E
Ece1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #1.421
ece hihoyyyt senin nasıl gidiyo canım
canım istedin kadar sor her gün sor ben yılmam cevap yazmakta sizler gibiydim yaşadım istiyorumki herkes yensin hergün güzel haberler alalım...canım ben 2 3 ay ama sürekli olmamak kaydıyla kendimi sıkmadan canım istedikçe parmak egzersizi yaptım vazelinle falan ilişki esnasında sadece spreyi kullandım belimin altına yastık koydum hadi dedim deniz yapacaksın sık dişini eşim oldu dedinde inanmadım şaka yapıyo sandım ama bakın her zaman söylüyoruum o anda istekli olmak gerek gerçekten ben eşimden 1 ay ayrıydım yani açık açık yazamıyorum kızlar istekli olun denem aşamasında her zaman yapıyomuşsunuz gibiş davranın unutun vajiyi flan o ön şey olayınıda uzun tutun...hadii ayaz ya aaaaa başla artık egzersizlere inan bak 2 3 defa yapmaya çalış çok işe yarıcak kendine güvenin gelecekhihoyyyt
canım hayırrrrrrrrrrrr sen de veya vajililer 2 3 ay egzersiz yapacak diye bişe yok ben im o şekilde zamanım oldu deneyemdim falan çok sık parmak egzersizi yapmadım eşim yoktu süreç ondan öyle oldu.... ama kısa zamanda yenenler var daha uzun zmanda yenenler var süreç herkesde değişir canım...canım sprey bendede biraz yanma yaptı haliyle yumuşak doku orası ama geçti o işi halledene kadar belki çok yandıysa enfeksiyonun falan olabilir...canım sürekli cinsel istek olcak diye bi şe yok tabi senin elinde o hazzı yaratmak eşinle zaman ve sabır demeniz gerek umarım daha anlayışlı olur sana karşı:teselli:cnm yani şimdi ben 2-3 ay egzersiz mi yapmalıyım?? ya bi de ben spreyi denedim daha çok yanma yaptı ..ya bide ben hiç istekli olamıyorum nedense ..zaten eşimin anlayışı da 19 gün sürdü şimdi çıta pıta sinirlenio her hareketime bişey buluo bööle giderse benim evlilik uzun sürmez gibime gelio mafoldumben devamlı bana bağırıo denemeye hiç istekli deil o böyle olunca ben temelli kopuyorum herşeyden yaa :sinifsinif:
işten yorgun argın eve gel,temizlik yemek. egzersizi bırak yapmayı düşünemiyorum bile. romatizma ağrılarım da var. bana dua edin arkadaşlar
canım aynı sıkıntı bende de var sabah 8 akşam 7 çalışıyorum eve gel yemek temizlik bıde kedım var ona bakmaya çalışıyorum walla yorgunlukdan dişimi fırçalayacak halım kalmıyor bu egzersızlerı nasıl yapcam hiç bilmiyommmmmmmafoldumben
arkadaşlar 2 parmakta yım ve çok mutluyum denemekten yılmayın olucak ama bu 2 parmak egzersini yapan varmı biraz sızı oluyo be normalm farklı bişeymi yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim bide anestol kullanıyorum daha etkilli bişey varmı tam uyuştursun
arkadaşlar 2 parmakta yım ve çok mutluyum denemekten yılmayın olucak ama bu 2 parmak egzersini yapan varmı biraz sızı oluyo be normalm farklı bişeymi yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim bide anestol kullanıyorum daha etkilli bişey varmı tam uyuştursun
küs işareti gerçekten işe yaradı sağol yoksa hafif acıyodu ama başarmama az kaldı :dance:
denizcek canım ben bepantenin kremini kullandım. doktor tavsiyesinde kullandım.aksine rahim ağzında çalışırken çatlamalar tahrişler olduğunu ve bu kremi kullanmamı söyledi hiç bir zararı olmadı.emla krem ile deniyordum eskiden çok acı ve tahriş oluyordu uyuşukluğun verdiği acıda vardı.ama doktorun dediğiklerini kullandım ve başardım.herkes hiç çekinmeden kullanabilr.bütün hastalarına aynı yöntemi kullanıyordu çünkü.heee bu arada arkadaşlara bi tavsiyem var ben kendi parmağımı bile değdiremezdim.parmak dışında birşey ile yaparlarsa çok iyi sonuç alacaklar çok daha rahat oluyor.isteyen arkadaşlar olursa doktorun çalıştırdığı fanusun resmini atabilirm.inanın o kadar çok korkuyordum ki ama başardım
albenim canımm nasılsınn egzersizler nasıl gidiyo.??ben hala başlayamadım.ilşki daha rahat olur gibi geliyo.esas parmaktan korkuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?