Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Beni merak ettiğini söylamişsin üçüncü denemem de çok başarılı geçmedi :-(

tatlım sıkma canını, daha alışma evresindeyiz ve az da olsa sıkabiliyoruz kendimizi en son ben de kasmıştım kendimi biraz o yüzden tam olmadı ama ben bunu başarısızlık olarak görmüyorum biz yendik Allah ın izniyle sadece alışma evresindeyiz :)

kızlar iyi akşamlar moralim çok bozuk iki gündür yazamıyorum size de utancımdan. dün doktora gittim ve bana hala bakire olduğumu söyledi parmağını soktu ve bravo doktor yardımı almdan çok güzel muayene oluyorsun dedi ama hala duruyor dedi:((((ben de sizlerden bahsettim yardmcı oluyorlar dedim.başarabilirsin afferin dedi o kanama da girişin zedelenmiş birz ondan dedi.kendimden nefret ediyorum şu an. eşime söylemedim gittiğimi haberi yok o başardık sanıyor. iki gündür yaşıyor muyum ölümüyüm bilmiyorum.lanet olsun yaaa ne biçim bişeymiş bu:((((((

kızlar iyi akşamlar moralim çok bozuk iki gündür yazamıyorum size de utancımdan. dün doktora gittim ve bana hala bakire olduğumu söyledi parmağını soktu ve bravo doktor yardımı almdan çok güzel muayene oluyorsun dedi ama hala duruyor dedi:((((ben de sizlerden bahsettim yardmcı oluyorlar dedim.başarabilirsin afferin dedi o kanama da girişin zedelenmiş birz ondan dedi.kendimden nefret ediyorum şu an. eşime söylemedim gittiğimi haberi yok o başardık sanıyor. iki gündür yaşıyor muyum ölümüyüm bilmiyorum.lanet olsun yaaa ne biçim bişeymiş bu:((((((

canım sen yenmemişmiydin? bi kaç kez birlikte olduğunu biliyorum yanılıyo muyum? yeni penisi aldın diye hatırlıyorum. bak şimdi benim de aklıma düştü olabilir mi acaba böyle bişey. sen yine de bunun seni engellemesine izin verme, yap denemelerini mutlaka olacaktır

yani canım sen yenmemişmıydin.. esnek demiş yani illaki zar yırtılacak dıye bısı yok kı esnek olunca yırtılamayabılır bence de sen denemelere devam et tamamı gırdıyse olmus demektır bence canını sıkma çünkü hiç yapamayanlar var benim gibi sen sanslısın bunu bil ve değerlendir..

seis tatlım sen ne yaptın denediniz mi kocan geldikten sonra

:) hiç sorma canım ya reglim bitti ve biz deneme yaptık eşim giriyo dedi ALLAH'a şükürler olsun kasılma titreme olmadı ama eşimde sertlesme sorunu oldu :( boşaldı biraz acık olacak ama ben onun sankı ıcıme aktıgını hıssettım ve hıc dısında yoktu ıkınınca ıcımden cıktı.. girmese ıcıne gırmesı mumkun mu :)sence girdi mi..
en son boyle kaldık gece vardıyasına gıdıyo 1 hafta gidecek yorgun oluyo gıdı gıdı dıyorum yorgunum dıyo bende ustelemıyorum :)

kızlar ne olur banada yardım edin jinekolojik muayene olabiliyorum,3 parmağıma kadar egzersiz yapabiliyorum iş asıl konuya gelince sanki idrar kesem patlıyacak hemen itiyorum eşimi cvp yazarsanız sevinirim

tebrkler nasıl oldu bana da söle krem kulllandm yine başarısız oldm ayrıca brz kanama oldu çok sinirliim yine eşime patladm bnm tek derdm hamile kalmak şimdilk onu istiorumboşalmadn die kızdm ona etkisi gitmeden boşalsın istedm bi şeklde çok kötüyüm:(

canım benım ya esıne o kadar yuklenme psikolojılerı bozuluyo bende sen gıbı tersledım bı kac kez sertlesme sorunu ortaya cıkıyo olur ya herseyın vaktı zamanı vardır.. hangı krem kullandın anestol ıse bı faydası olmuyo zaten.. çocuk ıcınde bu kadar ısrarcı olma rabbım verır hayırsız bı evlat olur cekersınız hayırlısını ıste zamanı gelınce rabbım nasıp eder..

evet yılın ılk gunu ve ben mutsuzum regl oldum. egzersızı gecen gun yapmaya calstm ve 2 parmagı sokamadm gırmıyo sankı ya gırmıo :( sokmaya calısıorum gırmıo sagdan soldan cocuk varmı dıyıp soranlar vr esım daha cınsel deneymmızı yasayamadıgı ıcın gergın. veremedıgım kılolarım vr ya amma sorunum vr bıktım :([/
canım ben de ilk parmakla başlamıştım ve 2 parmak 2.ci boğuma kadar almıştım sonra zorlamadın ve kulak çöpünden inceden kalına olmak kaydıyla aparat yaptım ve onlarla devam ettim. bu benim için önemliydi çünkü parmak bana ait bi parçayadı aparat ise dışardan başka bişeydi. bu benim kendime daha fazla güven duymama yaradı. parmak zorluyosa aparat yap kendine ve onunla devam et yoluna, en azından dene bişey kaybetmez belki kazanırsın bile :))))

kızlar ne olur banada yardım edin jinekolojik muayene olabiliyorum,3 parmağıma kadar egzersiz yapabiliyorum iş asıl konuya gelince sanki idrar kesem patlıyacak hemen itiyorum eşimi cvp yazarsanız sevinirim

bnce 3 parmak harika bi başarı ben dokunamıorum bile sen sorunu çözmüşsün eşin idrar noktasına dgru deilde aşağı dogru kaysın bu öok önmli popoya dgru unutma anladn mı sanki çok yapmş gibi yazıorm ama öle okudum bi yrde 3 parmak la yapıosan biraz aşağı dgru çalışın p..sle

tebrkler nasıl oldu bana da söle krem kulllandm yine başarısız oldm ayrıca brz kanama oldu çok sinirliim yine eşime patladm bnm tek derdm hamile kalmak şimdilk onu istiorumboşalmadn die kızdm ona etkisi gitmeden boşalsın istedm bi şeklde çok kötüyüm:(
bu ne asabiyet böyle :) ama anlayabiliyorum merak etme:) ben hiç krem kullanmadım o yüzden sana bu konuda yardımcı olamayacağım. ok jel kullandım.birazdan çıkıcam ama hangi aşamadasın bi ara yazarsan ona göre bi yol belirlenebilir. biz de bebek çok istiyoruz senin aceleni anlayabiliyorum ama bunu kocana sert çıkarak halledemezsin. seis in dediği gibi onların için de hiç kolay değil binbirinize anlayışlı olmak zorundasınız bu durumu aşmanın ilk kuralı bu :))) sakin ol calm down

:) hiç sorma canım ya reglim bitti ve biz deneme yaptık eşim giriyo dedi ALLAH'a şükürler olsun kasılma titreme olmadı ama eşimde sertlesme sorunu oldu :( boşaldı biraz acık olacak ama ben onun sankı ıcıme aktıgını hıssettım ve hıc dısında yoktu ıkınınca ıcımden cıktı.. girmese ıcıne gırmesı mumkun mu :)sence girdi mi..
en son boyle kaldık gece vardıyasına gıdıyo 1 hafta gidecek yorgun oluyo gıdı gıdı dıyorum yorgunum dıyo bende ustelemıyorum :)

aynı durumu ben de yaşadım canım benim de içime boşaldı geri de çıkmadı kızlara sorduğumda olmuş iste dediler :) bence senin de olmuş fıstığım :) ama iyice emin olun. sıvının dışarı akmamasının sebebi kocanda tam sertleşme olmadığı için sıvının tam gelmemesi olabilir biz buna kanaat getirmiştik :1:

canım süpersin. burda 3 par.tan sonra yenen arkadaşlar var. demekki kendini kasıyosun ve bildiğim kadarıyla idrar kesen patlayacak gibi oluyosa giriyo demektir. o noktada hemen itme kocanı bekle biraz o baskı yavaş yavaş gidecek ondan sonra yöne dikkat ederek devam et bence sen bitirmek üzresin :1:

aynı durumu ben de yaşadım canım benim de içime boşaldı geri de çıkmadı kızlara sorduğumda olmuş iste dediler :) bence senin de olmuş fıstığım :) ama iyice emin olun. sıvının dışarı akmamasının sebebi kocanda tam sertleşme olmadığı için sıvının tam gelmemesi olabilir biz buna kanaat getirmiştik :1:

ayy en cok sevınıp mutlu oldugum sey kasılıp tıtremem oldu canım ya bana dua etmeyı unutma ne olur ınsallah bende yenerım tek kendım ıcın olmasın duam ınsallah hepımız yenerız :)
her deneme yaptıgımız da ıcımde kalıyo daa once dısında oluyodu ama son yaptıklarımız da hep ıcımde oluyo dısında hıc sıvı olmuyo :) ayy ınsallah olmustur :) nasıl mutlu oldum :D

ayy en cok sevınıp mutlu oldugum sey kasılıp tıtremem oldu canım ya bana dua etmeyı unutma ne olur ınsallah bende yenerım tek kendım ıcın olmasın duam ınsallah hepımız yenerız :)
her deneme yaptıgımız da ıcımde kalıyo daa once dısında oluyodu ama son yaptıklarımız da hep ıcımde oluyo dısında hıc sıvı olmuyo :) ayy ınsallah olmustur :) nasıl mutlu oldum :D

adres kullanmıorum normalde de ondan eklemedm anlattığın pozsyon da kendini rahat mı hissediosun benm eşim onu alıp sokmaya çalışırken bana gelenler gelio nasıl yapmalı oda tecrübesz bnmle oda ilk olacak çaktrmadan mı yapıo bunu eşin bilmek istiorum sorun onda da varmı bnde var zatnde hç izin vermiorm ben bide jel aldk gleitgelen bunu ben mi sürücem anlatr mısın
msj atamıorm yeniyimde

bir çok doktorla telden konuştum çok ütopik rakamlar istiyorlar ulusoy altıbinlira istiyor çok teşekkür ederim cevap yazdığın için yeni üye oldum sohbet edriz bol bol bu arada herkese merhaba!

canım inşaallah bitcek Allah ın izniyle:) kocan ne diyor o daha net farkında olabilir, olmazsa görebilirseniz bi bakın girmiş mi diye :1: ama bi kaç defa aynı şekilde olmuş bak bence olmuş canım benim

adres kullanmıorum normalde de ondan eklemedm anlattığın pozsyon da kendini rahat mı hissediosun benm eşim onu alıp sokmaya çalışırken bana gelenler gelio nasıl yapmalı oda tecrübesz bnmle oda ilk olacak çaktrmadan mı yapıo bunu eşin bilmek istiorum sorun onda da varmı bnde var zatnde hç izin vermiorm ben bide jel aldk gleitgelen bunu ben mi sürücem anlatr mısın
msj atamıorm yeniyimde

canım aynı jelden bende kullandım kendıne de sur esıne de bende ızın vermıyorum ve ben ılk basını anlattım pozısyonda almıstım poponu kaldır bası gırıyo zaten yanı bu pozısyonda kendımı rahat hıssedıyorum.benım esımde tecrubesız canım yanı onunda benle ılk olacak oda bılmıyo neyı nasıl yapcaz :1: nette butun gorsellere baktık burda arkadasların paylastıgı butun resımlere baktık esıme de gosterdım..
benım esım bosalıyo 1 aydır da hep ıcımden cıkıyo cocuk falan oldugu yok zamanı vardır cocuk konusunda bu kadar ısrarcı olma canım..

Back
X