- 28 Ekim 2012
- 669
- 5
- 118
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #136.041
kızlar ben kaçar hepinizi çok çok öptüm
iyi günlerrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:
dün muhabbeti de oldu hatta canım eşim çok istiyo sen istemiyo musun dedi senin için istiyorum ama korkuyorum dedim de korksan da olacak kormasan da![]()
canım çok teşekkür ederim inan çok mutlu oldum.gözlerim doldu valla ağlicam şimdi... çok duygusalım moralim bozuk nedense( kendimi çok yalnız hissediyorum bugün
(((
Olmadığını biliyosun dimi :))) sabah bende vardı biraz hatta izin versem hissetircek yine kendisini
Ama geçit yoooook
Aklını dağıt canım illa bişey takılmıştır kafana ama unutma sen vajinusmusu yenmiş birisin hemdeeee tek başına
![]()
![]()
Başka ne durabilir önünde. Hadi toparlan bakıyim yoksaaa :94:
kızlarr nasılsınzzz ben geldım ikinci denemeyı yarın akşam yada pazartsı yapıcam yaparım dımı kızlarr ikncısideee olur dimi
hoşgeldin yeni gelin sen nasılsın bakalım bak nasılda kolaymış demi kan gelmedi herhalde yazmadığına göre çok sevindim sorunsuz seninde bu işi hallettiğine
kızlarr nasılsınzzz ben geldım ikinci denemeyı yarın akşam yada pazartsı yapıcam yaparım dımı kızlarr ikncısideee olur dimi
yaparsın hemde ilkinden daha rahat oluyo hiç acımıyo:))
canım çok teşekkür ederim inan çok mutlu oldum.gözlerim doldu valla ağlicam şimdi... çok duygusalım moralim bozuk nedense( kendimi çok yalnız hissediyorum bugün
(((
o bana bu hafta hep oldu canım ailemden uzaktayım yabancı bir şehirdeyim 4 aydır ve ne arkadaşım ne komşu kimse yok eşim gelir bi onu görürüm bazen bunalıma girmiyorum desem yalan söylemiş olurum bazen durup dururken hıçkıra hıçkıra ağlarım bu sıralar çok olmaya başladı çünkü ailemi çok özledim doğduğum büyüdüğüm şehri çok özledim![]()
kendi yaptığım apartı söyleyeyin kulak çöpüne 3 kat kağıt havlu sardım streçledim cerrahi eldiven geçirdim onunla yaptım.iki sefer yaptıktan sonra bir kat daha kağıt havlı sardım ve 10cm olana kadar devam ettim 10cm den sonra pns denedim ve oldu.birde pns denemesinden hemen önce apartı yerleştir yarım saat sonra çıkar ve pnsi al çok rahat oluyo.ve yaparken hayaller kur aklını oraya verme ve pns yarıyı geçince elini çek birden giriveriyo.gerçekten apartlardan çok daha kolay oluyo.apart daha zor derlerdide inanmazdım gerçekten pns daha kolaymış:))
dahamı kolay oluyo ama benım jelim bıtııeşimde almaya gıtmez bende çıkamam
kızlar vajinismusu yenip alttan muane olan varmı çocuk için doktora gidicem ve alttan muane den korkuyorum zormu olan varmı?
tamamda kalın olunca girmiyor tıkanıyor. bende denedim birde kayganlaştırıcı sürdüm. ya bişeyler sormak istiyorum özelden yazabiliirmiyim
tamamda kalın olunca girmiyor tıkanıyor. bende denedim birde kayganlaştırıcı sürdüm. ya bişeyler sormak istiyorum özelden yazabiliirmiyim
yrn yada pazartesiye kadar alırsın.ama bak gerçekten ikinci çok rahat oluyo biraz açık olacak ama zevk bile alıyosun:)))
bendede aynı canım annem geldi ama yetmiyoki insan kendi memleketini özlüyo görmek istiyo(