Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar bende parmakla egzersiz yapıyorum aparatla rahat edemedim çünkü. 1.5 haftadır yapıyorum ve işaret parmağımın 2 boğumunu orta parmağımınsa 1.5 boğum kadarını alabiliyorum sonrası yok :( bol bol jel sürüyorum nefes alıp ittiriyorum. ilerledi sanıyorum bi bakıyorum yine aynı yerde. niye ilerlemiyor bu parmak kafayı yicem. Moralim bozuluyor çok hep aynı yerde sayıyorum.

Merhaba arkadaşlar bende parmakla egzersiz yapıyorum aparatla rahat edemedim çünkü. 1.5 haftadır yapıyorum ve işaret parmağımın 2 boğumunu orta parmağımınsa 1.5 boğum kadarını alabiliyorum sonrası yok :( bol bol jel sürüyorum nefes alıp ittiriyorum. ilerledi sanıyorum bi bakıyorum yine aynı yerde. niye ilerlemiyor bu parmak kafayı yicem. Moralim bozuluyor çok hep aynı yerde sayıyorum.

canımmm parmağına prezervaıf gecırıp denermısın bıde popo yonune doğru ıttır canım

adaçayını içerdik eşimle kışın boğaz ağrısı için bak bunu da bilmiyordum.canım sağol bilgiler için papatya da içsek mi acaba sakinleştirici özelliği var ya.sende içtin mi.?

inşallah ablam da yener ya kime üzüleceğimi bilmiyorum ve bunu kimselerde bilmiyor ablamda beni bilmiyor.gücüm yetmedi kaldırmaya.ona yardım etmeye.artık dua zamanı benim için dönüm noktası ya bitecek ya da bu baş ağrıları devam edecek.murluluk ilacı felan da varmış kafaya takmamak için birşeyleri onu da kullannan var mıdır acaba?? onu da burda duymuştum...

papatya çayı hiç içmedim ama sakinleştirici özelliği var onunda sanırım iyi olur ama hepsini aynı anda içme derim gün gün 1 fincan sağlık için zararı olmaz kuzum.benimde kardeşim evlenecek benim vajili olduğumu biliyordu bende yendiğimde ona söylemiştim çok kolaymış boş yere bu kadar beklemişim falan diye anlatmıştım oda çok sevinmişti ama şu an çok kolay bi şekilde yaptığımı düşünüyodur belki.bilse daha hiç deneme bile yapamadığımı belki onda da bi korku olur söylemedim yani :34:

Arkadaşlar merhaba, ben bi süre önce yendim diye yazfım buraya ancak bir sorunum var, rahatlıkla tam anlamıyla olmuyo. Her seferinde ben üstte ıkınarak sokmaya çalışıyorum. Acaba tam anlamıyla olmadı mı da böyle sorun oluyo. Şunu sormak istiyorum yenen arkadaşlara. Yendikten sonra hiç müdahaleye gerek kalmadan istediğiniz anda p...s yolunu bulup oraya giriyor mu? Lütfen cvp verin, artık nornal sekilde ilişki olsun istiyorum,

Arkadaşlar merhaba, ben bi süre önce yendim diye yazfım buraya ancak bir sorunum var, rahatlıkla tam anlamıyla olmuyo. Her seferinde ben üstte ıkınarak sokmaya çalışıyorum. Acaba tam anlamıyla olmadı mı da böyle sorun oluyo. Şunu sormak istiyorum yenen arkadaşlara. Yendikten sonra hiç müdahaleye gerek kalmadan istediğiniz anda p...s yolunu bulup oraya giriyor mu? Lütfen cvp verin, artık nornal sekilde ilişki olsun istiyorum,

canım ilk zamanlar öyle oluyor bende üstte çok yavaş ittiriyorum. biraz bekledikten biraz hareket ettikten sonra eşim üste geçiyor. normal cnm korkma buradaki yenen arkadaşlara bende sormustum çoğunun bu şekil ama zamanla değişecek

. Lateau çok tesekkür ederim cvp yazdığın içşn ancak gercekten yardıma ihtiycım var. Hangi pozisyonda rahatlıkla kendiliğinden oluyor bu iş? Eşim de artık çok bunaldı

. Lateau çok tesekkür ederim cvp yazdığın içşn ancak gercekten yardıma ihtiycım var. Hangi pozisyonda rahatlıkla kendiliğinden oluyor bu iş? Eşim de artık çok bunaldı

cnm öyle pratik bişey diyemem herkes eşiyle sorun yaşıyo da sen en çok hangi pozizyonda rahatsan şimdilik öyle gidin. soruna net olarak bir cevap yok sadece zaman ve sık yapmak vaji alıştıkça daha rahat oluyor

canm hepmz yendkten sonra ayni seyleri yasadik... onemli olani astik ona bak.gerisi zaman ve deneme.. iliskiye illa yapacam die baslamamak lazim..gidisata gore devam edince kasmazsin ..biz illa yapcaz die buyusu kaciyo... pozisyonda neye rahatsan denemeye devam et..mesela ustte yapabilion ustte basla snra degstr pozsyonunu... birde yavas yavas ve skmadan hepimz aynydik emin ol.esinlede konus guzelce ..tamamen alismayla ilgli denemeyle ilgli birde esin yardmci olup yonlendrmeye yardm etmesi onemli..

olabilir canım düşünüyorum da benim doktorum parmaklar ikiye hiç 3 boğum yaptırmadı mesela aparattada öyledir bak gördünmü boşuna ümitsizliğe kapılmışsın sen çoğumuzdan iyisin bee ben yenmiş halimle 7 cm aparatı alabilirmiyim bilmiyorum:)) parmak alırımda aparatı sanmıyorum :) ablanda aşar inşallah.ben dua ederken Allahım bana da onlara da yardım et diye dua ediyorum onlar da siz oluyosunuz :)

canımm çok sağol hayırlı cumalar:) bugün daha iyiyim daha pozitifim erkenden de kalktım.ben 8 cm deniycem bakalım inşallah. cm'lerle korkmuyorum eşle olmasa da oluyormuş öyle diyen arkadaşlar da var.
Allah razı olsun duaların için bende senin gibi ediyorum deniz RABBİM kabul etsin dualarımızı..

papatya çayı hiç içmedim ama sakinleştirici özelliği var onunda sanırım iyi olur ama hepsini aynı anda içme derim gün gün 1 fincan sağlık için zararı olmaz kuzum.benimde kardeşim evlenecek benim vajili olduğumu biliyordu bende yendiğimde ona söylemiştim çok kolaymış boş yere bu kadar beklemişim falan diye anlatmıştım oda çok sevinmişti ama şu an çok kolay bi şekilde yaptığımı düşünüyodur belki.bilse daha hiç deneme bile yapamadığımı belki onda da bi korku olur söylemedim yani :34:

bende öyleyiim ya neler neler anlattım üzülmesin diye.kendim yapamazken ona yardım ettim o benden daha iyi ilerliyor artık :) ben kendimi üzüyorum.çok da utandım kardeş neyse de büyüğe anlatmak daha zor galiba :)

canım prezervatifle pek rahat edemedim ama popo yönüne ittiriyorum yok ama olmuyo tam 1 saattir uğraşıyorum yok hala aynı sanki oradan sonra gtmezmş gbi duvar gibi ilerisi yok gibi.. deliricem.

canım sınırını morlaını bozma hemen bende hep parmakla calıstım kımı gun bende alamıodum arada olur boyle stres yapoam sakın ol baska bıseyle ılgılenırken ıttır kafan ı oraya adapte etme olucak emın ol :16:

hep yeni kişilerle dolmuş burası uzun süre yoktum ve gördüğüm manzara karşısında çok üzüldüm nekadarda çok var bu derdi çekenn senem doldu ben daha yenemedim tembelliğimden cesaretsizliğimden evliliğim 2 .ci ayında burayı buldum ama işte bugüne kadar tembelliğimden geldim aman siz böyle yapmayın ilk günlerime dönmeyi öyle çok isterdimki cesaretimde fazlaydı deneme isteğimde zaman ilerledikçe istekde kalmıyo oyüzden siz siz olun geç kalmayın taze bilgilerle yenmeye çalışın ben şimdi oakdar çok şey öğrendimki öğrendiğim halde yapamıyorum beynim dur dedi artık çalışmıyo bildiklerimle beraber odunlaştım kaldım size tavsiyem kafanız kalıpsallaşmadan hemen çözün bu işi beklemeyin .. Allah yardımcınız olsun..

hep yeni kişilerle dolmuş burası uzun süre yoktum ve gördüğüm manzara karşısında çok üzüldüm nekadarda çok var bu derdi çekenn senem doldu ben daha yenemedim tembelliğimden cesaretsizliğimden evliliğim 2 .ci ayında burayı buldum ama işte bugüne kadar tembelliğimden geldim aman siz böyle yapmayın ilk günlerime dönmeyi öyle çok isterdimki cesaretimde fazlaydı deneme isteğimde zaman ilerledikçe istekde kalmıyo oyüzden siz siz olun geç kalmayın taze bilgilerle yenmeye çalışın ben şimdi oakdar çok şey öğrendimki öğrendiğim halde yapamıyorum beynim dur dedi artık çalışmıyo bildiklerimle beraber odunlaştım kaldım size tavsiyem kafanız kalıpsallaşmadan hemen çözün bu işi beklemeyin .. Allah yardımcınız olsun..

ahhh cecemm ahhh halen yapamadın demi bacım seni yılın degil yüzyılın tembeli şeçiyoruz millet yaptıda hamile kalanlar oldu peeessss

senin bitmişi herşey .acı mı yanma mı emin olamadığına göre yanma o.geçen kkaderim tarif etmişti,tam tarif ettiği gibiydi.hani peklik yaşadığımız zaman yani kabız,çıkarınca bağırsaklarda bir sızı gibi kalır ya,hah işte onun gibi bir sızıysa o yanma,acı denemez ona.o normal.öyleyse gönül rahatlığıyla devam et ve noktayı koy:)z. yağı kullanıyorsun değil mi?kullanmıyorsan mutlaka dene bu aşamada.yarıya kadar oldu,bir tık daha açıldı diyorsun ya işte hangi pozisyondaysan o noktada eşine doğru hafifçe eğil ve ileri geri hareket ettir vücudunu.hadi kutlayalım artık.çünkü sadece pozisyon sıkıntın var.eğer üstteysen yarıya kadar alabilince eşine doğru hafif eğil ve hareket et.az kaldı az:))))

ah ciddimi sin arkadaşım ya sona az mı kaldı evet kutlamamız lazım o zaman yupppy:))aynen tarif ettiğin gibi arkadaşım sızı öyleyse o.
zeytinyağı ilk kez denedik ve bayağı faydalıymış onu anladık:)pozisyon olarak üstte,altta hepsini denedik.Alttada oluyor aynı yere kadar
geliyoruz.ay bitsin de kurtulayım artık çocuk istiyorummm..

cecemm selm cnm seninle aynı zamanda bulunmadık burda ama seni soran yazan çok oluode cecem naptı die haberin olsun bence bırakma buraları:34:

Cecemm canım seni gördüğüme sevindim ama bu şekilde olmayaydı keşke :( Sen söylenebilecek herşeyi zaten biliyorsun ve zamanında bunlar sana heeep söylendi. Hadi be canım artık kendine kötülük etmekten vazgeç. Son bi hışımla bitiriver şunu. Çok az kalmıştı senin ama :34:

ahhh cecemm ahhh halen yapamadın demi bacım seni yılın degil yüzyılın tembeli şeçiyoruz millet yaptıda hamile kalanlar oldu peeessss

Evrim'im canım sen nasılsın arkadaşım ? Sizleri tekrar bu topicte gördüğüme çoook sevindim. Eskisi gibi olsa keşke buralar :14: Elab-Cecemm-Gökçeeee-Minel-Mina-Yasemin-Delikısss aaah ah

Canımmm:50: Çok üzüldüm ya, oysa ne kadar hevesliydin yenmek için. Ben inanıyorum sen yaparsın ama dediğin gibi şu cesaret...
Seni görünce yenmiştir dedim ben de girmiyorum ne zamandır buraya. Ama yine kötü haber :14:
Kuzum yapmaman için bi neden yok. Sen egzersiz yapan ve ilerleten kızsın. Nolur pes etme, etme ki gör ne kadar kolaymış. Ne diyeyim ki daha inşallah kurtulursun bir an önce :29:
Cecemm canım seni gördüğüme sevindim ama bu şekilde olmayaydı keşke :( Sen söylenebilecek herşeyi zaten biliyorsun ve zamanında bunlar sana heeep söylendi. Hadi be canım artık kendine kötülük etmekten vazgeç. Son bi hışımla bitiriver şunu. Çok az kalmıştı senin ama :34:

Evrim'im canım sen nasılsın arkadaşım ? Sizleri tekrar bu topicte gördüğüme çoook sevindim. Eskisi gibi olsa keşke buralar :14: Elab-Cecemm-Gökçeeee-Minel-Mina-Yasemin-Delikısss aaah ah

Ben bu topiğe uğrayamıyorum canım artık, kpss hazırlıklarına başladım pek vakit bulamıyorum :6:
Burda olduğum zaman herkese yardım etmek istiyorum, ders çalışmaya vakit kalmıyor bu sefer :1:
Sen nasılsın?

Back
X