- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.681
yaa bi dk. Senin adetin geçtimi?geçtiyse kaç gün geçti
Mizmiz selam arkadasim..daha oncede sormustum ama belki okumamissindir..aparatlar (dilator ) ile nasil calisilacagi hakkinda doktorunun verdigi bilgiyi paylasabilirmisin benimle..senin icin sakincasi yoksa tabi..ozelden de yazabilirsin tabi..ben henuz yazamiyorum ama..50 msj im yok henuz.bende almak istiyorum dilator ve bunlarla baslamayi denicem..cunku nedense parmak bana itici geliyor..degdiremiyorum bile zaten((((
son yaptıgım parmak egzersizinde bende takıldım ve kayganlaştırıcı miktarını çoğaltarak hallettim cok rahat oluyor içerdeyken kegel yap ve nefes al ver zaten biliyorsundur ama hatırlatayım yinede.. su an hangi aşamadasın bilemiyorum ama ilk aşamaları tekrarlayarak baslayabilirsin
Gerci aparat almayi dusunuyorum ama bu yazindan da tirsmadim degil acikcasi..neden takildiki acaba eyvahedigeldismile umarim sorunu halletmissindir..cunku dier yazilarinda okudum ilk aparatlarini kolayca yapabildigini..ins bunuda atlatmissindir..bilmiyorumkismile
ben şimdi akşama parmak egzersizime devam edeyim mi ? etmeyeyim mi ? bende bişey varsa parmak egzersizinin zararı olurmu ?
ben şimdi akşama parmak egzersizime devam edeyim mi ? Etmeyeyim mi ? Bende bişey varsa parmak egzersizinin zararı olurmu ?
Ben karıştırdım kimler bebek bekliyor. Ama hamile olduğunu düşünüyorsan egzersiz yapma bence.
büyük ihtimalle bişey yoktur diye tahmin ediyorum ama aklında kalmamaıs içins enin yerinde olsam akşam test alır yaparım canımcım..duruma görede egzersiz yaparsın..
benimde aklımdan geçen o ama çıkan sonuca sevinirmiyim üzülürmüyüm bilemiyorumki zemuszemushani bide testlerde yanılma payı olabiliyorya bişey çıkmazsa bende egzersiz yaparsam 2 parmaktan bi şey olurmuki acaba kaydirigubbakcemile2şu an egzersilerde son haftalarımız aksama olmasını istemiyorum ama ya bişey varsa diye de tırsıyorum :kedi:2 parmak makas yapmanın bi sakıncası varmıdır ?
hep zehranın yüzündenhatun hamile kaldı herkesin canı çekti kaydirigubbakcemile5
hamilelere belirli bir süre ilişki serbest oluyor bildiğim kadarıyla egzersizin bi sakıncasıı olacağnı sanmıyorum testten sonra doktorun arayıp sorabilirsin hem bence sevinirsin bebiş varsa keşke benimde olsa :)
kız öle deme kııııııııııııızzzz zemuszemus
zehracık uyuyor herhalde yok ortalıklarda
Merhaba,
Gebelik başka bir başlık Vajinusmus başka bir başlık Vajinusmu ile gebelik 3. bir ayrı başlık olarak sitede yer almakatadır lütfe ndoğru konulara paylaşım yapmanızı rica ediyorum.
Konu : 'VAJıNıSMUS'u'' tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim!!
Vajinusmusum ama gebe kaldım değil !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?