Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben olmadığım kadar umutsuz kaldım artık hiçbişey içimden gelimiyor inanın yoruldum ağlamaktan canım çıksın bekliyorum yorgunum çok yorgunum :((((((((((

çok haklısın biliyorum ama tek başıma savaşmaktan yoruldum :( eşimde hiç bi çaba yok ben istiyorumki eşimde bişeler yapsın o benden fazla erteliyo bende bakamazken orta parmağımı alabiliyorum şuanda ki bu benim için mucizeyken hemde ama yoruldum bunun yüzünden çıkan huzursuzluklardan yoruldum gücümde kalmadı buraya bile iki gündür girmedim:(

yaklaşık bir 7 aydır falan bu sayfadayım aslında sadece orta parmağımı aldım ama bu benim mucizem ama eşim hiç yardımcı değil inanın artık gücüm kalmadı sabahlara kadar uyumuyorum ağlamaktan :(

elmascım bazı erkekler öyle egzersiz falan deneme onlara ters gelebiliyor... eşim anamı ağlatırdı aptal saptal sitelere girme gökçeee öyle abuk sabuk şeyler sokma sakın içineee hastaneye bile götürmem diye en baskı yapardı... bu yüzden parmak deneemsi böyleleri ile zor.... bu yüzden kişi kendisinnce aparatalrla yenmeli hanii..yoksaaa sıkıntılı süreçler oluyor

canım umutsuzluğu at üstünden yapamayacam diye bişey yok bak ben egzersi yapmadım sayılır öyle yendim yani düşün hep okudum burayı ve kendime güvendim yapacam dedim yaptım eşin sana yardımcı olmuyosa sen kendin yap egzersizlerini ondan bekleme o zaman kendin için yen yani herkes eşle yaparak yenmedi sadece yapacağını anlat sonra olası durumlarda sorun çıkmasın diye hadi canım bizler arkandayız her daim yeneceksin sende bu illeti :16::16:

canım ben 2.5 yıllık evliyim evlendiğimde böyle bir sorundan bile haberim yoktun ilk faciayı ilk gece yaşadım bacaklarımı kastım çok zor oldu ama birlikte olduk çok kan gelmişti benden o zaman ilk geceden dolayı böyle olduğunu düşünmüştüm ama zaman geçtikçe sürekli böyle olduğumu farkettim aradan baya bir zaman geçti girişte değil ama derinde bir acı hissediyorum bi kere tam birleşme oldu ama ağlamaktan bi hoş oldum

2,5 yılda sadece 1 kere birleşme oldu yanlış anlamıyorum değilmi???
genelde acı hissi kendini kastığın zamanlar oluyor, egzersiz sırasında da kassan acı zorlanma hissedersin , o zaman egzersizlere başlamanı tavsiye ederim ben ancak o şekilde atlatabilirsin , önce serçe parmağınla başlarsın sonra diğer parmaklara geçersin

elmascım bazı erkekler öyle egzersiz falan deneme onlara ters gelebiliyor... eşim anamı ağlatırdı aptal saptal sitelere girme gökçeee öyle abuk sabuk şeyler sokma sakın içineee hastaneye bile götürmem diye en baskı yapardı... bu yüzden parmak deneemsi böyleleri ile zor.... bu yüzden kişi kendisinnce aparatalrla yenmeli hanii..yoksaaa sıkıntılı süreçler oluyor

Dogru soyluyosun benim es anlayisli bole bi sorun yasamadim bizimki sadece aparati kiskaniyo onu aliyosun icine bana gelince yok dio:) espirisine tabi. Bikere denim dedim gecenlerde ben kastum onunda ereksiyonu gitti sorun bendemi acaba demeye basladi cocuk dr a bile gitti ama olabilirmis sorun yokmus bizim eslerde bole sikintilar olmasi normalmis dedi dr:) adamlarda bozduk valla ben bozdum yani:)))

2,5 yılda sadece 1 kere birleşme oldu yanlış anlamıyorum değilmi???
genelde acı hissi kendini kastığın zamanlar oluyor, egzersiz sırasında da kassan acı zorlanma hissedersin , o zaman egzersizlere başlamanı tavsiye ederim ben ancak o şekilde atlatabilirsin , önce serçe parmağınla başlarsın sonra diğer parmaklara geçersin

evet malesef bu parmak egzersizleri bana acaip itici geliyo ama yapacak başka bişey de gözükmüyo canım sen de ne gibi sıkıntılar var ?

öncelikle şole başlıyım benim aslında çok mutlu bi evliliğim var eşimle herşey çok iyi sadece eşimin son iki denememizde sertleşme sorunu oldu ve odur budurda hiç bu işi yapmayı bile istemiyor aslında benim sorunumun başı nerden başlasam...eşimm cinsel ilişki söz konusu olunca tuhaf bi biçimde agresifleşiyo ters biri oluyo ben anlıyorum tabi artık sebebini fakat elimden bişey gelmiyo bir yıl 8 aydır evliyim ve oda yoruldu biliyorum ama eşimde en başından beri bi kaçış vardı benim vajinusmusum vardı ama ondada bişeler vardı bunu farkedebiliyodum ve sonunda sebebinide galiba biliyorum o bana soylemesede bende onun ilk iliişkisi olucam tabi bi birleşebilirsek..birde ailesi sürekli baskı halinde hadi bebek bebek diye diye :(((((( benim sorunum eşim bu konu söz konusu olunca sinirli oluyo bende susup kalıyorum işte:(fakat bugün işyerime gitmedim şimdi bi evimi süpürüp silicem ve ben sadece orta parmak alabiliyorum ya tabi bunu yaklaşık 3 hafta falan önce almıştım bugün tekrar işlerimi bitirip denicem bütün gücümü toplayıp

öncelikle şole başlıyım benim aslında çok mutlu bi evliliğim var eşimle herşey çok iyi sadece eşimin son iki denememizde sertleşme sorunu oldu ve odur budurda hiç bu işi yapmayı bile istemiyor aslında benim sorunumun başı nerden başlasam...eşimm cinsel ilişki söz konusu olunca tuhaf bi biçimde agresifleşiyo ters biri oluyo ben anlıyorum tabi artık sebebini fakat elimden bişey gelmiyo bir yıl 8 aydır evliyim ve oda yoruldu biliyorum ama eşimde en başından beri bi kaçış vardı benim vajinusmusum vardı ama ondada bişeler vardı bunu farkedebiliyodum ve sonunda sebebinide galiba biliyorum o bana soylemesede bende onun ilk iliişkisi olucam tabi bi birleşebilirsek..birde ailesi sürekli baskı halinde hadi bebek bebek diye diye :(((((( benim sorunum eşim bu konu söz konusu olunca sinirli oluyo bende susup kalıyorum işte:(fakat bugün işyerime gitmedim şimdi bi evimi süpürüp silicem ve ben sadece orta parmak alabiliyorum ya tabi bunu yaklaşık 3 hafta falan önce almıştım bugün tekrar işlerimi bitirip denicem bütün gücümü toplayıp

canım eşinin sorunu içinde ilaçlar vardır mutlaka böyle birbirinizden kaçarak olmaz ki ama:20:

hayır cnm hala aynıyım hiçbi gelişme yok aynı yerde kalakaldım

canım benim ya o sertleşme sorunu bizde de olmuştu ve bazen hala oluyo :43::43:

bence eşin yine başarısız oluruz diye isteksiz olabilir aynı şeyleri hepimiz yaşadık:5:
ben hadi deneyelim derdim eşim de senin eşin gibi kızardı yapamıyoruz gerek yok denemey falan derdi ilk kulak çubuğu aldım söyledim zaman oda çok sevindi alnımdan öptü ve ondan sonra istekli oldu. herkes yaşıyo canım bu sorunu eşin çaba göstermiyosa sen egzersizlerini bırakma sürekli yap.
psiyatri bana duş alıp öyle yapmamı sçylemişti, duşunu al rahatla ve hergün ihmal etmeden egzersizlerini yap..
kendini hazır hissettiğin zaman da güzelce hazırlan ve eşinle denemeni yap RABBİM yardımcın olsun inşallah:34:
hep bakıyorum senden güzel haber var mı diye inşallah en kısa zaman da güzel haberini alırız :66::66::66::66::66:

eşi ile sorun yaşadı çoğumuz sıkma canını düzeliyor herşey özellikle vajiden kurtulduğuna herşey normale dönüyor ,orta parmağı tekrar alıcaksın sen bugün inanıyorum sana olmadı 2 parmak denemesi yap tamam mı , ama yapar yapmaz buraya yaz hem senin içinde iyi olur hemde yardımcı olur kızlar

canım benim ya o sertleşme sorunu bizde de olmuştu ve bazen hala oluyo :43::43:

bence eşin yine başarısız oluruz diye isteksiz olabilir aynı şeyleri hepimiz yaşadık:5:
ben hadi deneyelim derdim eşim de senin eşin gibi kızardı yapamıyoruz gerek yok denemey falan derdi ilk kulak çubuğu aldım söyledim zaman oda çok sevindi alnımdan öptü ve ondan sonra istekli oldu. herkes yaşıyo canım bu sorunu eşin çaba göstermiyosa sen egzersizlerini bırakma sürekli yap.
psiyatri bana duş alıp öyle yapmamı sçylemişti, duşunu al rahatla ve hergün ihmal etmeden egzersizlerini yap..
kendini hazır hissettiğin zaman da güzelce hazırlan ve eşinle denemeni yap RABBİM yardımcın olsun inşallah:34:
hep bakıyorum senden güzel haber var mı diye inşallah en kısa zaman da güzel haberini alırız :66::66::66::66::66:

beni yine mutlu ettin haklısın eşimide anlıyorum tabi ben üzerinde bir saat uğraş verince oda bunalıyo zaten okadar uzun süre onu ayakta tutmasıda zor ama bunu olebi kafasına taktıki demekki diyorumki ona bu beyninde söz veriyorum ben egzersizlerimi yapıp senide bundan kurtarıcam ALLAHIMında izniyle artık kurtulmayı ole çok istiyorumki aslında biliyomusun seisimm ben ilk parmağımı aldığım günü hatırlıyomusun sanki vaji tamamen bitmiş kadar ağlayıp sizlerle paylaşmıştım ama:( şimdi o heyecanım gitti buna üzülüyorum işte:(:5::5:

ben de baya bi araştırdım ama istanbul'da vajinismus kliniği varmış olmazsa oraya gitmeyi düşünüyorum kendi başıma halledebileceğimi düşünmüyorum bakalım hayırlısı

kendini kandırma boşu boşuna bizlerde senin gibiydik bende yenemem diyordum hatta psikiyatriye gittim ama kadın sadece konuştu aynı egzersizlerden bahsetti bende bir daha gitmedim . Kendine inanman lazım birazda cesaret yoksa istediğin yere gitsende yenemezsin bunu biliyorsun dimi ??? Vajinismus Cinsel İŞlev Bozukluğu hastalıklarından birisi.İstanbul'da Marmara Üniversitesi Hastanesi var Pendik'te , orda cinsel işlev bozukluğu polikliniği var. Önce burda psikiyatriye randevu al git , orası seni ilgili bölüm doktoruna yönlendiriyor. Bende araştırmıştım ama gitmedim

arkadaslar bende bisey sordum ya nolur yardimci olun simdi egzersiz yapicam 2 parmagi nasil alayim

cnmm bende henüz yenemedim fakat burdaki yenen arkadaşlarımdan biliyorum iki parmağı alırken parmaklarını küs yapıyorsun ole almaya çalışıyosun bende az sonra aynını denicem ALLAHIM yardımcımız olsun inşallah :)

cnm sorunda bu o bunu kabul etmiyo

canım konuş eşinle bir şekilde ama sen önce egzersizlerini tamamla hepsini tam hazır olur duruma gel sonra dene çünkü yine denemelerde eşinde aynı şeyler olursa bu defa o yine aynı şeyleri düşünür ve uzak kalır o yüzden tamamen hazır ol sonra penise geç inanıyorum başaracaksın sende inan

arkadaslar bende bisey sordum ya nolur yardimci olun simdi egzersiz yapicam 2 parmagi nasil alayim

canım jelle 2 parmağını (yada küs işareti yap ), aynı 1 parmak gibi yavaş yavaş ittir, zaten giricek kendiliğinden takıldığın yerde nefes egzersizi yaparak rahatlamaya çalış sonra devam et bak pes etmek bırakmak yok , bitirmeden de gelme sakın buraya bak:1::1::

Son düzenleme:
Back
X