- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #158.421
cnm ben hep gözümde büyüttüm ilişkiyi yani kan çok gelecek çarşaf kana bulanacak çok acıyacak die büyüttüm çünkü hiçbişey bilmeden evlendim kaskatı kalıyordum sana özelden de yazdım ben herşeyden aşırı derecede korkan bir insanım hep küçücük çocuklar yapıyor ben neden yapamıom neden bu kadar ödleğim diyordum bizim 8 ay olmadı cnm 8 sadece bir kere giriş oldu zar olayı halledildi yine 2 ay ara verdim yine yapamadım bi insan 10 ay boynca her gün ağlar mı ben ağladım eşimden ayrılmayı düşündüm her seferinde inanıyorum olacak dedi ama şunu anladım ağlayarak bi yere varılmıyor ben ağlayınca vücudum hep kaskatı kaldı eşim her seferinde beni rahatlattı ve kkaderimden ALlah razı olsun zeytinyağı önerdi onunla hallettim ama egzersizler de çok önemli egzersizin amacı beynimize bişeylerin girebileceğini kabul ettirmek hiç birimiz severek isteyerek yapmadık diyorum ya ben de hiç bakamazdım dokunamazdım ama asla önyargılı olma canım burdakilerin %90 ı bu parmak egzersiziyle aştı bence sen de dene eminim olacak sonunu düşün cnm eşinin gözündeki o mululuğu o ışığı göreceğini düşün emin ol acı hissetmeyeceksin ben 28 haziranda aştım ve inanamadım hiçbişey hissetmedim eşime oldu mu dedim oldu dedi gözlerindeki o mutluluğu o ışığı gördüm daha önce hiç öyle değildi kendime kızdım bunun için mi bekledim 10 ay die bu en güzel aylarınızı heba etmeyin ne olur
Bende sen gibiyim acidan cok korkan kisiyim Benim uc ay oldu esim yapariz diyor ama Ben hic denemiorum bile parmak nasil sokayim onu dusunuorum regelim bitsin bakcam yoksa acamam diyorum aci hizetmek istemiorum bana yardim et neolur