- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #136.101
dün gece yarısı mesaj geldiaha best dedim inşallah yenmiştr diye nasıl kalktım yataktan benimkide şaşırdı
ama başka yerdenmiş
o haberini dört gözle bekliyorummmmmm
![]()
annemm çok az kaldı hissediyorum bende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün gece yarısı mesaj geldiaha best dedim inşallah yenmiştr diye nasıl kalktım yataktan benimkide şaşırdı
ama başka yerdenmiş
o haberini dört gözle bekliyorummmmmm
![]()
hadi canım sen yen pazar günüde ben denicem inş. eskilerden pek kimse kalmadı atalım şu illeti başımızdan ve yenilere yardımcı olalım inş.. sen yaparsın ben buna eminim inşallah.....![]()
Kuzumm Sana Yapamadım İçimde Kaldı Cidden. Şimdi Fırsatını Buldum Yapmak İstedimBest_ Kuzum sanada yapıcamm
Sizler Benim CanlarımsınızzYeni Gelin Olanlara Elimden Geldiğince Yapmaya Çalışıcamm
![]()
[url=http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php][/URL]
Kuzumm Sana Yapamadım İçimde Kaldı Cidden. Şimdi Fırsatını Buldum Yapmak İstedimBest_ Kuzum sanada yapıcamm
Sizler Benim CanlarımsınızzYeni Gelin Olanlara Elimden Geldiğince Yapmaya Çalışıcamm
![]()
[url=http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php][/URL]
Ay beroş çok güzel olmuş kuzum valla ellerine sağlık![]()
canımmmmm çok çok güzel olmuşşşşşşverdiğin destekler için yardımların için çokkkkkkkkk teşekkür ederimmmmm
![]()
Kuzum Benimm İnşallah sanada yapıcamm. Cidden Çok İstiyorum bunu
En Kısa Sürede Güzel Haberlerini Bekliyorum
Ne demek kuzum Benim lafı Bile olmaz. Ben seve seve yardım ettim
Başarı senin başarınnBundan sonraki her zamanının tadını Çıkarr
![]()
aksilik olmazsa bugün deniyorum valla beroş inşallah biter bugün![]()
Ayyy kuzummm inşallahBugün bu işi bitir
Dualarımız seninlee bebekimmm![]()
Kızlar yaaaa dün kim sormuştu hatırlanıyorum da vajide çok koku oldu demişti bendede vaarrrrböyle krem gibi felan bişeyler geliyo bide denerken acayip yanma oldu yapamadık dün, üşüttüm mü ki bendeee????? İdrar yolu iltihabı felan olur mu bileniniz var mıııı???????
Teşekkürler tatlımmmm![]()
canım bendede oldu geçen gün ben üşüttüğümü düşündüm.şimdi regl oldum.dikkat et giyimine yeni gelin olunca kalın giymek gerekiyo.özellikle ayaklarının üşümemesi lazım
aynı sorun bendede var hatta bugün eşim farketti çok utandımduşa grdim gece yatmadan gene grcem:18::18: ve gelin olduğumdan beri hiç ısınamıyorum elim ayağım buz gbi inşallah hasta olmam bu gdişle
![]()
canım çok dikkat et halk arasında çocuğun olmaz diye bişey var.hatta ben yeni evlendiğim zamanlar yaz olduğu halde k.validemler ayağıma patik falan verirlerdi.şimdi kış daha zor
mrb kızlar, dün akşam itibariyle tamamen yendim diyebilirim artık bende,sizin kastettiğiniz şekilde yenmiştim ama bunu benim beynim algılayamamıştı :) sonunda o da anladı,sabah ilk işim buraya yazmak oldu ama yazdıklarm silinmşti.buraya yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum önce Allah sonra sizler sayesinde oldu bu derdi çekmeyen bilemezdi doktor bile olsa Allahım bu derdi çeken herkese yol göstersin kapılar açsın inşallah,ben de girdikçe yardım etmeye çalışırım isteyen arkadaşlara bundan sonra
canım çok dikkat et halk arasında çocuğun olmaz diye bişey var.hatta ben yeni evlendiğim zamanlar yaz olduğu halde k.validemler ayağıma patik falan verirlerdi.şimdi kış daha zor
mrb kızlar, dün akşam itibariyle tamamen yendim diyebilirim artık bende,sizin kastettiğiniz şekilde yenmiştim ama bunu benim beynim algılayamamıştı :) sonunda o da anladı,sabah ilk işim buraya yazmak oldu ama yazdıklarm silinmşti.buraya yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum önce Allah sonra sizler sayesinde oldu bu derdi çekmeyen bilemezdi doktor bile olsa Allahım bu derdi çeken herkese yol göstersin kapılar açsın inşallah,ben de girdikçe yardım etmeye çalışırım isteyen arkadaşlara bundan sonra