- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #141.921
teşekkürler.biraz kendinizden bahsetseniz iyi olur.kaç yaşındasın,ne aşamadasın
ben 23 yaşındayım. evliliğimin 3. ayında yendim vajiyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler.biraz kendinizden bahsetseniz iyi olur.kaç yaşındasın,ne aşamadasın
inşallah olur kaç yaşındasın
29 yaşındayım ama bu durum beni çok mutsuz ediyor ağlamaktan bıktım![]()
canım artık ağlamaya biraz ara ver, yeneceğine inan, yendiğinde sevinç gözyaşları akıtcaksın merak etme![]()
kimseye anlatamıorum aileme falan hatta eşimden sonra ilk defa burda çözülüorum o yüzden biraz rahatladım olursa çok sevineceğim
kaç senelik evlisin.ilk günler ben de çok ağlıyordum ama artık alıştım.mutlumusun dersen hayır bu sorun herşeyi etkiliyor29 yaşındayım ama bu durum beni çok mutsuz ediyor ağlamaktan bıktım![]()
kaç senelik evlisin.ilk günler ben de çok ağlıyordum ama artık alıştım.mutlumusun dersen hayır bu sorun herşeyi etkiliyor
ben 23 yaşındayım. evliliğimin 3. ayında yendim vajiyibir aydan fazla oldu yani. istanbulda yaşıyorum
![]()
ne güzel hemen yenmişin.ben 33 yaşındayım.ne kadar süre egzersiz yaptın
Ya kızlar ben aparatı kalınlaştırdıkça tedirginlikten sanırım çok az itiyorum uzunluk çok önemli mi mesela aparatım şu an 11 cm ama ittiğim uzunluk işaret parmağımın 2 boğumunu geçmiyor o da zar zor az önce bir yakınım doğum yaptı bebeğini görmeye gittik eve geldik baş ağrısından çıldırıyorum herkes sıra sizde diyor burada bana özel olarak yardımcı olabilecek biri varmı ne yapayım çaresi kaldım p.... le karşılaştırdığımda da daha çok var gibi geliyor p...... daha kalın geçen akşam buradaki kızlar 10 cm den sonra deneyebiliriz diye yazmışlardı deneyeyim dedim ama daha p.... değer değmeaz yine kastım kendimi o kadar egzersiz yapıyorum bir faydası olmadımı acaba bana , burada kimseyi de üzmek istemem yenen arkadaşlardan cevap istiyorum mümkünse zamanları varsa yardımcı olabilirlermi daha ne kadar üzülücem ben de 32 ye bastım ne zaman çocuğumuz oalcak eşim de çok kaygılı bu konuda da hiç tecrübesi yok acaba diyorum onun da etkisi varmı ilk ilişkisini benle yaşayacak o da tedirgin...
bu gün takılmıştıp aparatta şimdi tekrar denedim eskisinden de iyi oldu umudumuzu kaybetmeyelim kızlar mutlaka karşımıza aksilikler çıkacak ama biz hiç yılmayacagız allahın izniyle yenecegiz bu illeti herşeye ragmen egzersizlere devam aksılıklere inat korkulara inat kasılmalara inat gidelim bu işin üzerine kadınlık nasıl bi duygu bunu tatmak en buyuk hakkımız bizim de bunu unutmayın bizim neyimiz eksik ki yapamıyorum diyoruz
senin sorunun p..nisin uzunluğu ile ilgili değil 10cm den sonra rahatlıkla p..nise gecebilirsin kasma derin derin nefes al inan p..ns o aparatlardan daha iii ve daha yumuşak uzunluğuna takma kafanı
inat ettiğiniz zaman yenersiniz kadın olmak bunu hissetmek cok güzel atın kafanızdan acı diye bir şey yok bunu silerseniz beyninizden her şeyi halledersiniz bir iki ilişkide kasılırsınız ama gerisi geldikçe o kasılma falan ortadan kalkıyor...ben emla krem ve kas gevşetici hapla yendim hiç ilaçları bırakamıcam sandım ama inat ettim ilaçsız bunu yaparım ben dedim ve yaptım isteyince her şey oluyor...ALLLAH COK DUA EDİN o karşılığını veriyor...
Ya öyle de ben rahat olamıyorum işte, bir de bazı arkadaşlar uzunluğun da önemli olduğunu söylemişlerdi,neyse siz yendiniz herhalde nasıl yendiniz kısaca bahsedebilrmisiniz foruma sürekli giremiyorum gözümden kaçmış
eylülden beri bu siteyi takip ettim en baştaki bütün yorumların coğunu okudum gizlice sonra parmak egzersizi cok itici geldi bildiğimiz doğum günü mumuyla başladım komik ama gercek:)))) vajinanın içine girdikce hayret ettim bir iki ay ara verdim sonra bakkal mumuyla denedim onu alamadım ama eşimin parmağını denedim 3 kere hemen o gece p...se gectim ilk gece yarısını ertesi gün tamamını aldım yalnız emla krem kullandım ve kas gevşeticisi onlar olmadan cesaret edemezdim 6 ilişkiyi ilaçlarla yaptım sonrada ilaçsız çok şükür bir ay oldu yeneli ama inanın acı yok hiç bir şekilde benim zarım esnek sanırım bir damla kan bile gelmedi çok ama çok rahat gecti bu süreç....canıma tak etti yendim sizde yapabilirsiniz çok ama çok dualar çok zor bir durum burda herkesi anlıyorum bir bucuk senem heba olmuş boşuna yendiğim gece ağladım çok bumuydu diye....sizde öyle diyeceksiniz üstüne çok gidin yılmayın ve korkmayın...ben cok giremiyorum burayaYa öyle de ben rahat olamıyorum işte, bir de bazı arkadaşlar uzunluğun da önemli olduğunu söylemişlerdi,neyse siz yendiniz herhalde nasıl yendiniz kısaca bahsedebilrmisiniz foruma sürekli giremiyorum gözümden kaçmış
Kızlar bu arada bişey sorcam adet dönemi yaklaştığında ben çok zorlanıyorum egzersizde, sızlama oluyor özellikle ıkınırken çok zorlanıyorum bir de sürekli idrar hissi oluyor sürekli lavoboya gidiyorum konsantrem bozuluyor bu sefer, bunlar sizde de oluyormu?