E
Ece1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #1.301
selam.bende parmağımı sokamam nasıl sokuyorlar diyordum.orta parmağımı soktum ilk ama yarıya kadar ileri gidemedim krem felanda sürmeden. bana da et parçası varmış kapalıymış orası gibi geldi.çokk dar sağa gitmiyor sola gitmiyor duvar gibi.bi sefer yapabildim zaten ama o et parçasına takılınca korkudan zangır zangır titredim.o et parçasını geçenler nasıl geçti acaba. herkeste mi öyle oluyor. yardım lütfen.
selam.bende parmağımı sokamam nasıl sokuyorlar diyordum.orta parmağımı soktum ilk ama yarıya kadar ileri gidemedim krem felanda sürmeden. bana da et parçası varmış kapalıymış orası gibi geldi.çokk dar sağa gitmiyor sola gitmiyor duvar gibi.bi sefer yapabildim zaten ama o et parçasına takılınca korkudan zangır zangır titredim.o et parçasını geçenler nasıl geçti acaba. herkeste mi öyle oluyor. yardım lütfen.
keşke sölemeseydiziniz yaa bencede oldu deyin yaparsınız allahın izniyle yoksa aileler hem telaş yaparlar hem sorgu sual bitmez haliyle :sinifsinif:
neyse size iyi geceler ben kaçar. uyku saatim geldi.
bende 3 yıldır kımseye soyleyemedım kımse henuz bu sorunumuzu bılmıyor anneme fılan soylesem hemen doktor doktor gezerız artık
yaw ben daha aşamaya gelemedim malum gunlerım henuz yenı bıttı bıde ramazn gırdı araya çalışıyom napcam hiç bilmiyom yaaaaaalmaz:
arkadaşlar tek parmağı geçtim eşimin parmağınıda alıyorum yarın doktora gidicem napıcan 2 parmağa sonra ilişkiye diycek hala korkuyorum başaranlar bunu nasıl yapıyım lütfen yardımcı olun banaaaa
arkadaşlar tek parmağı geçtim eşimin parmağınıda alıyorum yarın doktora gidicem napıcan 2 parmağa sonra ilişkiye diycek hala korkuyorum başaranlar bunu nasıl yapıyım lütfen yardımcı olun banaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?