- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #140.761
nasılsınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ya benimde eşim gelicek şimdi aman yaa![]()
offf yaa deliricem. daha önce de yazmıştım, egzersizleri yapıyorum ama ilerletemiyorum. aparatı da parmağı da iki boğumdan fazla ilerletemiyorum. dün penis denemesi yaptık onda da öyle daha fazla gitmiyor. her pozisyonu deniyorum, rahatım kendimi kasmıyorum (ya da öyle sanıyorum) ama bi türlü ilerlemiyor. napıyım daha?? yardım lütfen
hergün bir hevesle umutla egzersizlere başlıyorum ama bu durum beni çok yıpratıyor, karamsar bir hale dönüştürüyor.
parmak yada apararatı alırken ıkınman lazım.birde nefese dikkat et.tam nefesi alırken ittir 2 cm yada 3 cmden sonra popoya doğru ittirofff yaa deliricem. daha önce de yazmıştım, egzersizleri yapıyorum ama ilerletemiyorum. aparatı da parmağı da iki boğumdan fazla ilerletemiyorum. dün penis denemesi yaptık onda da öyle daha fazla gitmiyor. her pozisyonu deniyorum, rahatım kendimi kasmıyorum (ya da öyle sanıyorum) ama bi türlü ilerlemiyor. napıyım daha?? yardım lütfen
hergün bir hevesle umutla egzersizlere başlıyorum ama bu durum beni çok yıpratıyor, karamsar bir hale dönüştürüyor.
of offf bi hüzünle yazıyorum arkadaşlar dün eşimle deneme yaptık maalesef eşimin üsttündeyken eşim sertleşme sorunu yaşadı çabuk iniyordu ve mecburen altta denemeye çalıştık ben alttayken maşallah hiç sertleşme sorunu yok bana demezmi ben böyle daha çok seviyorum oldu canım sanki sen hastasın böyle daha çok seviyormuş ya sanki onun sevdiği pozs önemli benimki önemli deli etti beni bisürü bisürü kızdım ona onun yüzünden olmadı ki altta olmak benim için imkansızdı çok kızdım eşime dedim üstte olsam olacak sen suçlusun falan dedim neyse altta çok uğraştık resmen ilk gecedeki halimi yaşadım kasıldım kaldım altta asla beceremicem bu işi üstte olmam lazım oda eşim sağolsun moralim bozuldu ya alttayken eşim bi ara oldu galiba dedi dişimi sıktım resmen yastık falan ısırdımgözlerimi kapadım bıraktım oluruna o an eşim yarısı girdi dedi ama ben hisetmedim sanki işkence görüyordum aklıma dediklerinizi getiriyorum ama yok olmuyo altta ayaklarım boşlukta olduğu için deliriyorum umutsuzum mutsuzum ve daha bir çok şeyregl olmama 2 3 gün kaldı belkide ondan vucudum bi tuaftı bilemiyorum dün eşimde bende farklıydık sanki halbuki bundan önceki o denemede ben üstte oda sertleşme sorunu olmadan çok iyidik sadece zaman yoktu ah ahhh zamansız olunca bişeyler oluveriyo onada engel çıkıyo zaman olunca bu seferde olmuyo valla sinir oldum yeter sıkıldım bu durumdan çok yoruldum..
canım öncelikle sakin ol... egzersizimi ilerletemiyosun yoksa parmağınmı ilerlemiyor anlamadım:26: eğer parmak ilerlemiyosa kesin yön yanlıştır.. yön daima popona doğru olmalı
parmak yada apararatı alırken ıkınman lazım.birde nefese dikkat et.tam nefesi alırken ittir 2 cm yada 3 cmden sonra popoya doğru ittir
buarada kendimle ilgili aşamaları yazmak istiyorum hesap verince daha iyi oluyo ben ilk önce mumdan apart yaptım bana çok sert geldi sonra kulak çubugndan yaptım çok daha rahatım o daha kolay geldi 11-12 cm rahat alıyorum ama fazla ilerletemiyorum sanki eş denemesi 1 kere yaptım başı girdi ama devamı gelmedi halen devam ediyorum egzerzislere ama bu hafta olacak gibi ama tamda emin degilim şimdilik durum bu bu arada 14 gündür falan çalısıyorum adeti saymıyorum nasıl sizce durum:18::18::18::18::18::18::18:
buarada kendimle ilgili aşamaları yazmak istiyorum hesap verince daha iyi oluyo ben ilk önce mumdan apart yaptım bana çok sert geldi sonra kulak çubugndan yaptım çok daha rahatım o daha kolay geldi 11-12 cm rahat alıyorum ama fazla ilerletemiyorum sanki eş denemesi 1 kere yaptım başı girdi ama devamı gelmedi halen devam ediyorum egzerzislere ama bu hafta olacak gibi ama tamda emin degilim şimdilik durum bu bu arada 14 gündür falan çalısıyorum adeti saymıyorum nasıl sizce durum:18::18::18::18::18::18::18:
kızlar daha öncede yazmıştım ben 2 aylıke vliyim.ama parmakla egzersiz hiç yapmadm kendi vüudumdan bişeyler sokmak çok acayip geliyo direk dilatörlerle başladım.ilk boy dilatörü birazını alıyorum rahat giriuyı ama ortaya kadr geliyorum orda gitmiyoyaa nefes alıp evriyorum ıkınıyorum yok gitmiyo daha ileri gitmiyo itiyorum ittiğim zamanda cnm çok acıyo ama gitmiyo.burda mesela siz diyosunuzya kayıp gidiyo diyee bende niye öyle olmuyo yaa off.....böle oluncada hiç egzersiz yapasım gelmiyo bi hevesle saatlerce uğraşıyorum ama sonuç hüsran olunca deneyesim gelmiyor.
slm arkadaşlar dr bana bir parmak 2 bogum verdi başlayamıyorum birtürlü ne yapıcam sıkıldım iyicene bu hastalıktan