Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaklaşık 6 aydır evliyim ve eşimle beraber olamadık acı korkusu ile kasıorum kendimi doktora gidecek kadar maddi durumum da iyi değil vajinismusun tedavisi2500 tl den başlıo yardımcı olursanız sevinirim...

yaklaşık 6 aydır evliyim ve eşimle beraber olamadık acı korkusu ile kasıorum kendimi doktora gidecek kadar maddi durumum da iyi değil vajinismusun tedavisi2500 tl den başlıo yardımcı olursanız sevinirim...

oncelıkle karamsar olma kendın de yenebılrsın egzersızlerı duzenlı olarak yaparak tedavısı kendınsın o parayla baska seyler alırsın bence bırde hıc doktora gıdıp muayene oldunmu yanı fızıksel bı sorun varmı ıns kısa surede yenersın kendını uzmeee

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım benim hala devam ediyorum 13-14 cm deyim ama başı giriyor sadece bende biraz düşürdüm 10 cm yag gibi kayıyo 14 olmuyor sen nasılsın sabahları nasıl uyanıyorsun eminim çok huzurlusundur maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bende iyiyim evet çok huzurluyum darısı sizin başınıza inş canım.sen aslında çoktan halletmeliydin biraz erteledin gibi hadi artık kır şu şeytanın bacağını.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım benim hala devam ediyorum 13-14 cm deyim ama başı giriyor sadece bende biraz düşürdüm 10 cm yag gibi kayıyo 14 olmuyor sen nasılsın sabahları nasıl uyanıyorsun eminim çok huzurlusundur maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cnm benim 13-14 den bahsediyorsun. bu harika!! çok sık giremiyorum nete, girdiğimde de çok birikmş yazı oluyor.. atlaya atlaya okuyorum. doğru anladım ama sanırım.... 10 cm kolay oluyor diyosan bu süper! ben 10-11 cm de girişte zorlanıordum. o haldeyken yendim ve penis denedim düşün...
nacizane tavsiyemi istersen cmleri birer birer arttır. slow müzik dinleyerek egzersiz yaparsan daha kolay oluyor :34:
ama sana bişi diiim mi.. çok yakın halayını çekmemiz. hatta cesaretini toplayıp penis denesen olacak belki de.. ben de 11 cm de yenmiştim...
:34::34::34::34:

kızlarr ben kegelden sonra hemen es parmagını denemiştim,tek parmak zor oldu ama oldu,şimdi kolay girmeye basladı,2 parmak birkac kere denedim zorlandım ama alabildim,ancak yaklasık 20gündür yapamıyoruz cünkü adet,tatil derken olmadı,denemeye basladıgımda inş zorlanmam.
size sunu sormak istiyorum ben aparatla hiç çalısmadım.simdi gene es parmagıyla mı devam etsem yoksa aparatla mı baslasam? hangi aparatlar vardı birdaha hatırlatır mısınız?
artık olsun bitsin istiyorum cok sıkıldım bu durumdan,inşallah en kısa zamanda vajiyi yeneriz...

slm kızlar parmağımı artık çok rahat alıyorum bugün hatta biraz bekledikten sonra git gel de yaptım çok rahat oldu acı yoktu eş parmağı deneyim dedim ama ilk başta olmadı çok jelleyince oldu orta parmak 2 boğumu kadar girdi ama canım bazen çok yandı ben yaparken hiç bişey yok eşimle yaparken acıyo kasıldığımdan mı acaba?

slm kızlar parmağımı artık çok rahat alıyorum bugün hatta biraz bekledikten sonra git gel de yaptım çok rahat oldu acı yoktu eş parmağı deneyim dedim ama ilk başta olmadı çok jelleyince oldu orta parmak 2 boğumu kadar girdi ama canım bazen çok yandı ben yaparken hiç bişey yok eşimle yaparken acıyo kasıldığımdan mı acaba?

kasılmadan dolayı acıyordur kasılma olmazsa acıda yok zaten devam edin egzersizlere mutlaka sonunda başarı gelecektir...

iyi geceler canım valla benim ciddi çalışmalarım var ama nihayi sona varamadım:50::50::50::50:

olur canım karamsar olmayın 1.5 sene bu hastalıkla uğraştım inanın hiç bir şey yokmuş korkumuz boşuna ve yersizmiş ben ki egzersiz çok ama çok az yaptım ve başardım siz de yaparsınız hiçççç aşamayacağım bu sorunu diye düşünüyordum ama oluyormuş vallahi...ben sadece bir parmakla egzersiz yapıp arkasından p..nise gecmiş biriyim gereken sadece bir cesaret gözünüzü karartın olacak göreceksiniz:)

bende bugün vajina girişini ilk defa açık olarak gördüm.düz değil aşağıya doğruymş.ne kadar bilinçsizmişim.parmak yapamıyorum ama ince alatlerle yapabiliyorum.

gözümü kararttım bendee artıkkk,olacak inanıyorummmmm,
aparatla denemekte kararsızımmmm hala ama...

inanın bir noktadan sonra canına tak ediyor insanın acırsa acısın umrumda değil diyorsun ama acımıyor buna emin olun kasılma olmazsa hiç bir şey hissetmiyorsun ertelemyin sonunda verdiği huzur var ya inaılmaz artık kadın olmak ve bu işi herkes gibi yapabilmek harika ne olur bunu kendinize işkence yapmayın

bende bugün vajina girişini ilk defa açık olarak gördüm.düz değil aşağıya doğruymş.ne kadar bilinçsizmişim.parmak yapamıyorum ama ince alatlerle yapabiliyorum.

egzersiz yaparak dahada cesaretleniyorsun birazda hırslandınmı arkası geliyor benim bir ay oldu bunu yeneli ilk gün vajinamdaki delikle şimdilik delikte fark oluyor cünkü genişliyor ve acılıyor o deliğe kafayı takmayın önemli olan içerisi orası kocaman bir deryaaaa inanın

umarım dediğin gibi olur valla eşim benden daha sabırlı bende kararlıyım hergün devam etcem egzersizlere.egzersizlere devam edersem genişlicek demi rahatlıcam birazda

genişlemezmi bunu sende fark edeceksin içersii boşluk bunu unutma

canım doktorl çozüm degil inan bana bu konuyla alakalı haydar dümene kadar gittim 5tl verdim ama sonuç alamadım diğer doktorlara verdigim paraları hiç sölemiyorum zaten bu site bana çok iyi geldi burda olacak buna inanıyorum hemen vakit kaybetme bence sende egzersizlere başla oraya parmagın bile girse ne kadar mutlu edecek seni hem haydar dümen bile bu yaptıgımızın hızlandırılmış halini uyguluyo alıyo eline 14cm aparat sen yatıyosun o sana uyguluyo bunu başka yolu yok bunu oralara gidip milyarlar verip gene aynı işlemi uygulayacagına evde kendin çalış bence

ben kendim parmak egzersizi yaparken çok rahatım işte ama eşime deneteyim dedim o zaman kasıldım hatta acıdı bile bide bişey sormak istiyorum biz hiç ilişkiye giremediğimiz için kızlık zarı duruyo peki bu 3 parmak denemem de zorluk çıkarırmı bana yani esnemeye engel olurmu

ben kendim parmak egzersizi yaparken çok rahatım işte ama eşime deneteyim dedim o zaman kasıldım hatta acıdı bile bide bişey sormak istiyorum biz hiç ilişkiye giremediğimiz için kızlık zarı duruyo peki bu 3 parmak denemem de zorluk çıkarırmı bana yani esnemeye engel olurmu

Sana zorluk cikarmaz ama esinle mutlaka bu durumu konus illa kan takintili varsa gitcem diyosa egzersizlerden sonra ilk iliskinizde kanaman olmayabilir cunku egzersizlerde onuda esnetiyosun ki normal olani kanama olmamasi canim bunu unutma ve esine anlat

kızlar cok mutluyumm yhhaaaa eşim bi gün çalışıyo bi gün tatail yani gün asırı 2 kez falan deniyoruzz hep olumlu içimdee boşalıyo artıkkk vee en öenmlisi yüzü gülüyo mutluyum huzurluyum diooo cok mutlu rtti bu söz beni başona 5 ay eimi üzmüşümm korkmayın kızlarr inanın şimdi her pozisyonda giriyor artık rahatca bn 2 3 haftada basardıysamm bn gibi mızmız biri sizz de basarırsınız ...

Back
X