- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #158.681
bende öyleyim iölecek gibi oluyorum
Tamam yarin bi dene emlayla bana yaz olmuorsa bizde aldiralim kizliyimiza Ben bi doktora tanisayim Eyer Iyi olcaksa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyleyim iölecek gibi oluyorum
Tamam yarin bi dene emlayla bana yaz olmuorsa bizde aldiralim kizliyimiza Ben bi doktora tanisayim Eyer Iyi olcaksaama sorun kizliktami o acimior bile diyorlar peki aci neden oluor Off cok soru
Tamam yarin bi dene emlayla bana yaz olmuorsa bizde aldiralim kizliyimiza Ben bi doktora tanisayim Eyer Iyi olcaksaama sorun kizliktami o acimior bile diyorlar peki aci neden oluor Off cok soru
bende bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım ben jinekolog a muayene olduğumda bayağı acı çektim çok acıdı parmak ile baktı ve çok gerdi.
Kizlik alininca iliski acisiz olurmu peki Band Doktor kisliyimi bakti ince dedi normal dedi acitmadan bakti alttan o bayiltipla alirlar Problem olmaz yani
bende bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım ben jinekolog a muayene olduğumda bayağı acı çektim çok acıdı parmak ile baktı ve çok gerdi.
bende bi anlasam neden yanıyor acıyor ben parmak egzersizi bile yapamıyorum biraz parmak sokunca yanıyot hemen nefesim kesiliyor bu krem uyuşturursa çare olur inşallah ama ne kadar sürecem onu bilmiyorum
yapan nasıl yapıyor anlamıyorum çatır çatır birlikte oluyorlar bir tek can bizde mi var bilmiyorum ki 3 yılda insan hiçmi yol katetmez ben edemiyorum işte bi eksiklik var ama bilmiyorum
bbilemiyorum belki tek korkumuz kızlıktır arkadaşımın öyle olmuş bizde aynı olurmu bilmiyorum
Icine suren emcek mis yavas yavas Öle net te yazior cogu yapior bunu okul istersen
emla denilen ilaç uyuşturuyor mu? bunu sürdükten sonra eşimle ilişkiye mi giricem bunu anlamadım yoksa egzersiz mi yapıcazSende emla Sur uyusturuor ve yag emen giriormus hic acimadan of bi atlatsak sunu kurban kezcem orda
psikolog a göre 2,3 aylık tedavi dedi ama egzersizler iğrenç nasıl sonuçlanacak anne olmak için bunlara katlanmak lazım başka çare yok.
yapan nasıl yapıyor anlamıyorum çatır çatır birlikte oluyorlar bir tek can bizde mi var bilmiyorum ki 3 yılda insan hiçmi yol katetmez ben edemiyorum işte bi eksiklik var ama bilmiyorum
emla denilen ilaç uyuşturuyor mu? bunu sürdükten sonra eşimle ilişkiye mi giricem bunu anlamadım yoksa egzersiz mi yapıcaz
emla denilen ilaç uyuşturuyor mu? bunu sürdükten sonra eşimle ilişkiye mi giricem bunu anlamadım yoksa egzersiz mi yapıcaz
Aynen 15 yasinda yapior isi zamanlilta Bize bak Off iste allah Verdi bizde böle deneniyoruz iste Ben bakamiordum bile simdi bakiorum ama birsey sokamam acior igne yapior offff bayilayim Öle yapsin diyorum bazen delircem
Iliskiye gircen yagla Sur ama esin birsey taksin cunku uyusuor yok icine kenarina surulcek mis cok arastirdim Ben
uyuşturuyor diyorlar ama bilmiyorum bende tam
Demiyecekmisin sende yarin emlayla peki bu parmak falan nasil sokcan yapabilirmisin sence
bende aynı senin gibiyim yaa bakamıyorum tutamıyorum ama nereye kadar sürecek deli olacam artık giden gelen çocuk yokmu diyo kafayı yemeye az kaldı