Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cnm benim biraz problemli gittiginden yavas ilerliyorum ben pArmagimi iki gun yaptim aparata gectim hatta aparati olcmeden yaptim egzersizden sonra olctum9 cm mis sonra yanmam oldu dr ilac verdi derken kesintiye ugeadi ana bu benle alakali bise bende ilk soktugumda ilk bogum kadar girdi bekledim bir iki befes aldim ikinarak ittirdim ama popoya dogru baktim gitmio acisini ona gore ayarladim duz itince gitmio zorluosun gitmiosa popoya ittir az daha zorlayinca hooop die gidioooo. Icerde aci yok zaten emin ol bir haftadan fazladir yapamiodum bugun direk 9 cmle baslayip 11 cm gectim yandada yapcam dedim ama dedigim gibi yanma benle alakali herkesde olmuyo cunku[/QU
cnmmm yok yanma var bendede sanki biber gibi yanıyo ama olsun hatta parmağımı üç hafta önce ilk aldığımda çok daha kolaydı bugün biraz zorlandım ve sokup çıkardırken yanma oluyodu ama sebebi bugün birazcık üzgün ve gergindim ondan olabilir aa yinde pes etmeyip yaptım işte:) aparatta takıldım ama hergün hergün tekrarlıcamm şimdi daha inançlıyım:)bu arada jel kullanıyomusun oda yakıyo olabilir benim jelde ısı veriyomuş ondanda oluyo yanma.

tabiki iseri cok sewnırmm

canım beyaz büyük mumlardan al , bunu streçe sar sonra prezervatife yada doktor eldivenine geçir .
( ben sadece son denemelerde prezervatife geçirdim onun haricinde hep streçliyken deneme yaptım)
Sonra bol jelle ,rahat bir pozisyon al uzan veya otur nasıl rahat edersen, aynı parmak egzersizinde olduğu gibi nefes egzersizleri ile birlikte ittir , çok kolay oluyor mum ile canım.

cnmmm yok yanma var bendede sanki biber gibi yanıyo ama olsun hatta parmağımı üç hafta önce ilk aldığımda çok daha kolaydı bugün biraz zorlandım ve sokup çıkardırken yanma oluyodu ama sebebi bugün birazcık üzgün ve gergindim ondan olabilir aa yinde pes etmeyip yaptım işte:) aparatta takıldım ama hergün hergün tekrarlıcamm şimdi daha inançlıyım:)bu arada jel kullanıyomusun oda yakıyo olabilir benim jelde ısı veriyomuş ondanda oluyo yanma.

Aparatın hazırmı gncemr???

Son düzenleme:
canım beyaz büyük mumlardan al , bunu streçe sar sonra prezervatife yada doktor eldivenine geçir .
( ben sadece son denemelerde prezervatife geçirdim onun haricinde hep streçliyken deneme yaptım)
Sonra bol jelle ,rahat bir pozisyon al uzan veya otur nasıl rahat edersen, aynı parmak egzersizinde olduğu gibi nefes egzersizleri ile birlikte ittir , çok kolay oluyor mum ile canım.

mum ıncmı olcak kalın mı :)

canım çok normal hepimizde ole benimde her yaptığımda yanma oluyo okuduğum kadarıylada herkezde oluyor

o yanmayı derinden ben dr muayenesinde hisetmiştim alttan ultrason yapmıştı ve içerde gezdirirken yanıyordu ama koca boşluk içindeydi o alet tuaf içerisi kocaman galiba sadece giriş biraz dar ama sonrası cidden geniş his yok ama ben ilk defa bişiy alıyordum içime oyüzden normal ya girsinde artık valla bıktık yeterki girsin yanma falan umursamıyorum ben... düşünmek dahi istemiyorum otür olumsuzlukları

Back
X