Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim ilk evlendiğimiz gün bende de olmuştu kendimi çok kasmıştım ama olsun da istiyodum eşim yapmaya çalıştı başı girmişti ve bende çok acı yanma olmuştu e normal kendimi çok kasmıştım :44::44::44:
seiss ben seni hatirliyorum yenmistin dimi? bende kasmamayi nasil ögrenicem onu bilmiyorum iste...gecen yilbasinda kafam iyiydi ama evde misafir vardi keskem o zaman oluverseydi bu is :)) ama yarin mecbur olacak artik acisina katlancam yapcak bisey yok

ayy ayyy çok zor çokkkkkk oku okuuu herkez aynı sıkıntıda ben aynıyım onlar aynı hepimiz aynıyız bıktım şu illetten yaa rahat bıraksın bizim yakamızı ağlamayınn kızlarrrrr ağlamayınnnnnn kaç bin küsür sayfa var burda üşenmeyinnnn okuyun vakit buldukça gerilerden okuyun yine soru sorun ama okumayı bırakmayın ben okuduğum yerleri bile halen okuyor ve halen araştırma yapıyorum bu başlık altındaki yazılar okadar değerliki sıkılmadan okuyun ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNNN ama şunu bilinki hepimiz yenicez çünkü bizler bu siteyi bulduk nasipliyiz ya olacak bu iş kendinize gelin yüreklenin :124::124::124::124::124::124:BİZDE GELİN OLACAĞIZ AZ KALDI İNŞALLAHHHHH :123: :119:

hahhhh şöyle yaaa ağlama zamanı değil...destek zamanııı cesur olmak zamanı egzersiz zamanı bu gerçekten önemli eski yazıları okuyun kızlar ben cesaret olsun diye bile okurdummm ve öğrenirdim her yazıdan bişey çıkarırdım kendime siz de yapın....HEPİNİZ YENECEKSİNİZ TABİİKİİ BİZDEN FARKINIZ YOK!!!!!ÇÜNKÜ ZAMANINDA BİZİMDE SİZDEN FARKIMIZ YOKTU!! OHALDE SIRA SİZDEEE HAYDİ GÜÇLÜ OLUN VE YENİNN ARTIKKKK!!!:112::112::112:

hahhhh şöyle yaaa ağlama zamanı değil...destek zamanııı cesur olmak zamanı egzersiz zamanı bu gerçekten önemli eski yazıları okuyun kızlar ben cesaret olsun diye bile okurdummm ve öğrenirdim her yazıdan bişey çıkarırdım kendime siz de yapın....HEPİNİZ YENECEKSİNİZ TABİİKİİ BİZDEN FARKINIZ YOK!!!!!ÇÜNKÜ ZAMANINDA BİZİMDE SİZDEN FARKIMIZ YOKTU!! OHALDE SIRA SİZDEEE HAYDİ GÜÇLÜ OLUN VE YENİNN ARTIKKKK!!!:112::112::112:

aynen öyle ya bu akşam best in pazar günüde cecemm in halayını çekcez inş
ya bi ara ne çok halay vardı hadi kızlar ya gelin olunda halay çekelim:52::52:

ah cecemm yine millete gaz veriyosun.ya senin gibisi zor olur ben senin kadar yapamıyorum bu gaz işini.kim bilir yensen nasıl yardımcı olursun:1::1:

ayyy canımmm inşallahhh ya bi yensem bi yensemm ahh kamp kurucam bu sitenin ortasına bidahada gitmicem gelene gaz gidene gaz ama inşallah bi yeniyim ya Allah ım yarabbim bu pazar denicem yine dostlarım inşallah duanızı eksik etmeyin valla okudukça egzersiz yapmış gibi oluyorum egzersiz kadar önemli bu sayfaları okumak :16: ama boş okumak değil tabi cesaretli ve yürekli okumak lazım hissetmek lazım heveslenip bende yapıcam başarıcam demek lazım boş okursak sonra olmuyo olmuyo diye ağlarız değilmi kızlar kendinize gelin boş okumayınn istekli okuyun istekli olun yaaaa dellendirmeyin beni:47:

seiss ben seni hatirliyorum yenmistin dimi? bende kasmamayi nasil ögrenicem onu bilmiyorum iste...gecen yilbasinda kafam iyiydi ama evde misafir vardi keskem o zaman oluverseydi bu is :)) ama yarin mecbur olacak artik acisina katlancam yapcak bisey yok

çok şükür canım rabbim bana da nasip etti yenmeyi :16::16:
bişi diyim mi bizde anormallik var biri gelince daa rahat yapiyoruz :21::21:
deneme yapardık o zaman biri var diye ses çıkaramaz bişi diyemezdim :52::52::52:
o zaman daa rahat yapıyoduk :40::40::40:
acımıyo canım rahat ol
:46:

çok şükür canım rabbim bana da nasip etti yenmeyi :16::16:
bişi diyim mi bizde anormallik var biri gelince daa rahat yapiyoruz :21::21:
deneme yapardık o zaman biri var diye ses çıkaramaz bişi diyemezdim :52::52::52:
o zaman daa rahat yapıyoduk :40::40::40:
acımıyo canım rahat ol
:46:

ayyyy ben bunu kendimde farketmiştim biliyomusun bak çok iyi söyledin kurban bayramında annemlere gitmişyik orda kalmıştık eşim tabi üzerime geldi ya inanırmısınız kasamadım kendimi yapsa olacaktı yani ve geçenlerde eşimin kardeşleri bizde kaldı yine aynı durum olmuştu korkudan ses çıkıcak diye çıtım çıkmadı yani gerçekten biri varken gizli saklı yaptıkmı hem daha zevkli hem daha rahatmı oluyo:9: ne denicem bu seferde olmazsa birinin evinde kalıcam yada birilerini yatılı çağırıcam:1:

ayyyy ben bunu kendimde farketmiştim biliyomusun bak çok iyi söyledin kurban bayramında annemlere gitmişyik orda kalmıştık eşim tabi üzerime geldi ya inanırmısınız kasamadım kendimi yapsa olacaktı yani ve geçenlerde eşimin kardeşleri bizde kaldı yine aynı durum olmuştu korkudan ses çıkıcak diye çıtım çıkmadı yani gerçekten biri varken gizli saklı yaptıkmı hem daha zevkli hem daha rahatmı oluyo:9: ne denicem bu seferde olmazsa birinin evinde kalıcam yada birilerini yatılı çağırıcam:1:

bu seferde olmazsa die bşeymi okudum:47:

Kizlar bir haftadir foruma giremiyordm bayadir konusamadik.kizlarrrrrrrr bugun yarim saat once gelinnnnnn oldum inanamiyorum kendime sevincten aglayacagim vajiyiiii yendim ama insallah ikinci seferde de zorlanmam. Su an mutlulugumu anlatamam yenemeyenlere dualarim sizinle ve onlara yardimci olabilirom.bir senelik evliligimden sonra gelinnn oldum simdi halayimi cekebilirimmmmm

Kizlar bir haftadir foruma giremiyordm bayadir konusamadik.kizlarrrrrrrr bugun yarim saat once gelinnnnnn oldum inanamiyorum kendime sevincten aglayacagim vajiyiiii yendim ama insallah ikinci seferde de zorlanmam. Su an mutlulugumu anlatamam yenemeyenlere dualarim sizinle ve onlara yardimci olabilirom.bir senelik evliligimden sonra gelinnn oldum simdi halayimi cekebilirimmmmm

tebrik ederim canım ikinci sefer lkinden daha kolay.rahat ol.halaylar sana ozaman:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
çok sevindim canım ya korkulacak gibi değilmiş dimi

Son düzenleme:
ya biz çok üzerinde durmadık bi kaç kere oldu enerji içeceği içti geçti.tabi arada yine oluyo çok takmıyorum.bu durumun çekicilikle alakası yok gitme eşinin üstüne:20:
vajinismus gibi buda hastalık yani herzaman öyleyse dra gidin ama arada oluyosa çok sıkıntı yapmayın bence.bizdede oluyo.biz takmıyoruz
iiki eşin sana beni istemiyomusun demiyo:))))

canım merhaba sana mujdem var ben bugun deneme yaptım ınanmıcaksın belkı ama mumu sokabıldım bunu konusabıldıgıme ınanamıyorum basardım ya sımdı ne yapayım yardımcı olur musun

ayy canım benimmmmmmmmm çok sevindimmmm Allah ım kurtardı seni bu dertten darısı bizlere inşallahhhh çekmezmiyiz halayını ohh bizede eğlence lazımdı hadi kızlarrrrrrr halayaaaaaa halaylar kesilmesin inşallahhhh:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::65::65::65::65::65::62::62::62::124::124::124::124::124::118: DARISI BİZE DARISI BİZE DARISI BİZEEEEE:64::64::64::64::64::64::64::64::64: İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHH

canım merhaba sana mujdem var ben bugun deneme yaptım ınanmıcaksın belkı ama mumu sokabıldım bunu konusabıldıgıme ınanamıyorum basardım ya sımdı ne yapayım yardımcı olur musun

çok sevindim canım gerçekten bak isteyince nasıl oluyo:16::16::16: mumun kalınlığını ölçebilirmisin ne kadar bekliyorum

ay iyi canım tek biz değilmişiz :27:
yapamazsan bide oyle dene canım olur mu olur :44::44::44::44:

Back
X