Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım kime dedim hatırlamıyorum ama sanırım hopefor'du. Rimel çok sert bir cisim. Penis ona göre daha yumuşak. Rimel ile deneyince daha çok zorlanman normal. İstersen benim yöntemimi dene. Benim aparat yumuşak olduğu için ben hiç zorlanmamıştım. :34: Bir tane kulak çubuğunu al, 11 cm olana kadar peçeteyle kalınlaştır, sadece peçete ve kağıt havlu kullan. Sonra streç filme sar, prezervatife ya da doktor eldivenine geçir, jelle ve öyle yerleştirmeye çalış:34: Aparat peçetelerden oluştuğu için daha rahat olmuştu bana :34: peçetelerin ucunu kıvır yaparken giriş kısmı biraz daha ince olsun. :34:

Bu arada az önceki soruna cevap vereyim ben de parmakla egzersiz yaparken kemiklerimi hissediyordum dokunduğumda:34:

Ohh içim rahatladı şimdi bende kemiklerim dar acaba penis girmez orda sıkışır mı diye bi sürü kötü şeyler düşünüyordum :16::16::16::16::16::16:

dediğin gibi peçeteyle yapıcam bu akşam, rimel hiç eğilip bükülmüyor haliyle yolu bulamıyorum :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

bu akşam 12 cm deneyip sonra eş denemesine başlicam inş. :8::8::8::8::8::8::8::8::8:

ah bi gelin olsam :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

dün gece bi tane mumu yarıya kadar aldım devamı gelmedi fazlada zorlamadım mum için sonra gene eşimle yapalım dedim eşim de geldi orta parmağını tamamen soktu ilk kez tamamını soktu bu ne kadar boşluk bi yermiş dedi:):1::1::1: sonra tuvaletim geldi kaslarım kasıldı eşimin parmağı içerde sıkıştı ne güçlü kasların var dedi bana.. bugün mumun tamamını almaya çalışıcam ne hikmetse eşimle yakaladığım rahatı kendim bulamıyorum :16::16:kendim canım yanıcak diye yavaş yavaş sokardım orta parmağımı baktım eşim bi anda sokuvermiş:1::1::1:

Ohh içim rahatladı şimdi bende kemiklerim dar acaba penis girmez orda sıkışır mı diye bi sürü kötü şeyler düşünüyordum :16::16::16::16::16::16:

dediğin gibi peçeteyle yapıcam bu akşam, rimel hiç eğilip bükülmüyor haliyle yolu bulamıyorum :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

bu akşam 12 cm deneyip sonra eş denemesine başlicam inş. :8::8::8::8::8::8::8::8::8:

ah bi gelin olsam :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

Bu azimle çok yakında gelin olursun hiç merak etme :34:

Rimel ya da mum içeride kıvrılmıyor ama sadece peçeteden oluşan bir aparat içerde kıvrılabiliyor penis gibi :34:

Tabi kıvrılıyor dediysem de çok yumuşak bir aparat olmuyor korkmayın :) Gayet sert bir aparat oluyor, ama elinle bükmeye kalksan bükülür;)

Son düzenleme:
kızlar ben geldimm bugun regl bıtıyor ınsalah bır haftadır mesajları okuyarak kegellerle devam ettım.b arada baya azımlı arkadaslar var hadı bakalım masallah...bende bu aksam tekrar bır es denemesı yaparım insallah...gecen hafta penisin basını alabılmıstım bugundehepsi olcak insallah ....hadı bakem aralım ayı gelınlerı olalım...GEL GELİNİM LİSTEYE GEL....

kızlar ben geldimm bugun regl bıtıyor ınsalah bır haftadır mesajları okuyarak kegellerle devam ettım.b arada baya azımlı arkadaslar var hadı bakalım masallah...bende bu aksam tekrar bır es denemesı yaparım insallah...gecen hafta penisin basını alabılmıstım bugundehepsi olcak insallah ....hadı bakem aralım ayı gelınlerı olalım...GEL GELİNİM LİSTEYE GEL....

inşallah canım sen baya ileridesin bu akşam bitir şu işi hadi bekliyorz:16::16::1:

reglden sonra kaslar daha rahat oluyormuş bugün tamamını alırsın kesin :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

hepimiz 2013 gelini olucaz inşallah :16::16::16::16::16::16:

benimde adetim yaklaştı valla kara kara düşünüyorum gerileme falan olurmu diye bu kadar ilerlemişken hiç istemem gerilemeyi :10::10:bari diyorum iki parmağa bi muma rahatça alışsam :1::1:

benimde adetim yaklaştı valla kara kara düşünüyorum gerileme falan olurmu diye bu kadar ilerlemişken hiç istemem gerilemeyi :10::10:bari diyorum iki parmağa bi muma rahatça alışsam :1::1:

Çalışmıyorsan evdeysen eğer regl olana kadar egzersizlerini ilerletmeye çalış, aralıkın bitmesine bişey kalmadı yılbaşında gelin olcaz biz ona göre:32::32::32::32::32::32::32::32::32:

Çalışmıyorsan evdeysen eğer regl olana kadar egzersizlerini ilerletmeye çalış, aralıkın bitmesine bişey kalmadı yılbaşında gelin olcaz biz ona göre:32::32::32::32::32::32::32::32::32:

evet canım evdeyim :) her fırsatta yapmaya çalışıyorum eşiminde hoşuna gtti bu ilerlemem ben gelmeden yapma dedi bugün beraber yapıcaz dedi ama ben beklemicem tabiki muma alışmam lazım :1::1::1:

reglden sonra kaslar daha rahat oluyormuş bugün tamamını alırsın kesin :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

hepimiz 2013 gelini olucaz inşallah :16::16::16::16::16::16:

insalah zfyrnkp cim insallah inan okadar çok istiyorumkı kurtulmayı herkes kurtulsun kimse bu illetle uğraşmasın....

inşallah canım sen baya ileridesin bu akşam bitir şu işi hadi bekliyorz:16::16::1:

insallah yasemincim bende kasların gevşek olmasına güveniyorum bakalım sende baya ilerledin hadi bakalım aralık ayı gelinleri olcazzz

yasemncim gerileme olmuyor ama egzersiz yapınca tabı ınsan kendini daha ıyı hissediyor regl olunca sakın siteyi bırakm mesajları okumak bile rahatlatıyor hatta ben measajlara bakarken farkında olmadan kegel egzersizi yaptımı farkettim

insalah zfyrnkp cim insallah inan okadar çok istiyorumkı kurtulmayı herkes kurtulsun kimse bu illetle uğraşmasın....

insallah yasemincim bende kasların gevşek olmasına güveniyorum bakalım sende baya ilerledin hadi bakalım aralık ayı gelinleri olcazzz

yasemncim gerileme olmuyor ama egzersiz yapınca tabı ınsan kendini daha ıyı hissediyor regl olunca sakın siteyi bırakm mesajları okumak bile rahatlatıyor hatta ben measajlara bakarken farkında olmadan kegel egzersizi yaptımı farkettim

bu site bırakılırmı kiiiii:16::16::16::16:

evet canım evdeyim :) her fırsatta yapmaya çalışıyorum eşiminde hoşuna gtti bu ilerlemem ben gelmeden yapma dedi bugün beraber yapıcaz dedi ama ben beklemicem tabiki muma alışmam lazım :1::1::1:

bencede eşini bekleme egzersize devam keşke bende evde olsaydım egzersiz yapardım ama bugün çalışıyorum.. burda siteyi okurken o kadar sabirsizlanıyorum ki eve gidip bir an önce egzersiz yapsam diye :1::1::1::1:

eşin geldiğinde çalıştığın aparatın biraz daha kalınını denersin süper olur :16::16::16::16::16::16::16:

bencede eşini bekleme egzersize devam keşke bende evde olsaydım egzersiz yapardım ama bugün çalışıyorum.. burda siteyi okurken o kadar sabirsizlanıyorum ki eve gidip bir an önce egzersiz yapsam diye :1::1::1::1:

eşin geldiğinde çalıştığın aparatın biraz daha kalınını denersin süper olur :16::16::16::16::16::16::16:

olsun eve gdince yaparsın sende üzülme ben bazen ev işinden gelen gdenden fırsat bile bulamıyorum yapmaya:1::1::1::1:

3 5 gün daha vaktim varda şimdi illa olcak diyede kendimi zorlamak istemiyorum yapamayınca çok üzülüyorum çünkü :25::25::25::25::25:[/QUOTE
yok canı sartlandırma kendını sitede çogu kişi deneme yaparken basardı bızımde oyle olur belkı

ayy inşallah aslında p...s daha kolaymış ama şimdi olmassa eşimde üzülcek kendimi hazır hissetsem başlıcam p...s denemesinede :14::14::14:

Back
X