- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #140.021
ben olmadığım kadar umutsuz kaldım artık hiçbişey içimden gelimiyor inanın yoruldum ağlamaktan canım çıksın bekliyorum yorgunum çok yorgunum(((((((((
çok haklısın biliyorum ama tek başıma savaşmaktan yoruldumeşimde hiç bi çaba yok ben istiyorumki eşimde bişeler yapsın o benden fazla erteliyo bende bakamazken orta parmağımı alabiliyorum şuanda ki bu benim için mucizeyken hemde ama yoruldum bunun yüzünden çıkan huzursuzluklardan yoruldum gücümde kalmadı buraya bile iki gündür girmedim
![]()
yaklaşık bir 7 aydır falan bu sayfadayım aslında sadece orta parmağımı aldım ama bu benim mucizem ama eşim hiç yardımcı değil inanın artık gücüm kalmadı sabahlara kadar uyumuyorum ağlamaktan![]()
elmascım bazı erkekler öyle egzersiz falan deneme onlara ters gelebiliyor... eşim anamı ağlatırdı aptal saptal sitelere girme gökçeee öyle abuk sabuk şeyler sokma sakın içineee hastaneye bile götürmem diye en baskı yapardı... bu yüzden parmak deneemsi böyleleri ile zor.... bu yüzden kişi kendisinnce aparatalrla yenmeli hanii..yoksaaa sıkıntılı süreçler oluyor
canım umutsuzluğu at üstünden yapamayacam diye bişey yok bak ben egzersi yapmadım sayılır öyle yendim yani düşün hep okudum burayı ve kendime güvendim yapacam dedim yaptım eşin sana yardımcı olmuyosa sen kendin yap egzersizlerini ondan bekleme o zaman kendin için yen yani herkes eşle yaparak yenmedi sadece yapacağını anlat sonra olası durumlarda sorun çıkmasın diye hadi canım bizler arkandayız her daim yeneceksin sende bu illeti