Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba ark.lar, uzun bir süredir mesajlarınızı takip ediyorum..ben yaklaşık 1 yıldır evliyim, eşimle 5 yıldır birlikteliğimiz vardı..evlendiğimde şok oldum, çünkü vajinismustum, üstelik psikologum. bir süredir parmak egzersizleri yapıyorum ve sırada penis denemesi var..benim için dua edin ve şans dileyin..

aaaaa çok şaşırdımm arkadaşım,Allah yardımcın olsun,inşh en kısa zamanda sen de kurtulursun.....

teşekkür ederim iyi dileklerin için.lütfen parmak egzersizlerine başlayın..vajinanızın anatomisini inceleyin ve vajinismustan kurtulan arkadaşlar da lütfen hemen hamile kalmayın, dikkatli olun..çünkü sağlıklı bir cinsel yaşamın pekişmesi gerekiyor, en az 5-6 ay bekleminizi öneririm..bu durum tekrarlayabilir ve doğum da zor olabilir

ben de yeni yendim,hamile kalmak için erken bencede....zaten zor bi süreçten geçtik,alışmak gerekiyo tabi,

nasıl yendin, merak ediyorum ben de yapabilecekmiyim...en son iki parmak denedim..penis denemesi için korku var içimde..olmazsa hayal kırıklığı yaşarım.(

bende 1,5 yıllık evliyim,siteye yeni üye oldum 1 hfat sonra yendim arkadaşlardan cesaret aldım,internetten vajina anatomisini,kızlık zarı nerededir filan vs. inceliyodum zaten,ben kendi parmağımla bile egzersiz yapamadım,kendim nefes egzersizleri yapıyodum,eşim sadece 1 parmak 1 boğum,denedi,bir iki kez tekrarladıktan sonra oldu ama eşinin bolca kayganlaştırıcı sürmesini tavsiye ederim,kendinde sür ama eş daha çok,birde pozisyon çok önemli,,,,

ben de siteye yeni üye oldum 8 aylık evliyim.ama hala iliş. olmadı.birkaç kezdenedik sadece pns yarısını içeri alabildim.bebe yağı kullandım ve nefes egzersizleri yaptım ama tam olarak birlşme olmadı.artık kayganlaştırıcı almaya karar verdim.sizce ne alsam daha etkili olur

gleit gel bence en ıyısı onu tavsiye ederim

arkadaşım,sitedeki hemen herkes gleitgelen jel le yendiler,su bazlı bir kayganlaştırıcı,zarar vermiyo,Allah senide kurtarsın,kendine güven ,azimli ol inşlh sende aşıcan,,,

arkadaşlar ben egzersizlere tamada başlamşken adet oldum ve bugün bitti.tek parmağı çok rahat aldım ama ben yapamıyrm eşim yaptı bugün pe..s denemesi yapsak çok mu erken olr biraz daha mı egzersiz yapayım?

arkadaşlar ben egzersizlere tamada başlamşken adet oldum ve bugün bitti.tek parmağı çok rahat aldım ama ben yapamıyrm eşim yaptı bugün pe..s denemesi yapsak çok mu erken olr biraz daha mı egzersiz yapayım?
canım herkes farklı farklı yendi burda mesela ben 3 parmak ve kalın mum da dahil tüm egzersizleri tamamladıktan sonra p..s denemesi yaptım ve başardım ama kader senin gibi eşi 1 parmak yapmışken başardı.eğer başaramazsan bu seni olumsuz yönde etkileyecekse deneme biraz daha egzersiz yap.ama başaramazsam da sorun olmaz inadına üstüne giderim diyorsan dene:))

kızlarrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnn kaydirigubbakcemile3
bu günün taze gelini kim sizce hihoyyyt
başardımmmmmmmmmmmmmmmm :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…