Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şimdi bak acı başka birşey,yanma başka.eğer yanmaysa kastığındandır devam et ama acıya neden olmamalı.akıntı veya başka bir belirti var mı?belki iltihap gibi birşey olabilir mi?üşütmeye bağlı olabiliyor ve tedavisi basit.bir doktora gidersin çözülür birkaç güne.acı varsa zorlama bence ama yanma gibi birşeyse daha çok nefes ve kegel yap ve devam et.bana yanma gibi geliyor söylediklerin.

yazmayı unuttum bu arada arkadaşım iltihap tarzı birşey yoktu akıntı vs yok.zaten aynı gün aparatta gidiyor p..gitmiyor iltihap vs olsa
belki aparatı da alamam değil mi?bu arada çok teşekkür ederim ilgin için..

valla canım yaa bende çok sinirlenmiştim ve de gözlerim dolmuştu ama şunu öğrendim ki arkadaş ortamında her aklıma gelen lafı konuşmamam gerekiyormuş :19: ben iyi niyetli bi şekilde söylemiştim onun şöyle demesi gerekmez miydi sence ''Allah gönlüne göre versin ya da Allah isteyen herkese versin ''diye; ben olsam öyle derdim yani :16:

evet bence de en uygunu öyle demesiymiş.çok sinirlendim arkadaşına ben bile insan gibi derdini açmışsın ne demiş çekmeyen bilmiyor ki
bu derdi nereden anlayacak..

yok hacico yaa beni arkadaşım da üzmedi halbuki o anlattıkça ben dinledim konu hep bebek olunca gizliden doldum galiba.o gidince aniden ağladım böyle çaresiz hissettim kendimi.saatlerce birlikteydik bana ders veriyordu.zaten öncesinde beni eşimin arkadaşı o kadar üzmüştü ki onun üstüne kimse üzemez zaten.annemin önünde yerin dibine girdim ağlayark uyuya kalmışım.sabah da eşim uyandırdı yine ağlayarak uyandım.neler çekiyorum.kimseyle görüşmüyorum doğru dürüst.herşeyi içime atıyorum.o kadar zor ki karşındakinin gözlerine bakarak üzülmüyormuş gibi davranmak.ve ben yenmiş gibi bir başkasına da yardım ediyorum bıktım rol yapmaktan bu kişi benim ablam:(((( ablam beni affetsin onu çok seviyorum inşallah oda yenip kurtulur.dualarınza çok ihitiyacımm var arkadaşlar..
çaylar cinselik içinmi.?rahatlarım biraz inşallah.çok sağol canım.dün kitaplardan da bahsedilmişti.belki farklı şeylerde yapmam gerekiyor.

ablanda sende en kısa zamanda kurtulursunuz inşallah canım kısacası bu derdi yaşayan herkes kurtulur inşallah :16: çaylar da hem rahatlatır hem sakinleştirirde şöyle ki rezene çayının cinsel gücü arttırıcı istek verici etkisi var :17: adaçayı da bayanlarda ilişki sırasında ıslanmayı sağlamaya yardımcı etkisi var zeycanım mutlaka al iç sallama çay ya da aktardan doğal bitki çayı halinde olanından al tamam mı? :7: kendini koyverme inan ki başarabilesin :13:

ablanda sende en kısa zamanda kurtulursunuz inşallah canım kısacası bu derdi yaşayan herkes kurtulur inşallah :16: çaylar da hem rahatlatır hem sakinleştirirde şöyle ki rezene çayının cinsel gücü arttırıcı istek verici etkisi var :17: adaçayı da bayanlarda ilişki sırasında ıslanmayı sağlamaya yardımcı etkisi var zeycanım mutlaka al iç sallama çay ya da aktardan doğal bitki çayı halinde olanından al tamam mı? :7: kendini koyverme inan ki başarabilesin :13:

ayy gerçekten istek arttırıcı etkisi varmı kuzum yaa bn bide doğum kontrol ilacı kulanıorm pek bi isteksizlik yapıoda :31::31::31::31:

ayy gerçekten istek arttırıcı etkisi varmı kuzum yaa bn bide doğum kontrol ilacı kulanıorm pek bi isteksizlik yapıoda :31::31::31::31:

evet canım rezene çayını biz bi gün eşimle içmiştik :5: öylesine yatmadan önce çay demlemeye üşenmiştim de o yüzden yani :34:artık ne kadar tembellik vardıysa üstümde o gün :17: sonra acayip bi istek geldi normalde ben o konuda hiç önce davranmam çok utanırım sıkılırım ama kendime şaşırmıştım eşimde şaşırmıştı tabi ama o zamanlar yenmeden önceydi :118: bikaç gündür eşimle küsüz de barışalım yine rezene içmeyi planlıyorum :17:

evet canım rezene çayını biz bi gün eşimle içmiştik :5: öylesine yatmadan önce çay demlemeye üşenmiştim de o yüzden yani :34:artık ne kadar tembellik vardıysa üstümde o gün :17: sonra acayip bi istek geldi normalde ben o konuda hiç önce davranmam çok utanırım sıkılırım ama kendime şaşırmıştım eşimde şaşırmıştı tabi ama o zamanlar yenmeden önceydi :118: bikaç gündür eşimle küsüz de barışalım yine rezene içmeyi planlıyorum :17:

haha ay şu küsmeler olmasa olmaz:9::9::9:
ozaman akşama derhal bi rezene demliorm ben :17::17::17::17::17:

Anliyorum canım saol ilgin icin peki senin dedigin gibi iki parmak bir bogum makas gibi yaptiktan sonra aparatmi kullansam arkadaslar mumla yapiyor ya sen nasil yaptin peki sonrasinda

mum filan zor olmayacaksa yap ama hangi doktora sorarsan çoğu parmakla çalış der.benim doktorum mesela bir tek cüce hastası varmış parmağı yetişmiyomuş o yüzden bir tek ona müsade etmiş.parmağı tavsiye etmelerinin sebebi p...s in yapısına aparattan daha yakın olması ve hareketli bir yapısının olması..mumla çalışanlara sor bak hepsi parmak sokmaya cesaret edemediğinden mumla çalışıyo..ben ikisini de denemiş biri olarak helal olsun mumla çalışanlara diyorum ne kadar güçlü ve azimliler..sen parmakla yapabiliyosan parmakla devam et

kızlar kafam çok karışık buraya girmesem galiba bir süre iyi olacak benim için.herkes hakkını helal etsin.teşekkür ederim herkese.inşallah herkes kurtulur bu durumdan bende birgün yendiğimi yazarım inşallah:((

bu yazdığımı okuyacakmısın bilmiyorum ama geçen kış bende senin gibiydim kafam çok karışıktı ve bunalımdaydım beni terapist pakladı.burası yetmedi.anladığım kadarıyla sende aynı durumdasın bence sende cinsel terapiste git canım.

amaa avesra zaten düzenli yapmadım halbuki kendime gün vermiştim beceremedim.şu an 7 cm kalınlıkta 8 cm uzunluğunda en son salı günü almıştım.eşimin serçe parmağını zar zor ellerini bırakamadan aldım.ya ben yanlış mı yapıyorum.hiçbirşeye yoğunlaşamıyorum.motive olamıyorum.gece de uyayamadım.sıkıntımdan.dua okuyorum korktum iyice.inşallah sağlıklı düşünebilirim ne yaptığımı bilmiyorum.
RABBİM daha kötüsünden korusun hepimizi....

zeycanım şimdi okudum 7 cm diyosun ya 7 cm de pes edilir mi??yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin.parmakla yenenler yapamaz senin yaptığını sen zor olanı başarmışsın..aman pes etme ara verme...

Ben birinci parmak ikinci boğumdayım fakat boğumu tam yapamadım gibi 1,5 oldu gibi orada et gibi bişey geliyor elime yanlış yerdemiyim sanki duvar gibi gitmiyor gibi yada ben cesaret edemiyorum parmakla yapmam lazım eşimle birinci boğumu yapabiliyorum sanırım kendi parmağım orada iken iğrenme gibi bişey oluyor gibi inşallah atlatırım bu hastalığı artık beş yıl oldu bebeğim olsun buradan sizlerle başarılı olursam bildiricem bana tavsiyesi olanlar varsa yardımlarınızı bekliyorum:ssz:

Ben birinci parmak ikinci boğumdayım fakat boğumu tam yapamadım gibi 1,5 oldu gibi orada et gibi bişey geliyor elime yanlış yerdemiyim sanki duvar gibi gitmiyor gibi yada ben cesaret edemiyorum parmakla yapmam lazım eşimle birinci boğumu yapabiliyorum sanırım kendi parmağım orada iken iğrenme gibi bişey oluyor gibi inşallah atlatırım bu hastalığı artık beş yıl oldu bebeğim olsun buradan sizlerle başarılı olursam bildiricem bana tavsiyesi olanlar varsa yardımlarınızı bekliyorum:ssz:

canım ıkındığın zaman o et parçasının kaltığını göreceksin kalkınca parmağını popo yönüne ittir. kendi parmağımla bende bi garip oluyordum. ama parmağma prezrvtf geçirince alabilmiştim. bak takıldığın duvar bu resmini daha önce paylaşmıştım. yeni arkadaşlarımızda görsün die sık sık paylaşıyorum. ıkıınca popo yönüne ittir tatlm olurmuEki Görüntüle 807711

aaaa marketten flnmı aldın yaz be janım markasını:1::1:
bende aktara gidecektim

aktardan alsan da olur canım zaten niye olmasın ki sonucu yaz ama merak ederim :34:
evet doğum kontrol hapı isteksizlik yapıyomuş canım ben kullanmıyorum ama bu gidişle bende başlicam kullanmaya çünkü iyice alışana kadar hamile kalmak pek istemiyorum :13:

aktardan alsan da olur canım zaten niye olmasın ki sonucu yaz ama merak ederim :34:
evet doğum kontrol hapı isteksizlik yapıyomuş canım ben kullanmıyorum ama bu gidişle bende başlicam kullanmaya çünkü iyice alışana kadar hamile kalmak pek istemiyorum :13:

bende sadece prezervtf lemı korunsam diorm ilaç neticede ama korkuormda . ilaç çok rahatta yan etkisi pek kötü baksana hele bizim gibiler için :18::18::18:

ayy hay allah razı olsun cnm bencede yaa . ben aparatla yendm ama 3 parmağıda denemiştim çok zordu. kesinlikle 2 parmak ile makas çalışması çok mantıklı:46::46::46:

arkadaşım bişey sormak istiyorum bu makas gibi aç kapa yapıyorsunuz ya onda parmaklar iyice açılıyor mu bir de günde kaç dk yapmalıyız esnetiyo mu vajinayı

bende sadece prezervtf lemı korunsam diorm ilaç neticede ama korkuormda . ilaç çok rahatta yan etkisi pek kötü baksana hele bizim gibiler için :18::18::18:

bilmiyorum canım ben o yendiğim günden beri bi daha hiç deneme yapmadığım için biraz tereddütlüyüm :18::18: inşallah rahat olur 2.denememiz :16: przvatifle normalde de bi insan zorlanıyomuş galiba o arkadaş öyle söylemişti bana ama başka kullanıpta memnun olan varsa bilmiyorum sormak lazım vajiyi yenen arkadaşlar nasıl korunuyo diye :34:

yaklaşık iki senelik evliyim bu siteyi yeni keşfettim Allah buradakilerden razı olsun... başarmaya çalışıyorum...bazen umutlanıyorum bazen de bugünkü gibi oluyorum:(( mumla çalıştım belki çok fazla zaman çalışmadım ama dün eşimle bi deneyeyim dedim herşey başlangıçta iyi o deneme anı geldi mi yine aynı duygular birazı girdi ıkındım falan ama ağrıdı. bi de eşim benim tutmamı istemiyor sen yerleştir ben iterim diyo. öyle de yani benim elim olmadan yine kasıyorum.ne biliym ya eşimi de mutsuz ettiğimi düşünerek 2 kat mutsuz oluyorum. bi de işten yorgun geliyorum 4 gibi.yorgunken de hiç gevşeyemiyorum.sadece hafta sonu çalışsam olur mu ki:(((

arkadaşım bişey sormak istiyorum bu makas gibi aç kapa yapıyorsunuz ya onda parmaklar iyice açılıyor mu bir de günde kaç dk yapmalıyız esnetiyo mu vajinayı

ben parmakla aç kapa hiç yapmadm cnm aparatla yendm ama 3 parmak çok zor oluo gerçekten .
yani içini esnetmek adına açabilgn kdr aç. hareket ettir. ben egzersize başladımmı zaman nası geçio anlamıodm wala yarım saat 45 dk oluodu cnm. en kötü 2 günde 1 yapmak lazım bence::34:

Back
X