Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

rhat ol canım sen çokiyi gidiyorsun bu hastalıkda parmak denemesini başarmak bile çok büyük birşey herşey adım adım olacak canım benim bende daha parmak denemesindeyim aparat hazırladım kulak çöpünden peçete sarıp streçledim tam orta parmak genişliğinde oldu onu yapabilirsem 2 parmak büyüklüğünde ayarlıcam sende böyle bir aparat ahzırla parmağınla yapmışsın gibi düşün ve ona alışmaya bak inş. aynı anda beraber yenicez canım sıkma canını :)

İnş canım öyle umuyorummmm bakalım ama aparat yıne de bana sıcak gelmıyo ya

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

içten tebrik ederim forumun en karamsar gelini olarak sen başardıysan herkes başarır :16::16::16::16::16::16::16:

allah başka dert vermesin bütün vajililere örnek olsun
haydı halayaaa hobaaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

canım ne yapim valla pazar günü gelin oldum ama sonra birde üstüne tahriş oldum çok zorladık sanırım sonrasında yapamadım ucu bile değince canım yanıyodu biraz geçti belki bugün denerim ama korku var ya olmazsa diye birde emla kullanmıştım anestolda aldım acaba yine kullansam mı diye kara kara düşünüyom olmazsa 2. denememde çok büyük hayal kırıklığı yaşarım sevincim kursağımda kalır bilmiyom ne yapcam bugün akşam olmaz bana :(

yok canım bir kere oldu devamıda gelcek. biliosundur belki ben doktor yardımıyla yendim 4 günde kurtuldum emla ve bepanthenin çok yardımı oldu bepanthen tahrişi önlüor çabuk iileştirdi orayı..bide doktorumun sölediği alışana kadar egzersizler emla ve bepanthen bırakılmıor ne zman kendini hazır hissedersen dedi 15 gün sonra bırak dedi kremleri ve egzersizi biz acele ettik hemen bırakmaya kalktık ama zor oluordu başamı döndüm die çok korkuordum doktorumu tekrar aradım demkki hazır değilsin kremlere devam dedi 15 gün sonra yavaş yavaş bıraktık canım..yani çok normal senin durumun çok yeni daha ama istersen sende kremlerle iice alışana kadar devam et

Pns girmiyo aparat giriyo dun cnm acidi pns denemesibde uygub pozisyon bulamiyorum;(

penisle canın acımaz hiçbirimizin penis denemsinde canı acımadı.

sen yönü bulamadığın için acı hissediyorsun yoksa acı diye bişey yok :8::8::8::8::8::8::8:

yönü kolay bulmak içinde penisten hemen önce aparat veya parmağı içinde beklet hemen ardından penisi al daha kolay oluyor :51::51::51::51::51:

ama olmuyor;((( a

canım olur kaç cm aparat yapıyon bilmiyorum ama ben sadece bir iki parmak denemesi yaptım ve oldu yani onlarıda egzersizden saymıyom yönünü bulamıyosundur birde acıyınca çekme hemen biraz dayan dayanılmayacak bişey değil inan bana sende yapınca bumuydu diyeceksin

penisle canın acımaz hiçbirimizin penis denemsinde canı acımadı.

sen yönü bulamadığın için acı hissediyorsun yoksa acı diye bişey yok :8::8::8::8::8::8::8:

yönü kolay bulmak içinde penisten hemen önce aparat veya parmağı içinde beklet hemen ardından penisi al daha kolay oluyor :51::51::51::51::51:
peki en kolay oturarak mi oluyor ben oturunca kanlar akicak gibi dusunuuorum;(

canım olur kaç cm aparat yapıyon bilmiyorum ama ben sadece bir iki parmak denemesi yaptım ve oldu yani onlarıda egzersizden saymıyom yönünü bulamıyosundur birde acıyınca çekme hemen biraz dayan dayanılmayacak bişey değil inan bana sende yapınca bumuydu diyeceksin
aparat pnsten 2-3 cm ince.peki hangi pozisyonu dwnemwliyim 2013 w vajili girmek istemiyorum ne olur yardim edib

yok canım bir kere oldu devamıda gelcek. biliosundur belki ben doktor yardımıyla yendim 4 günde kurtuldum emla ve bepanthenin çok yardımı oldu bepanthen tahrişi önlüor çabuk iileştirdi orayı..bide doktorumun sölediği alışana kadar egzersizler emla ve bepanthen bırakılmıor ne zman kendini hazır hissedersen dedi 15 gün sonra bırak dedi kremleri ve egzersizi biz acele ettik hemen bırakmaya kalktık ama zor oluordu başamı döndüm die çok korkuordum doktorumu tekrar aradım demkki hazır değilsin kremlere devam dedi 15 gün sonra yavaş yavaş bıraktık canım..yani çok normal senin durumun çok yeni daha ama istersen sende kremlerle iice alışana kadar devam et

hım bende öyle yapim olmazsa kendimi hazır hissedinceye kadar kullanayım ya birde ben bepanten aldım ama bir kaç çeşidi var üzerinde el ve yüz için yazıyo o mu yoksa üzerinde bebek resmi olan mı hangisi bilemedim ilişkiden önce bepanten sürüp sonra üstüne emla mı sürüyodun nasıl kullanıyodun anlatabilir misin canım

tebrik ederim Allah mutluluğunu daim ettirsin inş. darısı bizlere canım nasıl yendin hikayeni bekliyoruz.. ben özellikle yarısından sonrasını ne yaparak aldın onu merak ediyorum.. müsait olunca yazarsan çok sevinirimmm tekrar ve tekrar tebriklerr

Hadi Bakalım Güzel Haberlerini Bekliyorumm..:16::16:

Nefes Egzersizlerini ve Ikınmayı unutmaa.. Acıda Yok zaten Bunuda Gördünnn:52::52::52:

canımmm işaret parmağımı tamamen soktummmmmm :D yanı hatta aynayaa bı baktım işaret parmagm tamamen gırmış yanı sok oldum :D tabı devamlı nefes aldm yoksa sıkınca kendımı acı hıssedıodum sonra tekrar orta parmak yaptm ama iki parmağımı sokamadım bı turlu anlamadm yanı tam gırıodu ucu ama tırnagımı ck kesmeme ragmen acır gıbı oldu yada kendımı cok fazla yordum bugun tkrar denıcem esım bana dedıkı aksam o kdr deneme yapıosun askım sakın pes etme dedı :D ıns basarıcam ınss canımmm

aparat pnsten 2-3 cm ince.peki hangi pozisyonu dwnemwliyim 2013 w vajili girmek istemiyorum ne olur yardim edib

penis kadar aparat yapmana gerek yok canım ben yüzüm eşime dönük şekilde yenmiştim bazıları sırtı dönük yeniyo yani o sana kalmış hangisinde rahat edersen

hım bende öyle yapim olmazsa kendimi hazır hissedinceye kadar kullanayım ya birde ben bepanten aldım ama bir kaç çeşidi var üzerinde el ve yüz için yazıyo o mu yoksa üzerinde bebek resmi olan mı hangisi bilemedim ilişkiden önce bepanten sürüp sonra üstüne emla mı sürüyodun nasıl kullanıyodun anlatabilir misin canım

kullan kullan canım faydasını inş sende görceksin..bepanthen "krem" yazıor reçetemde (merhem bide plus yazan var onlar değil) apartın başına emla bir cm fln geri kalanına bepanthen sürüodum emla yakıor sonra zmanla yakmamaya başladı ama ilk günler baya yakıordu.sonra önden bişeyler yaşayıp penisi hemen alıosun zaten

Back
X