- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #136.201
yaa kızlar ii geceler aklıma takıldı okuyorumsa yazılanları bu parmak egzersizleri ilekendi kendimizi mi bozmuş oluyoruz nasıl olacak b iş ki
cevap verin lütfennnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa kızlar ii geceler aklıma takıldı okuyorumsa yazılanları bu parmak egzersizleri ilekendi kendimizi mi bozmuş oluyoruz nasıl olacak b iş ki
cevap verin lütfennnn
hayırrrrrrrrrrrr!!!!olurmu öyle şeyy vajinanın esneklik kazanarak p....s boyutuna alışmasını ve p...sin hangi yöne ilerleyeceğini bilmek için yapıyoruz..
ben 7 santim civarı bi aparat alabildim içime ama gelgit yapmadım çıkardım bıraktım bunu yapabildiğime göre yapabilirim demi yaklaştım sayılır mı lütfen bana da yardım edin hiç böyle bi sorun yaşayacağımı bilmezdim...ya bide ilerlemede sorum yaşamıyorum gittiği yere kadar sokabilitorum aparatı ama peniste olmuyo
ne mutlu sana ben dokunamıyorum bile bide korkuyorum kan görecem diyee
dnz54 canım bende egzersız yapamadım ama korkma nedır bu kan takıntısı ??
ne mutlu sana ben dokunamıyorum bile bide korkuyorum kan görecem diyee
hayır canım hiç korkma bende kan falan gelmedi hiç ama diyelim gelse bile eşinede gösterirsin eğer sorun olacaksa onun yanında da yapabilirsin. bende önceden orda delik yok sanıyordum resmen sonra birgün parmagımı yavaş yavaş soktum çok sevindim geçenler de 7 santim civarı alabildim hiç ama hiç acımadı zamanım olsun denemeye devam etcem. yavaş yavaş dene parmakla başla. ıkındığında ordaki deliğin açıldığını görüyorsun zaten sonra derin nefes al verirkende yavaşca ilerlet hiçbirşey olmaz zaten ortası delik kan gelmez...bende penis denemesinde korkuyorum işte...
peki yendin mi yoksa deniyor musun neler yapıyorsun
dnz54 canım bende egzersız yapamadım ama korkma nedır bu kan takıntısı ??
ben yendim canım çok şükür
bende egzersiz yapamayanlardandım
ben yendim canım çok şükür
bende egzersiz yapamayanlardandım
içim dışıma çıkacak gibi geliyo ondan canım![]()
egzersiz olmadan nasıl başardın ki bravo valla yok bende yürek işte yaaa
dayan canım hıc mı egzersız yapamıyosun??
jınekolojık muaene oldun mu??
ben kulak cubugu almıstım kan ter ıcınde kalarak
yok canım nerde bi kere eşimle denemeye kalktım çığlık çığlığa kaldım dr da gitmedim parmak atacak diye ay bilmiyorum denemeye başlayacam kurtulmak istiyorum çünkü artık hamile yada evli insanları gördükçe kafayı yer oldum psikolojimde bozuluyo artık
ah canım ah sekılden sekle gırıyoduk nasıl yapsak nasıl olur dıye..
ben cok kasılıp tıtrıyodum o yuzden yapamıyoduk..