slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ben de vajinismus hastasıydım.1 sene 4 aylık evliyim.evliliğim ilk senesini çok güzel huzurlu geçirmem gerekirken ben mutsuz geçirdim.1 sene araştırmadım hiçbişey kalmadı.kullanmadığım ilaçlar kremler vb herşeyi kullandı.ama netice hüsranla sonuçlandı.ve mutsuzluğum artık iyice hat safaya gelmişti taki DR. SÜLEYMAN ESERDAĞ' I tanıyana kadar.arştırdım ve artık ne olursa olsun gideceğim dedim.adanadan ankaraya gittim.ve 1 YIL 4 AY GEÇİRDİĞİM O KÖTÜ GÜNLERİ SADECE 3 GÜNDE BİTİRDİM.İNANIN DEĞDİ VE ÇOK MUTLUYUM.27 ARALIK 2012 SABAH GİTTİM 29 ARALIK AKŞAM EVİME MUTLU HUZURLU BİR ŞEKLİDE DÖNDÜM. VE ASIL MUCİZE ŞUAN 5 HAFTALIK KARNIMDA YAVAŞ YAVAŞ BÜYÜMEYE ÇALIŞAN BİR CAN... VE HAMİLEYİM.HİÇ ÜMİTSİZLİĞE KAĞILMAYIN ARKADAŞLAR.3 GÜNLÜK SÜREÇTE AĞRI,ACI YOK.RAHAT BİR ORTAM.TAM BİR AİLE ORTAMI GİBİ KENDİ EVİNİZDEYMİŞ GİBİ HİSSEDİYORSUNUZ KENDİNİZİ.... BENİM SÖYLÜCEKLERİM BUKADAR.ALLAHIM ŞİFALIK VERSİN BU DERTTEN MUZDARİP OLANLARA. AMA SÜLEYMAN BEY 1 NUMARA BU İŞ İÇİN YARATILMIŞ BİR ADAM.. İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR..