Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

elab nasılsın canım? nerelerdesin hangi aşamalardasın neden zorlanıosun bakalım ?[/Q

merhaba canım iyiim sende iyisin umarım canım ben şimdiye kadar sadece bir gün bir defa işaret orta ve serçe parmak yaptım aynı gün ondan sonra eş denemesi yaptım hep hiç olmadı kendimde erteledim o günden sonra bir dahada egzersiz yapmadım takii dün gece eş parmağı yaptım orta parmak sonrada p..s başı oldu bu aşamadayım canım ama başı oldu işte gerisi gelmedi

Arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıl bu problemi çözmek için uğraştım. Bahsettiğiniz tüm egzersizleri yaptım. Ancak olay beyinde! En sonunda bir psikolog aracılığıyla 2 seansta çözdüm. Beynimizin kadın olmanın güzelliğini farketmesi gerekiyor. Yoksa parmak egzersizleri çok mekanik. Hatta doktor bana keşke tüm bunları yapmadan gelseydin ozaman çok daha kolay olurdu demişti. Tüm bunları sizinle paylaşmak istedim. Çünkü hala bu sıkıntıyı yaşayan insanların varlığı içimi acıtıyor:(

kızlar bi şey sormak istiyorum eskiden çok ıslanma olurdu yani eşim dokunur dokunmaz şimdi o kadar denemeye rağmen olmuyo yani isteksizlikde var bende ve kuruma oluyo neden böyle oldum ya :( eskiden bi kaç dakkada ıslanırdı afedersiniz şimdi ise 15 dakkada bile yok bişi egzersizdede ultrasyon jeli içeriyi tahriş eder mi vaji içine zarar verir mi devam etmeye çalşıyorum egzersize ama korka korka

Arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıl bu problemi çözmek için uğraştım. Bahsettiğiniz tüm egzersizleri yaptım. Ancak olay beyinde! En sonunda bir psikolog aracılığıyla 2 seansta çözdüm. Beynimizin kadın olmanın güzelliğini farketmesi gerekiyor. Yoksa parmak egzersizleri çok mekanik. Hatta doktor bana keşke tüm bunları yapmadan gelseydin ozaman çok daha kolay olurdu demişti. Tüm bunları sizinle paylaşmak istedim. Çünkü hala bu sıkıntıyı yaşayan insanların varlığı içimi acıtıyor:(

bbambu hangi doktor çözdü şu 4-5 milyar isteyenler mi özel doktor mu yani

elab nasılsın canım? nerelerdesin hangi aşamalardasın neden zorlanıosun bakalım ?[/Q

merhaba canım iyiim sende iyisin umarım canım ben şimdiye kadar sadece bir gün bir defa işaret orta ve serçe parmak yaptım aynı gün ondan sonra eş denemesi yaptım hep hiç olmadı kendimde erteledim o günden sonra bir dahada egzersiz yapmadım takii dün gece eş parmağı yaptım orta parmak sonrada p..s başı oldu bu aşamadayım canım ama başı oldu işte gerisi gelmedi

cnm egzersizlere ara verme ama hergün denemeye çalış hemde o bölgeyi esnetmişde oluyorsun alışıyorsunda ister istemez , tamamen hazır hissettiğinde p.. ye geç

kızlar bi şey sormak istiyorum eskiden çok ıslanma olurdu yani eşim dokunur dokunmaz şimdi o kadar denemeye rağmen olmuyo yani isteksizlikde var bende ve kuruma oluyo neden böyle oldum ya :( eskiden bi kaç dakkada ıslanırdı afedersiniz şimdi ise 15 dakkada bile yok bişi egzersizdede ultrasyon jeli içeriyi tahriş eder mi vaji içine zarar verir mi devam etmeye çalşıyorum egzersize ama korka korka

canım kasıosundur kendini , isteksiz olduğunda da ıslanmaz kendini bırakmıosundur ondan ıslanmıosundur zaman zaman oluo böle şeler , tahriş etmez canım bişi olmaz korkma yapabilirisn bak bizler nasıl yapıyoruz

bbambu hangi doktor çözdü şu 4-5 milyar isteyenler mi özel doktor mu yani

Hayır Antalyada bir psikolog seansı 200 dü ben gittiğimde. İnsan o parmak egzersizlerinde o kadar ayrıntıları düşünüyor ki. Olay doğallığını yitiriyor. Ben bu problemi çözmeden önce ilişkiyi doğal yaşayanların anormal olduğunu düşünürdüm. Çünkü parmakla o kadar boğumlar girintiler çıkıntılar hissediyor ki insan! Güvenebileceğiniz bir psikolog bulmalısınız kesinlikle. İsterseniz benimkinin adını da veririm. Psikiyatrist depresyon ilacı ve parmka egzersizleri verdi. Ama eğer bunlarla olay çözülmüyorsa kesinlikle düşünce gücüne ihtiyaç var.

cnm egzersizlere ara verme ama hergün denemeye çalış hemde o bölgeyi esnetmişde oluyorsun alışıyorsunda ister istemez , tamamen hazır hissettiğinde p.. ye geç

canım hiç egzersiz yapmıyorum yapamıyorum zaman olmuyo çalışıom akşam eve git yemek bulaşık çay derken istek de kalmıyo ama eş parmağıyla egzersize devam etcem kendim yapamıyorum erteliyom eşimle her akşam uyumadan önce yapmayı düşünüyom sonrada inş p..s ama çok kasılıyorum acayip hemde kas katı kesiliyom

Hayır Antalyada bir psikolog seansı 200 dü ben gittiğimde. İnsan o parmak egzersizlerinde o kadar ayrıntıları düşünüyor ki. Olay doğallığını yitiriyor. Ben bu problemi çözmeden önce ilişkiyi doğal yaşayanların anormal olduğunu düşünürdüm. Çünkü parmakla o kadar boğumlar girintiler çıkıntılar hissediyor ki insan! Güvenebileceğiniz bir psikolog bulmalısınız kesinlikle. İsterseniz benimkinin adını da veririm. Psikiyatrist depresyon ilacı ve parmka egzersizleri verdi. Ama eğer bunlarla olay çözülmüyorsa kesinlikle düşünce gücüne ihtiyaç var.

adını verir misin

yardım edin kızlar iki parmak tam alabiliyorum dün akşam eş parmağı deneyeyim dedim ama olmadı.eş parmağı yapmasam olmazmı.birde iki parmak olduktan sonra içerde açıyorum parmağımı bayağı açılıyo.cvp verin bana nolur bu akşam bitsin istiyorum...

Sevgili Vajili Arkadaşlarım,

Dün baya korkmuştum parmak egzersizi canımı çok yakıyor diye. Akşam arkadaşların önerileri üzerine önce anestol pomat sürdüm hiç ama hiç yanma hissetmedim anestol sürünce. Sonra parmak egzersizi yaptım yine sırayla tabi. 3 parmağımıda işaret ve yüzük parmağı altta orta parmak istte olacak şekilde rahat rahat aldım ve hiç yanma batma acıma hissetmedim o yüzden çok mutluyum.
vajinanın içinde her değişimden etkileniyorum egzersiz yapmamı ve moral
imi bozuyor. Ama dün hiç acı ve yanma bile hissetmeden yapınca çok mutlu oldum.

tahrişi önlemek için bepanthen kullan diyen arkadaşalra somak istiyorum. sabah eczaneye uğradım vajina içine sürmek tahrişi önlemek için bepanthen istiyorum dedim. bepanthen yok dedi. bepanthol olmuş 2 çeşit var biri pişik için üzerinde bebek resmi var diğeri bepanthen plus idi. ikiside vajinaya kullanılmaz dedi. bence eczacı bilmiyordu bende emin olmadığım için almadım. şimdi ben hangi bepantheni almalıyım ??????

canım anestole alışmamadan çözmeye çalış sonra zorlanırsın.doktora git ve tedavi ol lütfen.bepanten merhem ve krem var.sen kremini alacaksın .bepanten krem mavi renkli.ayrıca açıklama yapmana gerek yok eczacıya:1:çünkü bu aslında yanık kremidir yaraları cildi yenileyerek tedavi eder.pişik tedavisinde de kullanılırtahriş olmuş yüzeylerde de...

yardım edin kızlar iki parmak tam alabiliyorum dün akşam eş parmağı deneyeyim dedim ama olmadı.eş parmağı yapmasam olmazmı.birde iki parmak olduktan sonra içerde açıyorum parmağımı bayağı açılıyo.cvp verin bana nolur bu akşam bitsin istiyorum...

kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle çalış canım.eş parmağı yapma ozaman.yalnız eş denemesi için daha erken.3 parmakta rahat olduktan sonra eş denemesi yaparsan daha iyi olur.

canım anestole alışmadan çözmeye çalış sonra zorlanırsın.doktora git ve tedavi ol lütfen.bepanten merhem ve krem var.sen kremini alacaksın .bepanten krem mavi renkli.ayrıca açıklama yapmana gerek yok eczacıya:1:çünkü bu aslında yanık kremidir yaraları cildi yenileyerek tedavi eder.pişik tedavisinde de kullanılır tahriş olmuş yüzeylerde de...

anestolü akıntıma da iyi gelir diye kullanayım diye düşünmüştüm.
berayy da bepanthen merhem al demişti, sende krem diyorsun nasıl olceek bu iş ? :32::32::32::32::32::32::32::32:

Back
X