Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

o kadar tecrübesizim ki hem tembel hem cahil yenecekmiyim bunu ben :(

estağfirullah canımmm olurmu öyle şeyy...bilmediğini yada tereddüt ettiğin sor bildiğimiz kadar yanıtlarız....bizde neler öğrendik bu sitede bilsennn..:))))

yenmen için önceeee bu düşüncelerden bi sıyrıl...paylaşılanları takip et...sormaktan çekinmeee....

estağfirullah canımmm olurmu öyle şeyy...bilmediğini yada tereddüt ettiğin sor bildiğimiz kadar yanıtlarız....bizde neler öğrendik bu sitede bilsennn..:))))

yenmen için önceeee bu düşüncelerden bi sıyrıl...paylaşılanları takip et...sormaktan çekinmeee....

çok tşk ederm inşallah öğrenicem sayenzde bu işi yapmadan hamile kalma şansım var mı çünkü evleneli bi yıl oldu hrkes çocuk dio

:) aynen canım hemde en köklüsünden olsun :) kurtulalım hepimiz :) sen ne kadarlık evlisin

bir yıl oldu anlayış abidesi bi eşim var maşşallah ama ben böle işte yarın krem deniicem bakalım işalah olur bide bişi keşfettm gibi sanki yan pozisyonda fazla acımııcak gibi bilmiorm dgru mu yanlş mı

bir yıl oldu anlayış abidesi bi eşim var maşşallah ama ben böle işte yarın krem deniicem bakalım işalah olur bide bişi keşfettm gibi sanki yan pozisyonda fazla acımııcak gibi bilmiorm dgru mu yanlş mı

benimde 1 yıl 1 ay oldu inşallah yenersin canım bende anestol kullandım da faydasını görmedim. bizim denemedimiz pozisyon kalmadı :) ama dedin gibi yan acımıyo bana da oyle geliyo. yan yat canım sen bacaklarını ac esin bacaklarının arasına girsin oyle de oluyo :1: ben kasılıp titredim için yapamıyoruz

benimde 1 yıl 1 ay oldu inşallah yenersin canım bende anestol kullandım da faydasını görmedim. bizim denemedimiz pozisyon kalmadı :) ama dedin gibi yan acımıyo bana da oyle geliyo. yan yat canım sen bacaklarını ac esin bacaklarının arasına girsin oyle de oluyo :1: ben kasılıp titredim için yapamıyoruz
tşk ederm inşallah yenerz kısa sürede

tşk ederm inşallah yenerz kısa sürede

canım benım ya aynı sorun bende de var bacaklarımı acamıyorum kasılıyorum tıtrıyoeum oyuzden her turlu pozısyon denıyoruz

dün gece yeni yıla eşimle girdik:1::1: ve bi kere daha yaptık:1: sanırım yavaş yavaş alışıyorum:17: sadece baskı hissi var onunda geçici olduğunu biliyorum:16: inşallah daha güzel anlar yaşarız eşimle:16: inşallah 2013de vajili gelinimiz kalmaz , hepinize bu duyguyu yaşatsın Allahımm:16::16:

Back
X