- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #135.501
Canım özel mesaj atamıyorum henüz :) hep okuyorum ama yazmıyorum bıraktım ucunu çünkü. En son ben pes eden şeyler yazdığım için bi azar işittim burda birinden, olumsuz şeyler yazmayın diye. Başkalarını da kötü etkilemeyim diye yazmıyorum ama okuyorum :)
Burdaki resimleri indirip eşime gösterdim, yarın bütün gün evde olacak. Ben de duş alıp aparatla biraz alıştırma yapıp denemeye geçicem yarın. Ama çok umudum yok açıkcası .
canımm bak eğer aparatla egzersiz yapabiliyosan mademmm egzersiz yaptığınnndan bi farkı yok inankiii...senin işini en çok kolaylaştıracak olan şeyyy bol boll eşine(p...s)jel sür birazda vaji girişine başını alınca altta deniceksen popo yönünde resimde görmüşsündür...eğer üstte yüzün eşine dönük deniceksen yine resimde buda var kendi arkana doğru olmuş oluyor...ve eğer sırtın eşine dönük deniceksen (ki tavsiyem buu çünkü en rahat en kolayı)eşinin p...s başını alınca derinn nefeslerle eşinin bacaklarına doğru eğilerek devam et ve poponuda eşine doğru götür...Ve LÜTFENN KENDİNE İNANNN!!!YAPICAM DE OLACAK DEEE....VE SAKIN HEMEN PESS ETME HATTA AZ AZ DENE BEKLE DERİN NEFES AL EĞİLMİŞ HALDE İLERLE....AMA SAKIN ÇIKMA VE VAZGEÇMEE....