- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #163.141
Xhlcgcgchcgfuxlhxjfztxkhcjfzjg
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar benim aklıma takılan bişey var doktor beni on gün sonrasına idrara sıkışık bir şekilde çağırdı neden acaba başı çok kalabalık ve ilgisiz bir doktordu sormaya çekindim araştırdım bi kaç yerde vajinismus iken hamile kalanlara alttan bakılamadığı için idrara sıkışıkken ultrason yapılıyormuş bu konuda bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatabilirmi
kuzum idrarin sikisik ultrasonda bebek daha rahat gozukuyor bence ondan oyle demistir vajinuslukla bir ilgisi yoktur merak etme
selam kızlar benim aklıma takılan bişey var doktor beni on gün sonrasına idrara sıkışık bir şekilde çağırdı neden acaba başı çok kalabalık ve ilgisiz bir doktordu sormaya çekindim araştırdım bi kaç yerde vajinismus iken hamile kalanlara alttan bakılamadığı için idrara sıkışıkken ultrason yapılıyormuş bu konuda bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatabilirmi
ne bileyim daha ilişki yaşayamadan hamile kalınca herşeyim değişik olacak sanıyorum bir korku sarıyor hatta hamile olduğuma bile inanamıyorum bazen nasıl olur diorum ama doktor bile söyledi bazan böyle gebelikler oluyormuş yinede rahatlayamadım off Allah ım kolay geçirsin
tatlim stres yapma senin normal hamilelikten bir farkin yokki.sen bebisi dusun iyi olsun yeter.idrarin sikisik gidince daha net gozukuyo bebek bende genelde oyle gidiorum cnm rabbim yavrularimizi korusun
Arkadaşlar dayanamiyorum artik bu ilişkiden önce sakinleştirici aliyorlarmiş ismini bilen varmi onunla denicem artik o esnada çok bağiriyorum...egzersiz falan yok benim için hiç korkulaeim gitmiyor
amin canımm ona bişi olmasnda ben öylede giderim :)) bide 4 haftalık hamile olmama rağmen hala bi sıvı biikintisi olarak gördü doktor bu normalmi sence
normal tabiki 4 haftalik ilk gittigimde sadece bebegin kesesi vardi haftaya gel bebege bakicaz dedi.o bir hafta gecmemisti banasonraki gittimde hem bebegi hemde kalp atislarini gorduk.seninde oyle olucak.suan coj kucuk gozle goorulmucek kadar ufak.aman cnm sakin agir tasima buay cok onemli yeni yeni yerlesio.ve bol su ic yetrr simdilik
normal tabiki 4 haftalik ilk gittigimde sadece bebegin kesesi vardi haftaya gel bebege bakicaz dedi.o bir hafta gecmemisti banasonraki gittimde hem bebegi hemde kalp atislarini gorduk.seninde oyle olucak.suan coj kucuk gozle goorulmucek kadar ufak.aman cnm sakin agir tasima buay cok onemli yeni yeni yerlesio.ve bol su ic yetrr simdilik
amin canımm ona bişi olmasnda ben öylede giderim :)) bide 4 haftalık hamile olmama rağmen hala bi sıvı biikintisi olarak gördü doktor bu normalmi sence
çok sağol cnm inşallah benmde öyle olur şuan bu vajiyi yenmekten bile çok istiyorum onu kucağıma sağlıklı bir şekilde almayı çok acayip bir duygu ama korkusuzda yaşayamıyorum sevincimi((
kizlar neguzel yazisiyosunz ya bizede dua edin hamilenin duasi kabul olurms bna hayal gbi geliyo hic hayal edemiyorm anne olacagimi ama coooook istiyorm bi yavrumn olmasini:))))
kuzuvummm dualarim hep sizle zaten.bende hayel edemiodum ama ooldu oyuzden biranonce vajiyi yeninki bebis gelsin.ben 25 haziranda yendim 14 temmuzda hamile oldugumu orendim sen bi yen aalah vericek ins dualrim sizinle rabbim hepimize hayirli evlatlar versin ins
saol cnm ins rabbm gonlumuze gore versin bn yendim ama iste esimde sorunlar ckti smdi adet oldm bi hafta snra deniycez artk blki iyi gecer ins inan bu sorun daha buyuk geliyo bna vajiden yni esimnki iliskiye girmk istemiyo isteksizlik vwar gun asiri yapamiyo bide surtunerk bosalmaya alismis vajinaya hic bosalamadi haftada bi zor deniyorz oda tartismayla geciyo ck sinirim bozuluyo gerckten vajiden daha zor geliyo bu sorn bnde araliklarla denedigimz icn enrmelrde zorlaniyorm tedirginligimi atamadm bole iste
egzersiz yapiyorum ama yaparken bile kendimi çok sıkıyorum.. bir parmagi zorla yaptim devami yok grlmiyor yapamiyorum kafayi yiyorum parmagi içeriye aldigimda sıktigim için çok canim yaniyor
Merhaba arkadaşlar bugün eşimle tekrar deneme yaptık jel yada yağ sürmeden p.. alttan dört parmak boşluk kalacak kadar girdi eşim hemen boşaldı o yüzden daha fazla girmedi neredeyse hiç acımadıbiraz hafif yanma oldu inanamadım inşallah bir sonraki denememizde tamamen almayı başarabilirim. Durumu sizlere bildirmek istedim.