- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #141.841
yaklaşık 6 aydır evliyim ve eşimle beraber olamadık acı korkusu ile kasıorum kendimi doktora gidecek kadar maddi durumum da iyi değil vajinismusun tedavisi2500 tl den başlıo yardımcı olursanız sevinirim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaklaşık 6 aydır evliyim ve eşimle beraber olamadık acı korkusu ile kasıorum kendimi doktora gidecek kadar maddi durumum da iyi değil vajinismusun tedavisi2500 tl den başlıo yardımcı olursanız sevinirim...
bende iyiyim evet çok huzurluyum darısı sizin başınıza inş canım.sen aslında çoktan halletmeliydin biraz erteledin gibi hadi artık kır şu şeytanın bacağını.
canım benim hala devam ediyorum 13-14 cm deyim ama başı giriyor sadece bende biraz düşürdüm 10 cm yag gibi kayıyo 14 olmuyor sen nasılsın sabahları nasıl uyanıyorsun eminim çok huzurlusundur maşallah![]()
canım benim hala devam ediyorum 13-14 cm deyim ama başı giriyor sadece bende biraz düşürdüm 10 cm yag gibi kayıyo 14 olmuyor sen nasılsın sabahları nasıl uyanıyorsun eminim çok huzurlusundur maşallah![]()
slm kızlar parmağımı artık çok rahat alıyorum bugün hatta biraz bekledikten sonra git gel de yaptım çok rahat oldu acı yoktu eş parmağı deneyim dedim ama ilk başta olmadı çok jelleyince oldu orta parmak 2 boğumu kadar girdi ama canım bazen çok yandı ben yaparken hiç bişey yok eşimle yaparken acıyo kasıldığımdan mı acaba?
HAYIRLI GECELER....Allah en yakın zamanda kurtulmayı nasip etsin bu durumdan herkese....var mı yeni yenenler bu illeti
iyi geceler canım valla benim ciddi çalışmalarım var ama nihayi sona varamadım![]()
kasılmadan dolayı acıyordur kasılma olmazsa acıda yok zaten devam edin egzersizlere mutlaka sonunda başarı gelecektir...
gözümü kararttım bendee artıkkk,olacak inanıyorummmmm,
aparatla denemekte kararsızımmmm hala ama...
bende bugün vajina girişini ilk defa açık olarak gördüm.düz değil aşağıya doğruymş.ne kadar bilinçsizmişim.parmak yapamıyorum ama ince alatlerle yapabiliyorum.
umarım dediğin gibi olur valla eşim benden daha sabırlı bende kararlıyım hergün devam etcem egzersizlere.egzersizlere devam edersem genişlicek demi rahatlıcam birazda
ben kendim parmak egzersizi yaparken çok rahatım işte ama eşime deneteyim dedim o zaman kasıldım hatta acıdı bile bide bişey sormak istiyorum biz hiç ilişkiye giremediğimiz için kızlık zarı duruyo peki bu 3 parmak denemem de zorluk çıkarırmı bana yani esnemeye engel olurmu