Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar emla kremle yendiğini söyleyenler olmuş ilişkiden ne kadar önce süreceğiz vede vajinanın içine mi süreceğiz bilen biri varsa açıklaya bilir mi? Ben daha yeniyim parmak egzersizi yapmadım 2. denemem olacak. dolayısyla parmak egzersizine başlamadığım için sadece kenarlarına sürebileceğim haralde

Burayi oku Canim

ilk ilişkide emla kullanımı - İlaçpedia

8.5cm den kastınz genişliği mi ve eşim yapmak istiyor ilk parmağı ile sanırım bu geriyor beni. Ve bir sorum olacak bu egzersizlerde kızlık zarı kanaması oluyo mu. Yani oluyordur herhalde. Eşim işte bunu kendisi yapmak en azından parmağı ile yani istiyo.

evet, en olarak çevresini ölçüyorum mezuro mu ne onunla. hani şu terzilerin ölçtükleri aletle. kızlık zarı kanaması olmadı henüz. zaten orda delik var. vajinamız dümdüz kapalı değil. o delik de aparatlarla yavaş yavaş genişlediğinden dolayı daha henüz kanamam olmadı.

sakın korkma ve 2. denemeni çıkar aklından bir kere denedin ve regl oldun tamam mı ? nasıl yaptığını hatırla ve lütfen bu defa yağı çok sür.

Kaderim teşekkür ederim beni çok güzel motive ediyorsun umarım dediğin gibi olur ben yıprandım artık eşimlede aramız açıldı artık dün doktorun yanında neredeyse tartıştık beni doktora kötü olarak yansıttı, doktor da bana ilaç verdi ilerleyen aşamalarda depresyona girebilirsin dedi tedbir amaçlıymış ilaç içmek istemiyorum çünkü anne olmak istiyorum hamileliği geciktirmem lazım antideprasan içersem yani bir rahat yüzü göremeyecek miyim ben?

Son düzenleme:
canım ben egzersiz yapmadığım için bilmiyorum inan dilatör sanıyorum o aparatların adı ve bence eczanelerde olabilir.bilenler söylesin ama ben malesef bu konuda bilgi sahibi değilim.

kaderim yaa ben de bişey sorucam sana, ben eşle yapabiliyorum artık normale döndüm, o tuhaf hisler falan da gitti ,ama eşim prezervatif kullandığı zaman zor alıyorum içime ve yarısı anca giriyo bi de üstüne gitgel fln yapamıyorum. sanki p.. iki katı büyüyo onu takınca.
eşim hap içmemi istemiyo, bunu kullanmak zorunda ama bu sefer de ben yapamıyorum :( bunun da kolay bi yolu var mı alışmam için :18:

kaderim yaa ben de bişey sorucam sana, ben eşle yapabiliyorum artık normale döndüm, o tuhaf hisler falan da gitti ,ama eşim prezervatif kullandığı zaman zor alıyorum içime ve yarısı anca giriyo bi de üstüne gitgel fln yapamıyorum. sanki p.. iki katı büyüyo onu takınca.
eşim hap içmemi istemiyo, bunu kullanmak zorunda ama bu sefer de ben yapamıyorum :( bunun da kolay bi yolu var mı alışmam için :18:

Ne mutlu sana aştın inşallah bende aşarım artık doktorun dediğine göre böyle devam edersem depresyona girecekmişim

aynen bende de öyle oldu..

kızlar tam gaz devamm. aynen dediğiniz gibi. ben egzerszlerden önce muayene olmuştm doktor zarın esnek değil kanayacak ilişkide demişti. egzersz ve yendikten sonra tekrar gittim anlattım doktora kanamadı die tekrar baktı zaın duruo esnetmişsin kanamaz artık dedi. yani yavaş yavaş genişlettiğimiz için kanamıyor kızlar :34:

canım merhaba bende sen gibiydim prezervatfle çok zorlanıyordum .kısa bir süre ilaç kullandım alışana kadar yani . sonrasında prezervatf ile denememde zor olmadı. şimdi bu ay son bırakıyorum artık ilacı.kısa bi süre ilaç kullan istersen sonrasında hemen geçersn prezervatife.:34:

Ne mutlu sana aştın inşallah bende aşarım artık doktorun dediğine göre böyle devam edersem depresyona girecekmişim

canım sen bi kere aldın, artık rahat yaparsın, depresyon diyosun bak olay pskolojik. rahat bırak kendini. bunu ne kdr çok düşünürsen o kdr olumsuz olur. düşünme, anı yaşa. illa olcak diye başlama ilişkiye, olmazsa da sorun yok pskolojisiyle başlayın, stres olmadan yaparsınız

gayed senın korkularını bende yasadım ilk bırlesmede canım yandıdıgı ıcın gerıcektım kendımı ve ikinci denememde olmustu zar yırtılmıs ve rahattım artık ama bı sorun vardı sankı ben hıc basaramımıs gıbı hıssedıyordum kendımı esıme dedımkı tekrar yapalım ve yapamamıstım olmamıstı ve umutsuzluga kapılmıstım bı abla vardı hemen onu aradım dr gıtmıs tedavı olanlardandı o konustum anlattım ve dedıkı 3 gun ara ver bı krem onerdı onu kullan vajına tahrısı ıcın ben onu kullandım tabı sabırsız ben 3 gun beklemedım 2 gun sonunda tekrar denedık ve oldu koturolun sende olması cok onemlı sen yonlendırmeye calıs ve pozısyoında onemlı tavsıyem ustte olman cnm bıde cok strese gırersen deneme oncesı dus al cok rahatlatıyor ben oyle yaptım tabıkı olmassa olamslarımızdan yag bol bol surmeyı unutma rahat olamaya calıs bı sorun olursa yazabılırsın

canım merhaba bende sen gibiydim prezervatfle çok zorlanıyordum .kısa bir süre ilaç kullandım alışana kadar yani . sonrasında prezervatf ile denememde zor olmadı. şimdi bu ay son bırakıyorum artık ilacı.kısa bi süre ilaç kullan istersen sonrasında hemen geçersn prezervatife.:34:

of yaa hapı bana yasakladı, ben korunurum sen ne hap ne iğne dedi :(
ee ben de yapamıyorum, o da biraz böyle alış, prezervatifle de yaparsın diyo ama bilmiyorum onu takınca sanki 2 kat büyüyo, zorla sokuyorum. benim için sorun yok diğer türlü ama eşim korkuyo bu sefer de yanlışlıkla bişey yapıp hamile kalmamdan :) ben de tırsıyorum, bi rahat olamıyoz yani :)

of yaa hapı bana yasakladı, ben korunurum sen ne hap ne iğne dedi :(
ee ben de yapamıyorum, o da biraz böyle alış, prezervatifle de yaparsın diyo ama bilmiyorum onu takınca sanki 2 kat büyüyo, zorla sokuyorum. benim için sorun yok diğer türlü ama eşim korkuyo bu sefer de yanlışlıkla bişey yapıp hamile kalmamdan :) ben de tırsıyorum, bi rahat olamıyoz yani :)

cnm bak onun ince olanları falan var
Fetherlite Ultima
buna bi bak istersen yavaş yavaş alıştır kendini mesela yumurlama dönemn olmağı zamanlarda prezervatfsz dene. yavaş yavaş alışırsın. bende nefret ediyordum sen gibi ama ilaç kullanmak istemedğim için alıştrdım kendimi

Son düzenleme:
Ozel mesaj atan arkadasim cok tesekkur ederim mesajin icin . Fazla mesaj yazmadigim ve yeni uye oldugum icin cevap yazamadim kusura bakma. Tek istegim egzersizlerde kanamam olursa esim de yok yanimda bide yasadiklarimdan sonra boyle biseyle de ugrasmak istemiyorum. Hafif egzersizlerle baslicam esimin yanina gittigimde onunla egzersizlere devam ederim diye dusunuyorum. Burayi surekli takipteyim ve moral acisindan gayet iyi oluyor basaranlar ne mutlu onlara..

cnm bn aparatimi mumdan yapmistim bu kalin mumlar varya onlardan alip
yontuyosun p...s sekline getiriyon ucu aynen p....s gbi yuvarlak oluyo
kuckten buyuge dogru yap
4,5,6,8,10cm cevresi olarak yap
hepsini strec filme sar ve prezervatifle
dene

Peki saol canim, not aliyorum.birgun basarmis sekilde yazmayi cok istiyorum :(

benim yardima çoooook ihtiyacim var esimin iki parmagini icime alamiyorum kasiliyorum ucu bile girse bacaklarim kapaniyor yardim yardim yardim kafayi yicem. kendim hiç yapamiyorim. ondan esimle yspiyorim isaret parmagini bitirdik

bana o kadar zor geliyordu ki çocuğu olanlara gıptayla bakıyordum sanki büyük bir iş yapmışlar gibi kutsal insanlar gibi geliyordu bana ama sonra başardım egzersizlerle ve buranın yardımıyla

Back
X