Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cooooookkkkkk gerginimmmm sinirliyimmmm boyle icimde volkanlarr patliyo ama nedenn bilmiyorum yaaa cildircam tunekledim oturuyorum kayinvalidemlerle esime eltimlere gidelim diyorum bi kat asagidaki cayimi iceyim de diyo ayyy olcem burda gerginlikten hala cay diyooooo su an bunlari yazarkende hep yamlis yaziyorum onada sinir oldum noluyo banaaaaaaa
:(((((

ay niye bukadar kızdın bu ne şiddet hayrola niye gerginsin adet mi olacaksın yoksa:1:

Cooooookkkkkk gerginimmmm sinirliyimmmm boyle icimde volkanlarr patliyo ama nedenn bilmiyorum yaaa cildircam tunekledim oturuyorum kayinvalidemlerle esime eltimlere gidelim diyorum bi kat asagidaki cayimi iceyim de diyo ayyy olcem burda gerginlikten hala cay diyooooo su an bunlari yazarkende hep yamlis yaziyorum onada sinir oldum noluyo banaaaaaaa :(((((

sen bi bahane uydur çık canım evine :) sinirlerin yatışır hiç olmazsa

yaa kızlarr ben geldımm eşimmm tutdurduu yılbaşıı gecesııı olcakk diyeee bende hayır bu akşam diyorum Odaa hayrr dyoo napıyım

napıcan canım oturucan hazırlıcan kendini o geceye bo lbol egzersiz al sana zaman ne güzel işte egzersiz yaparak hazırla kendini ama eğer yok ben çok hazırım bu gece olursa kesin olcak diyorsanda eşini ikna et canım..

yaa kızlarr ben geldımm eşimmm tutdurduu yılbaşıı gecesııı olcakk diyeee bende hayır bu akşam diyorum Odaa hayrr dyoo napıyım

hoşgeldin hem bu akşam yap olur inş hadi varsayalım olmadı yılbaşı akşamı da yaparsın ama bence bu akşamdan başla belki olmadı yılbaşına kadar denersin o gün mutlaka olur kafaya o gün gelin olacam diye koyarsan zaten kesin olur

Canim eltimin esi yani kaynim oluyo galiba o da evde simdi esimle gitmezsem olmaz bizim adetlere gore

sizin adetlerde zormuş ama oda eşinin kardeşi sonuçta yabancı biri değil ki garip geliyo bana böyle şeyler ama adet sonuçta uyulması lazım sanırım allah kolaylık versin valla :16::16:

bana çok zor gelirdi böyle şeyler :50::50::50:

hoşgeldin hem bu akşam yap olur inş hadi varsayalım olmadı yılbaşı akşamı da yaparsın ama bence bu akşamdan başla belki olmadı yılbaşına kadar denersin o gün mutlaka olur kafaya o gün gelin olacam diye koyarsan zaten kesin olur

ahhh bebeğimm bidee anLasaaa beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:) inşallah bu güveni karşılayabilirim, Allah ım utandırmasın:) canım anladığım kadarıyla senin dokunamama. vajina ağzını bulamama gibi bi durumun yok. o zaman başlayalım bakalım :) hadi hayırlısı :) hijnene çok dikkat ederek serçe parmağını vajinana sok belli bi yerde durman gerekmiyor gönderebildiğin kadar gönder. bu arada rahat ettiğin bi pozisyonda al. eğer serçe par.ta bi sorun yaşamıyosun yüzük onda da yaşamıyosan orta parmağa geç ondan sonra tekrar yazarsın. burda bütün parmaklarını aynı gün alan vardı. aparat dediğimiz şey ise; ben 1 tane kulak çubuğuna önce peçete daha sonra havlu kağıt sardım daha sonra stretch ledim sonra prezarvatife koydum daha sonra jelleyip egzersizlerimi öyle yaptım. aparatın ilk kalınlığını sen kendine göre ayarla istersen önce ince yap sonra yavaş yavaş kalınlaştırırsın

tamam tatlım denemeye başlığcam bu akşam allah razı olsun tekrar.. çok öpüyorum çok iyisin =)))

Back
X