Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya cok cesaret verıyorsunuz. Evet 3 günde 1 haftada yapanları okudum.

ama bulamıyorum yıne o sayfayı . bıtenler hıkayesnı yazıyo ya o sayfayı bulamadım ...dün gece okumustum.

ben calısıyorum. akşam yapabılırım ancak.

bu ultrason jeli eczanede varmı ?

her aksam yapsam ?

canım eğer işin oturaraksa küçük küçük egzersiz yapabilirsin sık bırak sık bırak

bu gidişle muhtemel gelin listemizi yazıyorum bu hafta kesin olacaklar...

1 yeteramabukadar
2aralık85
3sudenazy
4hobby85
5.samsunada gidince iyice iyi olursaa hafta sonunaaaa gncemr :21:

ve daha bir çok bacı ve süpriz isimler:21:

hadi kızlarrrrrrrrrr egzersize

canımm.. o kadar umutsuz bir anda gördüm ki yazdıklarını anlatamam.. dedim ki gökçe bile benden umudu kesmemiş ben niye kendim den kesiyorum.. çok sağol bacımmm :16: bu akşam inşallah yine uğraşacağım hatta şimdi... :6:

bu arada kızlar ben egzersiz süresince hiç eşimle deneme yapmadım belki de olacak bilmiyorum bu gece bi deneyelim istiyorum dua edin...

Son düzenleme:
canımm.. o kadar umutsuz bir anda gördüm ki yazdıklarını anlatamam.. dedim ki gökçe bile benden umudu kesmemiş ben niye kendim den kesiyorum.. çok sağol bacımmm :16: bu akşam inşallah yine uğraşacağım hatta şimdi... :6:

bu arada kızlar ben egzersiz süresince hiç eşimle deneme yapmadım belki de olacak bilmiyorum bu gece bi deneyelim istiyorum dua edin...

dualarımız hepinizle
inşallah yarın sabah hayırlı haberlerle gelin:nazar::nazar::nazar:

Kızlarrr Gelin Olmuş gidiyorsunuzz demekk:1::1::1::1:
Ayyyyyy İnanın Bana Çok sevindimm :16::16: O kadar Mutlu Oldum ki.:32::32:
Allah Başka dert,sıkıntı vermesin İnşallah. :46::46: Bundan sonra Her Gününüzün Tadını Çıkaracaksınız.
Hepinizi Tebrik ediyorum:46::46::46:
Halaylarr size Gelsinnn Haydeeeeeeee:52::52::52::7::7::7::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::65::65::65::65::65::65::65::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::123::123::123::123::123::123::123::124::124::124::124::124::124::124::124:

Yazdıklarınız insanı umutlandırıyo hakkaten, eczaneye uğradım erkenden, prezarvatıf, stabıl eldivenler, durex play kayganlaştırıcı jel aldım bir de.

Eşimin parmağıyla oluyoda kendi parmağımı goturemıyorum ben aparat falan diyosunuz ya öyle denıycem yarından itibaren, inşallah sonuc alırım kısa zamanda, deneyıpte korkup durunca cesaretım kırılsın ıstemıyorum artık.

Yazdıklarınız insanı umutlandırıyo hakkaten, eczaneye uğradım erkenden, prezarvatıf, stabıl eldivenler, durex play kayganlaştırıcı jel aldım bir de.

Eşimin parmağıyla oluyoda kendi parmağımı goturemıyorum ben aparat falan diyosunuz ya öyle denıycem yarından itibaren, inşallah sonuc alırım kısa zamanda, deneyıpte korkup durunca cesaretım kırılsın ıstemıyorum artık.

tatlım hiç kırılmasın cesaretin okuduysan bazı kızlar kulak temizleyiciyle başlayıp sonunda başarılı oldular

çok sağol tatlım pes etmeyeceğim inşallah etmiyorum da ama olmadıkça moralim çok bozuluyor bu sefer hiç olmuyor işte böyle sizin sayenizde iyice moral bulup gaza getiriyorum kendimi ççoooook sağol tatlım..

Coook haklisin sinirlendikcw tum kaslarin kasiliyo vajina nasil kasilmasin kendine sicak irtam hazirla yilmadan ugras bol jelle ben ole taptim bikac gitgelden sonra aparata jel suruyorum sanku emiyomus gibi geliodu canim yaniyodu olmuyo die birakma ta olacak ta olacak die ittir bigun kendimi okadar zorlamustimki burda bile yazdim hatami ettim die ama inat iyidir yanio belki zorlayinca ama gecio ben vajina flarisi koruyucu jel aldim yapim hassas oldugu icin allerji yada tahris tapip yaniyodu gunlerce o jel iyi geldi eczanelerde satiliyo egzersizden sonra yatmadan onu sikiyorum iceri bana iyi geldi egzersiz sonrasi sikayeti olanlara tavsiye edebilirim

elmascım geçen sendin değil mi 11 cm alıyorum dedin hatta bende daha kaç cm almayı düşünüyorsun demiştim ay canım şimdi aklıma geldi de güldüm :52::52::52::9::9::9::1::1::1::1:

,,merhaba arkadaslar herkes nasıl ınsallah hepıınız ıyısınızdır bayadır bakamadım rahatsızdım hep yatttım hamılelık bıraz zor gecıyor daha yenı mıde bulantısı gecmeye basladı herkesıde cok merak ettım yenen varmı dıye

Eweeeetttt diger denemelerde sonuc alirsak ne ala ama inaniyorum onlarda basarili olacagim

alırsın canım merak etme hangi pozisyonda yendin yazdın mı hatırlamıyom ama bi bakcaksın ki başka pozisyonlarda da yapıyosun:52::52: yani bir kere beyninin oyunundan kurtuldun ya gerisi gelir hiç sıkma kendini:34:

alırsın canım merak etme hangi pozisyonda yendin yazdın mı hatırlamıyom ama bi bakcaksın ki başka pozisyonlarda da yapıyosun:52::52: yani bir kere beyninin oyunundan kurtuldun ya gerisi gelir hiç sıkma kendini:34:

Ilkten alttaydim ilk giris ole oldu sonra uste gectim kendim yapmak istedi sirtim esime donuktu sonrada esim yuzume donuktu uc pozisyonda da denedim anlamadim pek icerdeykende sadece giriste yanma hissettim o nedenle ben girmedi galiba deyince farkli pozisyonlar denedik girisi zorluyoruz bence dedik tecrubesiz oldugundan anlamadim esim icerdeyim dio ben yok o aciyan yerdedin girmedin tam diyip durdum:) cahilillik:( git gelde yaptim alissin die ama odev gibi yaptigimizdan ve saskinligimizdan esim icinde benim icinde zevkten cok bilimsey deney yapar gibiydik yok icerde yok degil falan:)

Ilkten alttaydim ilk giris ole oldu sonra uste gectim kendim yapmak istedi sirtim esime donuktu sonrada esim yuzume donuktu uc pozisyonda da denedim anlamadim pek icerdeykende sadece giriste yanma hissettim o nedenle ben girmedi galiba deyince farkli pozisyonlar denedik girisi zorluyoruz bence dedik tecrubesiz oldugundan anlamadim esim icerdeyim dio ben yok o aciyan yerdedin girmedin tam diyip durdum:) cahilillik:( git gelde yaptim alissin die ama odev gibi yaptigimizdan ve saskinligimizdan esim icinde benim icinde zevkten cok bilimsey deney yapar gibiydik yok icerde yok degil falan:)

bende aynen senin gibi emin olmak için bu üç pozisyonda denemiştim :52::52: canım ilkinde zaten öyle oluyo zevk falan olmuyo merak etme sonraları oda olur inş:16:

Back
X