- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #162.981
Egzersizlere hiç başlamayan ya da yeni yeni başlayanlar var mı acaba?Eğer "Ben bu işi kesin çözeceğim!" diyen varsa,klinikte henüz tedavi olmuş biri olarak yardım edeceğim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıımmm anladım.Acın ağrın olmuyorsa tamam o zaman.Misler gibi yap egzersizlerini.Bizim o doktorlardan neyimiz eksik üç günde çözüyoruz diyorlar.Biz de bir haftada çözelim hadi :)
canım merhaba hosgeldınnnn...burayı bulmana cok cok sevındım.ılk adımı atmıs bulunmaktasınn.daha once egzersız yaptınmı vajınanı ınceledınmı.hıcmı gırıs sağlanmıyor esınle durumunu bı acıkla.ona gore egzersızlere baslayalaım okduysan burdakı herkes egzersızle yendı egzersız yaparsan ve azımlı olursan sende yenersın canım.sımdı bıraz durumundan bahset bakalım![]()
merhaba canım azoncekı yazın benımde dıkatımı cekmıstım ben ıcımden gecırıken ah masalll ah masalll dıye:):) melısa cevap yazdı kalp kalbe karsımıs.tatlım burda arkadaslarımız zaten zor egzersız yapıyolar hatta son zamanlarda soyle soleyım kımse egzerszı yapmaya yeltenmıyor ve cok kzııorum..sen oyle yazmak ıstemmsındır ama yazılarımıza dıkat edersek arkadaslarımızda motıve olr.benımde egzersızde hıc canım yanmamıstı mesela.ve kızlar sızlerdende rıcam var eskıden buraya her gun gırenler ne asamd aoldunu yazardı kımısı 1 parmaktayım kımı 2.5 cmdeyım dıye ama sımdı kımse sunu yaptım su asamaya geldım dıye yazmıyor lutfen bıraz azımlı davaranalımm.bu hastalıktan kurtulmanın baska caresı yok![]()
beraber tüm engelleri asalım bana uyar kimin ne bilgisi varsa paylaşmasından mutlu olurum.. sözde dinlerim :)
yaparsın soyle dusun benden daha öndesin..ben daha kotuyum bu konuda
evet özellikle yazıyorum bende, olumsuzlukları tecrübeli arkadaşlara mümkünse özelden yazın diye, burda birbirinizi olumlu yada olumsuz çok fazla etkiliyorsunuz diye. sitenin felaket tellalı vardı Allahtan o da duruldu artık =)
acımaz tabıkı kaderin yağları bunlarrrrr:):)![]()
Hosbulduk cnm ben 6 aylik evliyken surekli girip okuyordum bir turlu cesaret edemiyordum snra ustune dusmedim ama bir baktım zaman cok cabuk geciyor hemen hemen bir aydir takip ediyorum okuyorum gecen gun serce parmagimi orta parmagimin yarisini soktum ama bir türlü muma gecemedim nasıl ilerliyecegim bilmiyorum
evet özellikle yazıyorum bende, olumsuzlukları tecrübeli arkadaşlara mümkünse özelden yazın diye, burda birbirinizi olumlu yada olumsuz çok fazla etkiliyorsunuz diye. sitenin felaket tellalı vardı Allahtan o da duruldu artık =)
sende benim gibi yap arkadaşların tavsiyelerini dinle inan cesaretin oluyor ve daha olumlu bakmaya baslıyorsun
anestol onun kadar etkili değil canım.fiyatına bakma sen ver parayı bir seferliğine tamamdır.O paket bitmeden sorunun çözülecek inş.
Hosbulduk cnm ben 6 aylik evliyken surekli girip okuyordum bir turlu cesaret edemiyordum snra ustune dusmedim ama bir baktım zaman cok cabuk geciyor hemen hemen bir aydir takip ediyorum okuyorum gecen gun serce parmagimi orta parmagimin yarisini soktum ama bir türlü muma gecemedim nasıl ilerliyecegim bilmiyorum
ben parmak egzersizinde saniye saniye yazdım valla :)
kımdı bu felaket telleı kaderımmmm unutum benyaaa yada bır an kafam durduuu
güzel biriydi hatırla bakalım uzaklardan bir güzel =) acımaz deme![]()
ben parmak egzersizinde saniye saniye yazdım valla :)
Tavsiyelerin neler cnm
tatlım muma gecmene gerke yokkıı.egzersızler ıkı sekılde yapılır ya parmakla ya aparatla parmkala yapamayn apartla yapar.ben mesela parmakla basardım ılk serce parmağımı soktum ıkıncı ısaret 3. gunu orta parmağımı 2 pamak en son olarka ve es denemsı sen ılla mumla yapcaksın dıye bırsey yok hangısı daha kolay gelırse sana.su parmak olayını bugun bıdaha denermısın serce parmkatan basla kac parmak sokabılırsen haber ver bıze.ayrıca bır ıpucu parmağına prezervatıf gecırısen bol jelle daha cabuk kayıcakkk![]()