun![]()
canım esnek olup olmadığını sen nasıl anladınki doktora gttinmi öncelikle.. veya tam anlamıyla beraberlik oldumukiii böyle diyosun![]()
canım ben penis başını çok azda olsa aldımm ama git gel faln yapmadık girdi bende hemn çektım kendimii korkupp ama burdaki arkadşlrın bazıları esnektr diyo girdgnde birazda olsa grse bile kan gelrmiş..
canım ben penis başını çok azda olsa aldımm ama git gel faln yapmadık girdi bende hemn çektım kendimii korkupp ama burdaki arkadşlrın bazıları esnektr diyo girdgnde birazda olsa grse bile kan gelrmiş..
bence hemen emin olma önce bi tam birleşme olsun sonra anlarız.. sen işi tamamlamaya bak.. boşuna eşinide pimpiriklendirme.. ya da bi doktora gt o söylesin esnek olup olmadığını![]()
bence hemen emin olma önce bi tam birleşme olsun sonra anlarız.. sen işi tamamlamaya bak.. boşuna eşinide pimpiriklendirme.. ya da bi doktora gt o söylesin esnek olup olmadığını![]()
dogru söyledinn bir tam birleşme olsunnn canım sonrası ALLAH kerimm tatlışımm
ooo harikaaaahadi bakalım daha güzel haberler getir bize
![]()
canım penisin ucunun girmesiyle anlaşılmaz o bn 3 kez denemiştim 3.de penis girdi ve zarım bozuldu çok kastığım içinde yarıda kestik ... yani esnek olup olmadığı penisin bi kısmı girince belli olur..
canım penisin ucunun girmesiyle anlaşılmaz o bn 3 kez denemiştim 3.de penis girdi ve zarım bozuldu çok kastığım içinde yarıda kestik ... yani esnek olup olmadığı penisin bi kısmı girince belli olur..
sana katılıyorum canımmm![]()
bravo kızlar okudum yazdıklarınızı maaşallahınız var :))) böyle azimle devam edin hadi bakalım 2012nin son gelini olmaya bakın kendinize bu hedefi koyun :)) sorusu olan varsa yardımcı olabilirim elimden geldiğince.