Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben bu soruyu birkez daha sormuştum ama kimse cvp vermedi yine cvp yok kormayım diye ise eğer yeterince zaten korkuyorum kabusum oldu illet
:(

hayırrrrrrrrrrrr!!!!olurmu öyle şeyy vajinanın esneklik kazanarak p....s boyutuna alışmasını ve p...sin hangi yöne ilerleyeceğini bilmek için yapıyoruz..

ama parmak giriyor sonuşta nasıl bozulmuyor ki penis yada parmak tek fark genişlik ben bilmiyorum nasıl yapacam çok korkuyorumm çokk

ben 7 santim civarı bi aparat alabildim içime ama gelgit yapmadım çıkardım bıraktım bunu yapabildiğime göre yapabilirim demi yaklaştım sayılır mı lütfen bana da yardım edin hiç böyle bi sorun yaşayacağımı bilmezdim...ya bide ilerlemede sorum yaşamıyorum gittiği yere kadar sokabilitorum aparatı ama peniste olmuyo

Son düzenleme:
ben 7 santim civarı bi aparat alabildim içime ama gelgit yapmadım çıkardım bıraktım bunu yapabildiğime göre yapabilirim demi yaklaştım sayılır mı lütfen bana da yardım edin hiç böyle bi sorun yaşayacağımı bilmezdim...ya bide ilerlemede sorum yaşamıyorum gittiği yere kadar sokabilitorum aparatı ama peniste olmuyo

ne mutlu sana ben dokunamıyorum bile bide korkuyorum kan görecem diyee

ne mutlu sana ben dokunamıyorum bile bide korkuyorum kan görecem diyee

hayır canım hiç korkma bende kan falan gelmedi hiç ama diyelim gelse bile eşinede gösterirsin eğer sorun olacaksa onun yanında da yapabilirsin. bende önceden orda delik yok sanıyordum resmen sonra birgün parmagımı yavaş yavaş soktum çok sevindim geçenler de 7 santim civarı alabildim hiç ama hiç acımadı zamanım olsun denemeye devam etcem. yavaş yavaş dene parmakla başla. ıkındığında ordaki deliğin açıldığını görüyorsun zaten sonra derin nefes al verirkende yavaşca ilerlet hiçbirşey olmaz zaten ortası delik kan gelmez...bende penis denemesinde korkuyorum işte...

hayır canım hiç korkma bende kan falan gelmedi hiç ama diyelim gelse bile eşinede gösterirsin eğer sorun olacaksa onun yanında da yapabilirsin. bende önceden orda delik yok sanıyordum resmen sonra birgün parmagımı yavaş yavaş soktum çok sevindim geçenler de 7 santim civarı alabildim hiç ama hiç acımadı zamanım olsun denemeye devam etcem. yavaş yavaş dene parmakla başla. ıkındığında ordaki deliğin açıldığını görüyorsun zaten sonra derin nefes al verirkende yavaşca ilerlet hiçbirşey olmaz zaten ortası delik kan gelmez...bende penis denemesinde korkuyorum işte...

YAA RABBİM HEPİMİZE Yrdım etsin vaktimde olmuyo çalışıyorum yorgun argın akşam geliyorum sonra dnemeye üşeniyorum yada korkudan kaçıyorum da diyebiliriz yaa 3 yıl olacak koca 3 yıl yeter diyorum bazen kendime çook kızıyorum yenmeliyim inşallah birbirimize güç destek olup kurtuluuz sende çoğu gitmiş azı kalmış arkDAşım umarım kurtulursun

dayan canım hıc mı egzersız yapamıyosun??
jınekolojık muaene oldun mu??
ben kulak cubugu almıstım kan ter ıcınde kalarak

yok canım nerde bi kere eşimle denemeye kalktım çığlık çığlığa kaldım dr da gitmedim parmak atacak diye ay bilmiyorum denemeye başlayacam kurtulmak istiyorum çünkü artık hamile yada evli insanları gördükçe kafayı yer oldum psikolojimde bozuluyo artık

yok canım nerde bi kere eşimle denemeye kalktım çığlık çığlığa kaldım dr da gitmedim parmak atacak diye ay bilmiyorum denemeye başlayacam kurtulmak istiyorum çünkü artık hamile yada evli insanları gördükçe kafayı yer oldum psikolojimde bozuluyo artık

bi dene bakalım iyice ıkın deliği göreceksin sonra derin nefes al ve verirken yavaş yavaş parmağını sokmaya başla emin ol yaparsın kararlı ol yapmaman mümkün değil sonra da bana haber ver oldu diye :)

ah canım ah sekılden sekle gırıyoduk nasıl yapsak nasıl olur dıye..
ben cok kasılıp tıtrıyodum o yuzden yapamıyoduk..

bende aynı pozisyondan pozisyona denemedk şey yok ama ben korkudan titriyorum olacağı varsada olmuyo sayemde krem varmış emla diye onumu denesem yada bilmiyorum bayıltsınlar beni artık son çare bu

Back
X