• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tekrar merhaba kıslarr...
şimdi... önce gelişmeyi söyleyeyim.. 9,5cm e dayanmış durumdayım :16::16::16::16:

gelelim soruma... beyaz bakkal mumundan biraz daha kalım (8cm) şamdan mumu kullanıyorum. onu rulo havluyla baya bi sararak kalınlaştırdım. önce 8, sonra 9... yalnız ne kadar sıkı sararsam sarayım hep bolluk oluyor. ölçtüm son hali 9,5-10 arası. ve önce 2 parmağımı sokuyorum sonra hemen parmağı çıkarıp aparatı alıyorum çok kolay oluyor. bol olması sorun olur mu acaba? resmen evde daha kalın aparat aradım bi ara :31:
ne dersiniz? bi kaç kat daha peçete sarıp deneyeyim mi? ne yapayım sizce? ben bilemedim... :14:

arkadaşların dediği gibistreçle sardıktan sonraaaa yapıyorsundur zaten.... diyeceğim şuki hızlı yapıyorsun ya maşallah herkese de örnek olsun bugün biter inşlh bu sıkıntınnnnnnnn bacım, diyeceğim şu ki içinde bekletmeyi ve hızlı gitgel yapmayı dene iyce alışşş ....hattaaa ben en son kinde tamamen ıkınarak çıakrtmayı deneyerek nefes egzersizleride yapmıştımmm bunu tavsiye ederimmmm bravoooo tekrar

arkadaşların dediği gibistreçle sardıktan sonraaaa yapıyorsundur zaten.... diyeceğim şuki hızlı yapıyorsun ya maşallah herkese de örnek olsun bugün biter inşlh bu sıkıntınnnnnnnn bacım, diyeceğim şu ki içinde bekletmeyi ve hızlı gitgel yapmayı dene iyce alışşş ....hattaaa ben en son kinde tamamen ıkınarak çıakrtmayı deneyerek nefes egzersizleride yapmıştımmm bunu tavsiye ederimmmm bravoooo tekrar

tabi tabi streçle iyice sarıyrum sonra da prez. takıyorum.
git gel de yapabiliyorum denedim ama 9,5 de ittirirken biraz yanma oldu başlarda. o geçti şimdi. ama iterken biraz kasılıyo, acıyacak gibi oluyo. ben de tırsıyorum :)
neden ıkınarak çıkartmayı denedin, onu pek anlayaadım ama...

tabi tabi streçle iyice sarıyrum sonra da prez. takıyorum.
git gel de yapabiliyorum denedim ama 9,5 de ittirirken biraz yanma oldu başlarda. o geçti şimdi. ama iterken biraz kasılıyo, acıyacak gibi oluyo. ben de tırsıyorum :)
neden ıkınarak çıkartmayı denedin, onu pek anlayaadım ama...

nedenini sormuşun bacım çok bilimsel açıklayamayacam ama doktor öle demiştiiii hem p...s e geçmeden nefes egzersizleri içinii önemliymiş... hakikatennn öle sonuna dek çıkartmaya gerek yok sadece ıkınarak vücudunun onu geri itmesini sağlamak gerekmişşş ne derece onaylar arkadaşlar bilememmm bir çok arkadaşında aparatla egzersizlerinde içinde bekletme ve ıkınarak çıkartma aşamalarını yaptığnı biliyorum .... yani yinede bir kaç arkdşda benle hem fikirseee dene derimmmm... ha o yanma hissi de normalll ;) inşlhhh bugun halledersin bacımmmmmmmm

streçi mi bir kaç kat daha sarmalıyım? yoksa peçeteyi mi??

canım bolluk çok sorun değil ama rahatsız ediyorsa streçle sabitlediğin aparatın üstüne istediğin kalınlığa gelene kadar tekrar peçete ve streç sar.gitgellerde de sorun yoksa yarın eş denemesine geçersin ve gelin olursun kim bilir:17:

evet ben mumu içimde bekettikkten sonra çıkartıken rahatsız edici bir his oluşuyordu aynı his ilk gitgellerde de vardı(zamanla geçti)bu yüzden elle müdehale yerine ıkınarak çıkartıyordum zaten pıt diye kendi çıkıyor.hem bu şekilde yaparsan kegeli doğru yapıp yapmadığını da görürsün

vallla gelinkız hhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrriiiiiiiiiiikkkkkkkkaaaaaaaaasssssssssssssıııııııııınnnnnnnn tebrikler canım bende aşagı yukarı seninle aynı aşamadayım hadi bakalım önce müjdeyi kim verecek sakın modunu düşürme devam

evet ben mumu içimde bekettikkten sonra çıkartıken rahatsız edici bir his oluşuyordu aynı his ilk gitgellerde de vardı(zamanla geçti)bu yüzden elle müdehale yerine ıkınarak çıkartıyordum zaten pıt diye kendi çıkıyor.hem bu şekilde yaparsan kegeli doğru yapıp yapmadığını da görürsün

bi kaç kere aparat içimdeyken sıktım özellikle göreyim istedim o an ne oluyor diye.. aynen dediğin gibi pıt diye çıktı :)

canım bolluk çok sorun değil ama rahatsız ediyorsa streçle sabitlediğin aparatın üstüne istediğin kalınlığa gelene kadar tekrar peçete ve streç sar.gitgellerde de sorun yoksa yarın eş denemesine geçersin ve gelin olursun kim bilir:17:

bi aklım eş denemesine geçmeye az kaldı derken diğeri acele etme sonra daha kötü üzülürsün diyor :30:

nedenini sormuşun bacım çok bilimsel açıklayamayacam ama doktor öle demiştiiii hem p...s e geçmeden nefes egzersizleri içinii önemliymiş... hakikatennn öle sonuna dek çıkartmaya gerek yok sadece ıkınarak vücudunun onu geri itmesini sağlamak gerekmişşş ne derece onaylar arkadaşlar bilememmm bir çok arkadaşında aparatla egzersizlerinde içinde bekletme ve ıkınarak çıkartma aşamalarını yaptığnı biliyorum .... yani yinede bir kaç arkdşda benle hem fikirseee dene derimmmm... ha o yanma hissi de normalll ;) inşlhhh bugun halledersin bacımmmmmmmm

çok sağol cnm açıklama için. kendimi kasınca otomatik çıkıyor zaten evet ;)

vallla gelinkız hhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrriiiiiiiiiiikkkkkkkkaaaaaaaaasssssssssssssıııııııııınnnnnnnn tebrikler canım bende aşagı yukarı seninle aynı aşamadayım hadi bakalım önce müjdeyi kim verecek sakın modunu düşürme devam

çoooooooooooook sevindim cnm. sana da kolay gele :)
walla kimin önce olduğu çok da önemli diil aslında. hepimiz kurtulalım bana yeter :))
ne kadar süredir egzersiz yapıyordun sen?

althea kegel le ilgili biraz bilgi verirmisin ben yapıyorum ama dogrumu bilmiyorum canım

canım kegel egzersizi topiğin en başında ayrıntılı olarak var onu da oku ama ben sana kısaca şöyle özetleyim.kegel egzersizyle ordaki kasları yönetebiliyoruz,wcde çok afedersin çişini yaparken 1-2 sanye tutup bırak sonra tekarar tut bırak.bununla hangi kaslarını,nasıl çalıştırdığını kavradıktan sonra çişin yokken sanki varmış gibi tut bırak.eğer parmak yapabiliyorsan parmağın içindeyken dediğimi yaparsan çok daha iyi anlayacaksın.ben gelin olduğum zaman emin olmak için sıktım bıraktım sıktım bıraktım eşim hissetti.

ben 8 aylık evliyim 8 ayım sacma sacma nedenlerle ertelemekle zırlamakla öldüm bittim demekle geçti 1 haftadar falan yapıyorum acaip hırs oldu 8-9 cm lerdeyim yapıcam biliyorum hamilede kalıcam istedigim herşeyi elde edicem

bi aklım eş denemesine geçmeye az kaldı derken diğeri acele etme sonra daha kötü üzülürsün diyor :30:

canım benim kendini hazır hissediyorsan dene ozaman ne diyeyim.daha kötü olmazsın ama hazır değilken uğraşırsın olmazsa da moralin bozulur diye diyoruz.dediğim gibi vajili olmayanlar hemencik gelin oluyor biz daha rahat olalım diye ideal şart olarak 10 cm den önce eş denemesine girişmeyin diyoruz.ama bu kesin ve katı bir kural değil.bize böyle öğrettiler biz de size bu şekilde aktarıyoruz.

ben 8 aylık evliyim 8 ayım sacma sacma nedenlerle ertelemekle zırlamakla öldüm bittim demekle geçti 1 haftadar falan yapıyorum acaip hırs oldu 8-9 cm lerdeyim yapıcam biliyorum hamilede kalıcam istedigim herşeyi elde edicem

vayyy sen de mi mayıs gelinisin?bizim de bugün 8. ayımız doldu:21:

canlarım ben çıkıyorum.yarın nette olamam ama inşallah geldiğimde gelin haberlerinizi alırım.kendinize çoookkk iyi bakın vajisiz geceler diliyorummm:16:

Back
X